Защитник на ЦСКА може да заиграе в чужбина

Костадин Стоянов може да бъде пуснат под наем в чуждестранен клуб
Обновена: 8 ное 2012 13:40 | 8 ное 2012 13:17, Георги Пешев
0
Защитник на ЦСКА може да заиграе в чужбина
Снимка: Булфото

Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов най-вероятно ще продължи кариерата си в чужбина. Стоянов не е играл в официален мач на армейците от близо година.

Интерес към него обаче има от добър европейски отбор, който е готов да го вземе под наем за пролетния полусезон с опция за закупуване, твърди "7 дни спорт".

Ръководството на ЦСКА най-вероятно ще приеме този вариант. Очаква се развитие по евентуалната сделка да има до няколко седмици.

В момента бранителят се възстановява от операция. Той ще бъде напълно готов за игра в средата на декември, когато, ако всичко е наред, ще премине медицински тестове в отбора, който иска да го привлече.

В същото време треньорът Стойчо Младенов обмисля да заложи в мача срещу "Черно море" на абсолютния дебютант Себастиан Скиорили.

Aржентинецът все още няма записана нито една минута с червената фланелка в официален мач, но треньорът на армейците е притиснат до стената заради многото контузии на офанзивни футболисти, които сполетяха тима му.

Бразилският таран Мишел Платини и палачът на "Левски" от Того - Серж Нюаджи се оплакват от травми и до последно ще са под въпрос за сблъсъка с моряците на "Тича".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Костадин СтояновЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации