Матеус изригна: Мадански е марионетка на Боби Михайлов

Не съм се провалил в България, твърди легендата
Обновена: 21 окт 2011 14:54 | 21 окт 2011 13:45, Красимир Ангелов
49
Матеус изригна: Мадански е марионетка на Боби Михайлов
Снимка: Булфото

Доскорошният треньор на българския национален отбор по футбол Лотар Матеус нападна остро временния си приемник на поста Михаил Мадански. Германецът направи това в интервю за списание Шпортбилд.

"Причините за раздялата ми с поста са доста различни от тези, които се казват в България. Това няма нищо общо със слабата комуникация между мен и играчите. Благо Георгиев обяви миналата седмица, че напуска, защото не иска да участва в този театър", обяви немската легенда и продължи:

"Сега там поставиха един треньор, който е марионетка на президента на футболния съюз Михайлов и вика играчи според неговата воля. А преди каза, че Матеус е треньор с ясна линия, който не оставя да му се мешат".

Матеус все пак уточни, че няма да тръгва да се съди с БФС.

"Когато шефът на футболния съюз си смени мнението в рамките на две седмици трябва да приема това - както приемах и загубите като играч. Няма да дълбая нататък. И от Сърбия ми дължат много пари", каза Матеус.

"Не съм се провалил никъде, където работих. По различни причини не пожънах това, което посадих с работата си. Спортно няма от какво да се поуча, но за в бъдеще трябва да премислям с какво и къде се захващам", отчете легендарният футболист.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
37
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Все пак доц. Мадански е защитил докторска дисертация по футбол през 1986г. когато изискванията си бяха сериозни и има над 20 научни статии немалко преди 1990г. следователно има задълбочени познания във футбола.
46
1
 
31
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
не се обаждай бе "легенда"
45
0
 
31
 
! Отговори
az be преди 12 години
ПОПРАВКА -Европейски е само през 1980! 1996 въобще не беше в състава беше контузен!
44
0
 
32
 
! Отговори
az be преди 12 години
Допълнение към 34 През 1990 е не само номер 1 в света в анкетата на ФИФА а печели и "Златната топка" на "Франс футбол" и е в състава на Германия на Евро 1980 когато Германия става европейски шампион т.е. е двукратен европейски шампион!!!
43
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Матеус нямаше никаква вина.Той просто си взимаше огромните заплати и се забавляваше с мацките.
42
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРОВАЛИ СЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК ! И КЪДЕ СИ БИЛ НАВСЯКЪДЕ СИ СЕ ПРОВАЛЯЛ ДОРИ ВЪВ ТРЕТА БУНДЕС ЛИГА НЕ ТЕ ИСКАТ !
41
0
 
47
 
! Отговори
Милен към номер 40 преди 12 години
И в защита на долното казано от мен, ще добавя, че аз съм от Велико Търново и Етър беше велик клуб, шампион на България 91 година и винаги фактор в първенството. В момента, в който Етър го лапнаха подобни на Михайлов и Лечков мафиоти, като Акрам, май беше и някакъв Картофа и други мутри бизнесмени и Етър отиде на дъното и на Б група и нямаше повече никакъв футбол на по-високо ниво от междуселско и дълбоко-провинциално ниво. Това става сега и с националния отбор - БФС е семейната фирма на Боби:(
40
0
 
43
 
! Отговори
До 36 преди 12 години
Ей, Сашко, не е ама ХИЧ ДАЖЕ НЕ Е виновен Матеус за това, че сме след Узбекистан, Либия и Зимбабве. Перуката, Лечков и самитие манекени ( футболисти ) приятелю са виновни. Сам Лечков си каза миналата седмица, че не го интересувало въобще какво става в националния и не ги и гледал даже. Ами какво прави там тогава алчния му плешивец? Ей такива *** са проблема, не е Матеус, или пък който и да е било друг треньор.
39
0
 
58
 
! Отговори
яро преди 12 години
хер Лотар ще загрее накрая ,че най-голямата му грешка е въобще да идва на Балканите да става треньор...
38
0
 
69
 
! Отговори
- преди 12 години
Матеус си писа черна точка още като подписа договора за треньор на нашия отбор. Жалко, че не знаеше тогава в какви лай*а се забърква. Българския футбол е една мафия, където връзките и парите са движещата сила, а не идеята за развитие на националния футбол.
37
2
 
72
 
! Отговори
шшш преди 12 години
К'во скачате срещу човека бе??? Може и да не трньор от висша класа, ама със сигурност не е и магьосник. Той отбора заприличал на разграден двор, всеки влиза и си излиза когато му е кеф, после някой ни бил виновен.
36
24
 
38
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Не се бил провалил?!?! ШШШ АЛО Либия, дето са във война, Узбекистан и Зимбабве са преди нас. *** шваб...
35
1
 
38
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Ами то по-добре да беше като в Сърбия сега нямаше да пишеш тук и ДПС-то насрано немаше да дразни българите в собствената им държава,а ти кажи "благодаря" на комуназите че ви узакониха и не ви изтепахме като при съседите,сега лаете защото ви е широко около врата,а иначе лазите като червеи по земята и тогава и сега само за бомби и атентати мислите,сигурно и сега в потурите ти има лимонка завряна,а дано да гръмне там и да ти пръсне задникът.
34
0
 
65
 
! Отговори
за пубера №20 преди 12 години
Лотар Херберт Матеус е германски футболен треньор и един от най-успешните германски футболисти за всички времена. Той има рекордните 150 участия и 23 гола с германския национален отбор по футбол. Световен (1990) и европейски (1996) шампион по футбол с Германия. Многократен шампион и носител на купата на Германия, шампион на Италия. Матеус е един от двамата играчи, участвали на пет световни първенства. Освен това, той има и най-много мачове на световни финали. 1 в света за 1990г.
33
3
 
39
 
! Отговори
qwer до vlady преди 12 години
Абе човек ти "педя човек лакът брада" ли си че не можеш да се надигнеш да видиш какво има на "масата", на този Мадански титлата му е пришита за него с банкноти не е за заслуги и знания дадена,този *** никъде в никоя формация на БГ футболът не е оставил некаква следа,това е една безобидна и кръвожадна мръвка която лази по етажите на футболните централи и краде и захапва всичко което е свързано с власт и пари,този *** лигав даже може би не знае колко вида размери има на футболните терени.
32
2
 
32
 
! Отговори
21 преди 12 години
Мандатност навсякъде и във всичко!
31
12
 
32
 
! Отговори
1 преди 12 години
DPS e polezna na Bulgaria - zaradi qh e zapazen etni4eskiq mir v stranata v godinite na prehoda - drugo shteshe da bude da e v kato surbiq i Bulgariq da e dva puti po-malka, a rodopite i ludogorieto da sa neshto kato Kosovo, nali Einstein ?! :-)
30
4
 
42
 
! Отговори
боби преди 12 години
как ще се е провалил той е най успешния треньор който сме имали
29
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боби Михайлов е коронован в Девин,като президент на футбола от най-кръшната фигура в Българската политика МЕДИ ДОГАНОВ.Полезен е толкова,колкото ДПС на БЪЛГАРИЯ.
28
9
 
31
 
! Отговори
:-) преди 12 години
Da Lotar, ne si se provalil kato trenior spored legendata - a istinata e 4e si :-)

Спонсорирани публикации