Стоичков пак изригна срещу Боби Михайлов

Цветанов да бръкне в катрана в родния футбол, зове Камата
Обновена: 23 май 2012 21:42 | 23 май 2012 21:41,
93
Стоичков пак изригна срещу Боби Михайлов
Христо Стоичков Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Христо Стоичков не обърна голямо внимание на разгромната победа на своя Литекс с 6:2 над Локо (Пд) след края на последния мач за ловчанлии в А група за този сезон.

След мача стана ясно, че бизнесменът Гриша Ганчев се отказва от отбора и тимът занапред ще разчита основно на юноши и млади играчи.

Камата отдели повече време за нападки към президента на БФС Борислав Михайлов и съвети към вътрешния министър Цветан Цветанов.

Стоичков обяви, че никога не чака помощ от други отбори, визирайки провала на Литекс в опита за класиране в евротурнирите. Литекс остана пети и няма да играе в Европа през новия сезон, а треньорът на ловчанлии обвини други клубове, че взимат пари и уреждат мачове.

„Не чаках помощ от никого, аз помощ не чакам. Когато си добър, трябва да побеждаваш на терена. Някои предадоха най-добрия си приятел. Когато влизаш в комбинации, на някои хора им стана ясно, че е много по-лесно да вземеш пари. Докато Боби Михайлов е в БФС, това ще е реалността. Рибата мирише от главата, не от опашката. Когато си се насрал пред цяла България и пред целия свят, трябва да има промяна.”, колоритно завърши атаката носителят на „Златната топка”.

Още по темата
Стоичков не разкри дали остава треньор на Литекс и през новия сезон, но призова Гриша Ганчев да не бъде наказван за нередностите в неговите фирми, защото дава най-много пари за родния футбол.

„Днес е последният ден за първенството. Оттам нататък имаме да решаване много проблеми”, сподели очевидното той. „Ситуацията е тежка и с нашия президент Гриша Ганчев. Призоваваме вътрешния министър Цветан Цветанов да сложи малко стерилните ръкавици, ако го е страх да пипа във футболния съюз, да бръкне в катрана, където има много за оправяне в българския футбол. Защото не можеш да нараниш човека, който най-много е дал за българския футбол.", посъветва Камата пред TV7.

За мача с Локо (Пд) Стоичков каза най-малко, защото победата с 6:2 се оказа без значение. „Доволен съм. Агресивна игра, търсехме победата от начало до край, но бяхме зависими от другите мачове - Монтана – Черноморец и Лудогорец – ЦСКА. Когато имаш цел и не е изпълнена, това тежи. Оттук нататък предстои много работа, много отговорност от всеки и ще се реши кой ще продължи напред.”

Още новини от българския футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
3
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Кво стана Малкото Михайлов от катастрофата на входа на София? 80% е бил,20 % не е бил.....и ква стана тя накрая 80 не повече от 20....Ай сиктир и полицията ти!!!! ДАНО НЯКОГА НЯКОЙ СИНКОВЕЦ БЛЪСНЕ ВАШИТЕ ДЕЦА,ВСИЧКИ ТИЯ,КОИТО ГО ПРИКРИВАТЕ !!!
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоичков беше един много добър футболист.Той получи златен шанс от съдбата да развие таланта си в един от най-добрите европейски клубове. Извън футболната си кариера е пълен ***.Изключително *** и арогантен, пръв приятел с Жоро Илиев и куп други мутри.Докато преди време плюеше България и говореше,че ще идва тук само на лов,сега е неудържим.Явно с Борисов си паснаха по манталитет и сега иска всичко.Май се точи да седне на стола на Михайлов.
78
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Муспи :) , пак глупости ръсиш. КАкво става в кухнята на Подуене? Нещо ново за Батков, Сираков, Гонзо и цялата сюрия?
77
1
 
4
 
! Отговори
superMuzzy преди 12 години
за кое ти е мъчно бе оня "големия"!!?? За Гришата,заради това че няма да играеш в ЕТ,или за тва че няма да си на заплата вече в тоя клуб!!?е сега е момента да покажеш колко си човек "докторе".Вместо да се молиш на Цветанов даНЕ си върши работата.,бръкни се малко налей пари,зада го има този отбор!!
76
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Стоичков дипломатично е изразил съжаление, че не са онези славни времена - когата беше възможно да се обедини с заповед Отгоре ЦСКА с Лудогорец, после лудогорците да се разгонят и ЦЕКАто да играе в Евролигата, като още първите мачове ще му възтановят името ЦСКА. Само че как ще мине през първия мач, примерно с Бате Борисов?!
75
1
 
5
 
! Отговори
абе какви са тези преди 12 години
***-хулигански прякори : КАМАТА , КОБРАТА и пр.?!
74
1
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 12 години
Стерилни ръкавици?!Да не изцапа катрана ли, бе "Докторе"?
73
5
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
" Ега ти " държавата , след като този *** е фактор,с който трябва да се съобразяваме.Пикая му на парите. Той е една"мутра" от "свитата" на друга такава ,която направихме премиер ....
72
2
 
5
 
! Отговори
dragko преди 12 години
След време и на теб ще ти "лъсне задникът".
71
1
 
5
 
! Отговори
dragko преди 12 години
"Докторе хонорис кауза",честит празник!
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
класически *** като приятелят му тиквата!
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя просто си е ***.
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и тоя го спрягаха за министър на спорта.***,***.пууууу
67
1
 
8
 
! Отговори
4545 преди 12 години
убедихте ли се сега че тоя провали още един отбор.иначе много може да говори но само глупости.като гледам и щерка му е същата.
66
0
 
6
 
! Отговори
гонзо преди 12 години
Не случайно Стоичков е при ДДС измамниците от Ловеч и Етрополе.Димитър Македонеца,който е изпълнителен Директор на ПФК "Чавдар"Етрополе преди време търсеше хора с фирми регистрирани по ДДС и им предлагаше далаверата.
65
0
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 12 години
Не случайно Стоичков е при ДДС измамниците от Ловеч и Етрополе.Преди време изпълнителният директор на ПФК "Чавдар" Етрополе Димитър Македонеца търсеше хора с фирми регистрирани по ДДС и им предлагаше да участват в далаверата.
64
1
 
12
 
! Отговори
питащ преди 12 години
Ицо,Левскар съм и имам няколко въпроса към теб или Вас. Както ти хареса.Мислиш ли , че мачовете се уговарят едва сега?Как загубихте от ЦСКА с 4:1 и победихте Локо/Пд/ със 6:2?Нима ЦСКА,Лудогорец , Литекс , Левски ,Локо /пд/, Черноморец , не показаха посредствена игра от посредствени отбори.Защо Миньор игра с юноши с Лудогорец.И още много въпроси без отговори.Когато кажеш А ,карай като мъж докрая.Останалото е - празни приказки.
63
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ице , Ице , че по *** не можеш да станеш , и ти сам си го каза !!! Какво стана с Никито , глезеното момче на Боби перуката ,след като избяга от катастрофата при която загина човек ???? Нищоооооооо , покриха го , както мвр , така и журналистите подвиха опашка като бити *** , така че внимавай като се заиграваш с Боби , ще ти намажат ските и ще плачеш горчиво , и без това много хора те мразят заради селските ти изцепки !!!!!!
62
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
на тоя психар главата му побеляла вече..но акъла му никога няма да дойде..вари го печи го *** Маришко пак си е то
61
3
 
4
 
! Отговори
гост преди 12 години
"ООО колко си *** и има ли смисъл с теб да говоря" се пееше в една песен.....