Батков разкри защо Сираков няма да работи в Левски

"Докато беше директор, го търсех по кафенетата", обяви босът на сините
Обновена: 28 мар 2012 12:26 | 28 мар 2012 12:25, Георги Пешев
40
Батков разкри защо Сираков няма да работи в Левски
Тодор Батков говори открито за промените на "Герена".

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че докато той е в клуба, Наско Сираков няма да бъде поканен отново на работа. Адвокатът заяви това пред ТВ7 тази сутрин. Той обоснова и своите мотиви.

"Нулев е шансът Левски да стане "Сираков и ко" докато съм собственик на този клуб. След участието на Левски в Шампионската лига и постигнатите успехи, той не правеше абсолютно нищо. Той дори не се появяваше на стадиона", коментира Батков.

"На мен ми бе нужен дотолкова, че преди това идваше на фитнесче и да играе джитбол и всяваше респект във футболистите, което при треньор-работохолик като Мъри Стоилов беше достатъчно.

Но в последните две години той не се вясваше на стадиона, имало е случаи аз като собственик на клуба да ходя да го търся по кафенетата да дойде на стадиона, а той да играе карти и да пуши цигари и пури", разкри Батков как Сираков си е вършел работата като изпълнителен директор.

Същевременно адвокатът похвали работата спортно-техническия директор Георги Иванов-Гонзо, който от вчера е и треньор на отбора.

"Георги поема в тежък момент отговорността и то за пореден път. И след провала на Радко Достанич, и след като ни би ЦСКА насред "Герена", Георги винаги влиза в най-тежките моменти. Георги е нещо като Димитър Пенев за Левски. Той идва в тежък момент и поема отговорността без да се притеснява", добави юристът.

Въпреки, че в последното си изказване преди два дни, Батков сподели, че зорлем Левски и Лудогорец правят ЦСКА шампион, той не се е отказал от целта си.

"Направихме мисията невъзможна: да върнем конкурентите си в играта за титлата. Естествено, титлата остава цел, няма как да е друго.

Батков бе запитан и за напускането на Николай Костов и призна, че е очаквал това.

"Никой не го е карал да си ходи, това е лично негово решение. Доколкото знам, още след загубата от Локомотив Пловдив, той е искал да напусне, но тогава Гонзо го е разубедил. След поражението от Миньор ми се обадиха да ми кажат, че той е решил да подаде оставка, а малко по-късно и самият Костов ми се обади да ми благодари за подкрепата".

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Praseto e pravo za Mercedesa tova e Gundi a Moskvica e dobra mashina za da bade sravnena s Harmanliskia ***
31
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
тоя от цска е много *** и *** че да омалажава един от наи големите футболисти на България!
30
6
 
2
 
! Отговори
Мразя прасета,говеда преди 12 години
Стоичков е пълен *** и ***, ама като футболист, Бербатов може само да му лъска обувките. А на Гунди връх в кариерата е, че бил вкарал един гол на Англия. То скоро Коста Рика пък вкараха два на Испания, и какво от това?Кюрда има Златна топка и стана голмайстор на Световното в САЩ. А *** го сравнявай с Гунди.Все едно Мерцедес с Москвич.
29
1
 
0
 
! Отговори
Sinio Govedo преди 12 години
Tara Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i Litex shte ti slojat troika :D
28
1
 
11
 
! Отговори
Герена преди 12 години
Който не е живял и бил на стадиона по времето на ГУНДИ да не пише за него. Тук е пълно с кухи драскачи.
27
10
 
5
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
ДО КОМЕНТАРИ 23 И 26: Дори аз мога да ти кажа ОЩЕ ЕДИН за да ти помогна в мисленето уефскарче.... 1965 година... Стадион Комунале... Флоренция.... 2:1 над Белгия със негови два гола и отиваме на световното в Англия :) ;) :) !! Ето това са му ГОЛЕМИТЕ МАЧОВЕ на Аспарухов....! Иначе когато е играл на самите световни финали както се знае и вижда по получените резултати със АБОСЛЮТНО НИЩО не е допринесъл за поне една победа! И през 1962 в Чили и 1966 в Англия и 1970 в Мексико! Какво говорим тогава?!
26
6
 
