Мъри Стоилов: Англия можеше да ни бие с 10 гола

Бившият национален селекционер нападна Лотар Матеус
Обновена: 5 апр 2012 15:31 | 4 сеп 2011 21:16,
102
Мъри Стоилов: Англия можеше да ни бие с 10 гола
Снимка: Булфото

Бившият национален селекционер Станимир Стоилов нападна Лотар Матеус след загубата на "лъвовете" с 0:3 от Англия насред София.

"Аз никога не бих се лишил от футболисти като Станислав Манолев, Спас Делев, Валери Божинов и Димитър Рангелов", заяви Стоилов пред "Канал 3".

"С тези футболисти на пейката трудно можехме да постигнем обрат през второто полувреме. Най-много да бяхме получили още няколко гола. Ако имаха възможност, англичаните щяха да ни вкарат 10 попадения", добави Мъри.

Стоилов не разбира също така защо изобщо се стигна до скандала след мача в Беларус, когато Матеус хвана част от националите да пият бира: "Ненормално е да караш играчите да си стоят по стаите, след като мачът е приключил. Не виждам каква е причината да им се забрани да пият по една бира".

"Най-тъжната картинка за мен беше да видя Митко на трибуните в този мач", завърши Мъри.

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
35
 
! Отговори
Пацо Змея преди 12 години
Боби Михайлов ще приключи футбола в България скоропостижно. Откакто е на власт само затъваме и продължаваме да затъваме.
60
2
 
2
 
! Отговори
bai_jordan преди 12 години
нещата се получават!!!
59
3
 
19
 
! Отговори
bai_jordan преди 12 години
Г-н Стоилов, вие не бихте се лишили споменатите вече по-горе футболисти, пардон исках да кажа МАРДИ защото *** като тебе защитават мениджърски интереси!!! И не разбирам на какво отгоре нападаш Матеус?! Какво постигна ти с националния отбор? И за какъв обрат ми говориш, ти чуваш ли се въобще??? Така или иначе падаме от кой където ни хване, по-добре да играят момчета които уважават треньора, играта и националния екип. А когато имаш Сърце там в гърдите вместо *** рано или късно
58
4
 
0
 
! Отговори
муспи преди 12 години
55, какво правиш в БЪЛГАРИЯ с чифутката и чифутлетата си? Потъни в шеола мръсен ***! Но по добре стой, стой защото трябва точно такова гнило месо за задаващия се гняв!
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На малката Перука доведената сестра щяла да игра център халф в следващият мач.
56
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
55В българия НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ ЩОТО СТЕ *** ХОРА!
55
13
 
9
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Българският футбол може да се оправи само след закриването на ЦСКА, но това значи да панат комунистите! Тогава ще има пак интерес към футбола, ще има нормално първенство.
54
0
 
3
 
! Отговори
хахах преди 12 години
Защита няма България дали с 3 или 4 защитници все тая то се вижда. Малката перука да рита напред с 3 нападатели и каквото стане това е.
53
4
 
7
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Toq pa toq pa de sa obajda axaxaxax Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Muuuuuuuuuuuu skrii sa ve smeshen !!!
52
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Англичаните трябваше да вкарат над 50 гола,жалко че само 3 влязоха...Тогава,може би,на нашите мързеливи мърди щеше да им се изясни,че трябва да тренират усилено и всеотдайно.
51
7
 
13
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Какъв беше този Стоилов бе,че не мога да си го представя какво е ръководил,е такива *** като него допринасят за влошаването на дисциплината и качеството на футболната игра,не можел да си представи какво как се хвърлят гьобеци или как се пълнят кухи кратуни с алкохол,*** смешника този *** не му е ясно май,че великите във футболът залагат най-вече първо на дисциплината,примери много с изгонени футболни величия от лагери и изобщо от национална формация,***.Защо му давате трибуна на този
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ненормално е да караш играчите да си стоят по стаите, след като мачът е приключил. Не виждам каква е причината да им се забрани да пият по една бира".Мъри,Мъри повечето(ако не и всичките)пият по някоя друга бира(може и нещо друго за да си "намокрят устните") преди мач
49
3
 
14
 
! Отговори
www преди 12 години
От този умник и от Батков водят началото си провалите. Убиха конкуренцията/с мръсотии/ в първеството и сега след като нивото спадна до велики дербита Левски- Монтана , ще берем сладките плодове на "цветни" мечти.
48
6
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Това е българина - ***, Турция на миналото европейско игра 1/2 и на сегашните квалификации въпреки големите сътресения в турската федерация и клубните отбори почти си гарантираха 2-то место!Дори и да не се класират за голям форум(евро или световно) то до последния мач има интрига и не е решено нищо!Докато *** в средата на квалификациите са без шансове вече, а по-голяма случайност ако на 10-15 години се класират играят 3 мача съответно с 3 загуби и умопомрачителна голова разлика
47
3
 
22
 
! Отговори
user преди 12 години
Според мен добре играха 'Лъвовете', но съдията ограби труда на момчетата :)Не са за тази игра, по-добре се справят в чалга клубчетата и в псувните.
46
3
 
22
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 12 години
Прав е Мъри, можеше, ама ги домързя второто полувреме
45
0
 
37
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Цялата трагедия за българския футбол идва от политиката на БФС по отношеение на ДЮШ! Дори не е тайна за никого, че ако нямат родителите финансови възможности и/или дебели връзки, то няма как детето им, колкото и талантливо да е да пробие до мъжките отбори! Сегашната ситуация с клубните и националните отбори изцяло е отражение на тази политика - нима някой си мисли, че не е имало по-талантливи кандидат футболисти от м. перука, зетя, Рангелов, Караджов и може би 99% от сегашните национали?!?
44
2
 
9
 
! Отговори
tisho преди 12 години
neka da bade kakto v Severna Koreq ako ne biqt da gi prashtat v minite za vaglishta ta togava da vidish nashite "LAVOVE" kak igraqt...manekenki...
43
3
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
еи *** кои беше ти ве ....вкарал съм 5 ракиии...ще ви *** маиката футболисти мръсни гадове предатели.....
42
0
 
14
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
Прав е някогашният играч на "Хасково". Сега защо плешивецът от Сливен не излезе да остроумничи на тема космонавтика и космос...?И мен ме боли, че сме слаби, но това е трезвият поглед на нещата...