Мачовете от "А" група вече няма да се предават по TV+

Възможно е футболните срещи да отидат в TV7
Обновена: 15 яну 2013 17:42 | 15 яну 2013 17:42,
66
Мачовете от "А" група вече няма да се предават по TV+
Снимка: Архив Булфото

Срещите от "А" група вече няма да се предават по ТV+ и „Филм плюс“. От фирмата, притежаваща правата на футболния шампионат - "Футбол Про Медиа", обявиха новината в официално обръщение.

Причината - неизпълнение на договорни задължения от страна на двете телевизии. Най-вероятно мачовете от "А" група ще отидат в ръцете на TV7, която е в конфликт с "Булсатком".

Както е известно, ТV+ и „Филм плюс“ имаха първи избор за излъчване на срещите от родното първенство, след което се нареждаха TV7 и БНТ1.

От "Футбол Про Медиа" заявяват, че ще стартират нови преговори със заинтересовани водещи телевизии за излъчването на родната футболна продукция от пролетния полусезон. Те обаче запазват партньорството си с Българската национална телевизия.

Желанието им било да осигурят излъчването на живо на поне четири срещи от всеки кръг в първенството.

При евентуален успех в бъдещите преговори от фирмата ще оповестят публично името на телевизията, която ще получи права за отразяване на мачове от първенството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: ТВTV7А група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
До 46И аз съм на твоето мнение. Обаче съм от другата страна на барикадата. Не си смених кабеларката когато Булсат започнаха да вземат мачовете на националния и бг първенството. А относно, че бг първенството не се гледа не съм съгласен. Рейтингът на Левски-Цска е по-висок от всеки друг мач в България. Иначе англииското и на мен ми е любимо.
40
0
 
0
 
! Отговори
тодор преди 11 години
абонати напускат Булсатком, не се гледат мачове от много хора и бизнесменчетата се изнасят другаде.Много ясно, очакваше се))
39
0
 
0
 
! Отговори
абонат преди 11 години
Ако искате да сменя оператора заради БГ футбол здравата сте я сбъркали.Виж за La Liga и Premier League и BundesLiga бих.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пука ми, важното, че си гледам Ман Юнайтед когато си искам. Ще подкрепя всеки, който покаже програма за въстановяване на БГ футбола. Но като интелигентен човек знам, че това СЕГА е невъзможно.
37
0
 
0
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
Надявам се скоро,цялата тази клика,воглаве с дупедаващия Бареков да отидат там където им е мястото. Това е брутална диктатура ! А Европа услужливо е обърнала глава да не гледа безчинствата на преоблечените милиционери !
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
oshte ot sega predvijdam zaglaviqta v vestnicite btk reje kabelite na bulsat ot shahtite si zaradi ne izplaten dogovor
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
cqloto rakovodstvo na bulsa e izgradeno ot malumni do nai maloumni menijari i organizatori egati operatora sklucva dogovor a ne spazva i ne plashta tova koeto skluchva bas vhashtam che tozi koito ot bulsata sklucva dogovorite vaobshte ne chete kvo se pishe v tqh a kara po inerciq mashala spr vi e smotan i glupav menijara vi ostavihte polovin BG s btv i sega e red i bez A grupa da ostanete sledvashtiq udar qvno shte idva ot BTK zaradi shahtite tova shtee noviq skandal dr mesec
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбогом Булсатком
33
0
 
1
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Какви закупувани права,какво законодателство-ТУКА Е ДЪРЖАВАТА НИ СИК С МИНИСЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ-МАФИОТА БОРИСОВ(диктатор)И ЩЕ СТАВА КАКВОТО МАФИЯТА СИК КАЖЕ!!!Срам и ужас за нас,че го избрахме и най-вече ГО ТЪРПИМ ОЩЕ...
32
0
 
0
 
! Отговори
4545 преди 11 години
ааа по добре да се спре футбола в България.как спряха НХЛ в САЩ за някакви неуредици.
31
2
 
0
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Наглостта и непрофесионализма на Булсатком се наказва подобаващо!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутристан
29
0
 
0
 
! Отговори
марко преди 11 години
Попитайте Венци Стефанов кое е най силното първенство на света.
28
0
 
2
 
! Отговори
марко преди 11 години
Причината - неизпълнение на договорни задължения от страна на двете телевизии. Най-вероятно мачовете от "А" група ще отидат в ръцете на TV7, която е в конфликт с "Булсатком''-видя се за какво иде реч
27
0
 
0
 
! Отговори
emma преди 11 години
4e to kato gledam na snimkata,nqma hora po tribunite ta kamo li po telev iziqta. Te v ka6ti da igraqt, pak nqma da gi gledam.Parodiq na futbol!
26
3
 
0
 
! Отговори
Венилин преди 11 години
Мошениците от Булшитком скоро няма да предават нищо...
25
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
28, - зържавата не плаща за такива дето говорят против нея - било Боко, Било Сладуря или Кунева, а на такива като тебе да възклицават - че какво ви е виновна държавата! Но явно, ти работиш безплатно.
24
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Боко и Превнятя ще уредят да се предава турското първенство. - Не е важно колко ще струва - казал Сашо. - Парите не ни интересуват - допълнил Цецо. - Ако аз поема власта - приключил Сладуря, - ще възтановя вилаетите.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредния жалък опит да убият булсатком.....да, но аз не гледам жалкото българско първенство!опитвайте, колкото искате, но аз няма да се откажа от булсатком! за сведение имам 5 приемника на булсат и нет!!!!
22
0
 
1
 
! Отговори
Леле леле преди 11 години
Че кой ли гледа тези мачове?Сигурно хората дето гледат предаването на Слави Трифонов, а?Не вярвам някои от Булсатком да се откаже заради това.