Атлетик Билбао изхвърли Ман Юнайтед от Лига Европа

Баските постигнаха нова победа над "Червените дяволи", този път с 2:1
Обновена: 15 мар 2012 22:35 | 15 мар 2012 22:32, Георги Пешев
78
Атлетик Билбао изхвърли Ман Юнайтед от Лига Европа

Английският шампион Манчестър Юнайтед официално е аут от Лига Европа, след като отборът бе елиминиран от испанския Атлетик Билбао. Отборът на сър Алекс загуби с 1:2 втория мач.

"Червените дяволи" загубиха и срещата реванш срещу баските, но този път мачът се игра на "Сан Мамес".

Домакините стигнаха до успеха с попадения на Йоренте и Де Маркос в 23-ата и 65-ата минути на мача и по този начин стигнаха до победата. За гостите вкара Уейн Руни в 80-ата минута.

Българският нападател на гостите Димитър Бербатов дори не бе в групата в срещата и логично не взе участие.

Така с общ резултат от двата мача 5:2 Атлетик успя да се класира за 1/4-финалите на най-комерсиалния турнир.

Подробности от срещата прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като цяло английското първенство е слабо. Доказаха го "колосите" от двата манчестър-а. Отдавна приказвам, че т.н. Висша лига е едно разлигавено и силно рекламирано първенство без покритие. Шоу от сорта на американския кеч - много приказки, реклама и надувки и в крайна сметка малко театрална борба.
43
0
 
14
 
! Отговори
Съдбата преди 12 години
към Фъргюсън:"Помниш ли лекцията за футбола, която ти пратих по Барселона за финала на Шампионската лига ?Сега ти я пратих ВТОРИ път по Атлетик, но ако продължаваш да не ме разбираш нищо добро не чака Манчестър Юнайтед ! "П.С. и стоя твоя инат най-много скоро да седнеш до сър Боби Чарлтън на трибуната !
42
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербатов е точно за отбор като Атлетик Билбао, където се играе с нюх, интелигентност, финес, талант, а не за юнайтед, където властва катъро-говедарския стил на търчане напред-назад, безсмислено галопиране и просташки егоизъм! Бербо, махай се от тия говедовози, ти вече си имаш пари!
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така като ги гледах Атлетик вчера си мислих, че спокойно можеха да играят в Шампионската лига на ниво над половината отбори там..
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям български кеф за слабака - прехваления английски "шампион"! Отпадане и на манчестър сити - ето го "големият" ханглийски футбол, тоест - пълна пародия на футбол! Шотландският пияндур, *** фъргюсън отново показа "класата си"! Само че и децата в Европа (не в Англия, където си нямат представа какво е футбол) разбраха, че пияното *** вече не разбира от футбол, а само от финикийски знаци! Злобен, дърт пергиш! Сега се радваме с удовлетворение заедно с най-големият им футболист Бербатов!
39
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Аз мисля, че е крайно време феновете да се намесят и да заведат т.нар. "сър" в някой подходящ старчески дом и да го заключат там.
38
0
 
35
 
! Отговори
смисъла на играта преди 12 години
Изключителен триумф на таланта, техниката и колективизма над *** схема на игра с лекоатлети и безмозъчно лансиране на егоизма!Браво на Атлетик!!!
37
1
 
18
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
А какво им пречи да си бият Атлетик и пак да си станат шампиони в Англия?Сигурно и от ШЛ са отпаднали, за да спечелят Премиршип, а?
36
1
 
9
 
! Отговори
до BBB 43 преди 12 години
Жалко, че отпаднахте от ФА Къп. Щяхте да имате оправдание, че сте се пазили за нея, ако не вземете Премиършип. А ти щеше да ни убеждаваш как от ФА Къп ще вземете повече пари и затова всъщност не сте искали да станете шампиони и как всичко това е "факт неоспорим".ПП: между другото не се пише "неуспорим", а не "неоспорим" и преди "как" не се пише запетая. Направо съм бесен от растящата неграмотност. После ме убеждавайте, че обичате Бългрия, а не сте си направили труда да научите елем. правопис.
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сър катър е успешен само в конска лига, с архаичен, тъжен и трагичен, без футболен интелект футбол срещу красив, остър, динамичен и интелигентен баски футбол, футбол със сърце, за радост
34
4
 
1
 
! Отговори
добре преди 12 години
лига Европа - най комерсиалния турнир ???
33
0
 
10
 
! Отговори
varg преди 12 години
червените ***
32
5
 
8
 
! Отговори
BBB преди 12 години
Юнайтед си излезе за една разходка по терена и толкова. Ама така е, ако спечелиш Висшата лига ще вземеш 10 пъти повече пари отколкото Лига Европа. Това си е факт, неуспорим, но все пак браво на Билбао, като се сещам, как Барселона едва изравни на този стадион... имат класа.
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами така е. Когато го няма Хауърд Уеб, ще падат. Докато всяко полувреме не почва и не свършва с дузпа за Мангалчестър Говнайтед, така ще е.Защо ли в Англия бият, а в Европа се излагат като кифладжии?
30
0
 
20
 
! Отговори
fda преди 12 години
на дъртака схемите не вървят.
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съра, да качи на резервната скамейка и Руни и тогава Ман. Ю ще е твърдо в Б група. Но Бербо сам си е виновен, кой го би по главата да става голмайстор? Той и Мартин е на резервната, на времето и Лечков така го прецакаха. Никога няма да сме наравно с местните и това е за всички професии, това е съдбата на ***. За това - Родители не изпращайте децата си в чужбина, аз знам какво е гурбет. От гурбет се става: беден, болен, и разведен.
28
0
 
14
 
! Отговори
Вечно син преди 12 години
Искам всички червени фенове и капацитети да ми пеят на ушенце - глори глори МЮ ( глори глори *** )
27
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВРЕМЕ Е СЪРА ДА ДАВА ОСТАВКА ...ИНТЕРЕСНО КАК ОТИВАШ ЗА ПОБЕДА И ПУСКАШ СЪСТАВ БЕЗ НАПАДАТЕЛИ ??? ПРОТИВНИКА ТИ ВОДИ В РЕЗУЛТАТА , А ТЕ СИ РАЗИГРАВАТ ТОПКАТА В ЗАЩИТА ??? СЪР , КАКЪВ БЕШЕ ТОЗИ СЪСТАВ ? ТЕ ЩЯХА ДА ПАДНАТ И ОТ СЕПТЕМВРИ СИМИТЛИ ...
26
6
 
5
 
! Отговори
до ФЕН преди 12 години
Е,и съра като хване къра ще го закършите! Не забравяйте,че този дърт *** ви донесе 13 титли в Англия след 26 години суша. Постигна успехи и в Европа,обаче няма вечни хора. Все пак точно вие, феновете на Манчо трябва да го уважавате! А не-глори,глори като печелеше,а сега като губи да го стъпчете...
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сърчо да хваща из ниското