5
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
ДО КОМЕНТАРИ 23 И 26: Това че ще ми кажеш точно за мача на "Уембли" и неговият гол ми беше БЕЗПРЕДЕЛНО ЯСНО.... Това ще кажеш като няма какво друго! Все едно сега Валери Лозанов да вкара гол като гост на актуалния световен и евро шампион Испания като гост за едно равенство 1:1 и да го обявим за "ФУТБОЛИСТ НА ВЕКА"! Имал морални и човешки добродетели?!? Ами това наистина е добре... но пак НЕ ГО ПРАВИ "НАЙ ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ"!!! Кажи ми поне още няколко ВЕЛИКИ МАЧА И ГОЛА НА АСПАРУХОВ ?!
25
1
 
5
 
! Отговори
Fr. Totti преди 12 години
Това го има само в България да си оплюваме легендите. Видя се че след напускането на Мъри и Сираков атмосферата в Левски падна. Има хора които само с присъствието си могат да мотивират играчите.Според мен Сираков е един от тях за Левски. Както същия ефект има Стоичков за ЦСКА. А това да говориш против някого без да го гледаш в очите е присъщо за страхливците. Очевидно Батков е такъв.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Аспарухов,Котков,Панов,Якимов,Денев,Стоичков...Все големи футболисти! Но само един е Бисер Иванов - ЛЕГЕНДАТА!!!
23
1
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
За толкова...години да харесам нещо,дето го...казва Батков.Наско ако много закъса за...пари,да ме намери в Кривунделово,ще му...купя вилата на Витоша-няма да се...пазаря;един,или...двамилиона горе или долу,не са...проблем.
22
5
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Като имаш предвид, че Англия е актуален световен шампион тогава. Мачове много, всеки сам може да ги прочете. Когато някой тръгне да оспорва Гунди точно, по това разбирам, че е незрял и пристрастен дечко. Левскарите нямат кой знае колко известни имена, но пък Гунди е повече от всеки друг в червено, ако и да се прекланям пред таланта на Бербатов. Ицака беше също фантастичен футболист, но като човек ме беше срам, че светът ни свързва с него.
21
2
 
9
 
! Отговори
Д преди 12 години
Има много големи мачове, но ще ти припомня само един на 17 ноември 1968година.
20
1
 
21
 
! Отговори
7 преди 12 години
наско сираков и жена му винаги са ми били доста неприятни; дори физиономиите им
19
4
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Ако Меси играеше в селско първенство, а отборът му не е имал всеки ден срещи навън, това щеше ли да го прави по-малко талантлив? Някога партията, която създава ЦСКА, не е позволявала да се ходи навън, но ако потърсиш в търсачките, лесно ще провериш, че Гунди е единственият, за който е предлагана баснословна за времето си сума пари (от Милан). Това говори какъв играч е. За какви мачове питаш като той е единственият, вкарал гол на А отбора на Англия на Уембли? Има статистика, прочети си сам.
18
0
 
20
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Ще го търси по кафенетата я, и като не може да го намери, ще го открие в някоя дискотека, напушен, напит с някоя турбофолк звезда - както се полага на футболист!
17
2
 
12
 
! Отговори
фен преди 12 години
Истинския спортист е и спортсмен и винаги уважава противника. Хора, които са далече от спорта и неговите идеи, никога няма да го проумеят това. А Батков е един бикновен "перач". Както и всички собственици на клубове от 1989г досега.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рапсодия в синьо! Главен диригент - Тодор Батков. We are the champions!
15
13
 
10
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
ДО КОМЕНТАР 15: За човешките му качества никой НЕ спори нито говори за тях.... И аз смятам че е бил един интелигентен и добър човек! Но това че е "добър по душа" НЕ го прави "ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ"...! Дори загиналият със него Никола Котков е по добър футболист...! Просто нелепата му смърт го е направила това което е във момента... А церемонията 'ФУТБОЛИСТ НА ВЕКА" ?!? Пълна пародия! :( И последно... много говориш 15-ТИ но все пак чакам да ми кажеш тогава?! ПЕТ ПОНЕ ПЕТ ВЕЛИКИ МАЧА НА АСПАРУХОВ?!?!...
14
0
 
7
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
taka e s nasko sme si pili kafeto v centara ne 1 pat
13
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
", Георги винаги влиза в най-тежките моменти. Георги е нещо като Димитър Пенев за Левски. Той идва в тежък момент и поема отговорността без да се притеснява", Точно така ***! Сравявай с най-великите!!!!

Спонсорирани публикации