Шефът на Лудогорец: Стойчо Младенов е смешник!

"Ако имах такъв треньор, щях да го уволня", добави Кирил Домусчиев
Обновена: 14 май 2012 10:53 | 14 май 2012 10:53, Красимир Ангелов
31
Шефът на Лудогорец: Стойчо Младенов е смешник!
Домусчиев нападна Стойчо Младенов. Снимка: Булфото

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна сериозно Стойчо Младенов. "Ако имах такъв треньор, щях да го уволня. Смешник! Само плаче".

"Всички трябва да му легнат и съдиите да помагат само защото е Стойчо. Да си го държат ЦСКА", заяви Домусчиев пред "Канал 3" и обвини, че хора като Стойне Манолов са докарали ЦСКА до това дередже и са отказали Васил Божков.

"Ако ни бият накрая, ще им стисна ръцете", допълни босът и уточни, че остава от ЦСКА, но не и в този му вид.

Той разкри, че Херо е нападнал съдиите озверял още преди мача Лудогорец - Черноморец. Димитър Димитров ползвал подобни прийоми постоянно, за да си осигури комфорт. Подобна е и атаката на Локомотив Пловдив преди финала с Лудогорец за купата.

Бизнесменът заяви, че тимът му е бил неволно подпомогнат веднъж от страничния рефер на мача с пловдивчани през есента, но десетки пъти ощетяван е точно отборът от Разград.

Накрая Домусчиев не скри, че вратарят Урош Голубович е минал детектор на лъжата заради съмнения за продаден мач. Сърбинът обаче издържал теста. Домусчиев не отрече, че става въпрос за загубата в Ловеч.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
12
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Я не обиждай.ти от кое село си за да обиждаш.Не можете да се примерите и бълвате злоба.УСПЕХ НА ЛУДОГОРЕЦ,САМО НАПРЕД МОМЧЕТА ,ИГНОРИРАЙТЕ ЗЛОБАРИТЕ.Направо ни накефихте като накарахте Батков да му увисне носа.
4
17
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Кой те пита какъв треньор е Стойчо Младенов? Защо не си задедеш ти какъв си? Плати на Миньор-Перник, победихте Черноморец Бургас с помощта на съдийте- и си голям българин-НАЛИ?
3
14
 
15
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Bravo,mnogo e prav,Troico vseki pat kato e bil vav CSKA vinagi e plakal
2
11
 
28
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
2 и аз съм Левскар и не съм гледал мача Черноморец - Лудогорец (предполагам каква е драмата), но Домусчиев е прав за Тройчо. Може и да е ставал за нещо като футболист, но не виждам нищо добро в него като треньор. Това не е за него. Не ми се говори за Левски, но за да има добър футбол трябва да има честна игра, а треньорите вместо да плямпат да работят. Тройчо не се справя.
1
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Левскар съм,но не приемам назначени "бизнесмени",синчета на партийни другари да хулят хора като Ст.Младенов! Той беше добър футболист,а сега нелош треньор. Навремето бе и скромен човек,напоследък се е изнервил явно. Ама този мазник,един от крадците на прехода да е коректив на футболен човек като Стойчо - не!