Легенда на ЦСКА: Никога не сме били толкова зле

"Нашите играчи не могат да си подадат три точни паса", гневи се Георги Димитров-Джеки
15 мар 2013 12:19, Друми Георгиев
1
Легенда на ЦСКА: Никога не сме били толкова зле
Джеки е разочарован от любимия си тим. Снимка: Булфото

Бившият защитник на ЦСКА Ге­орги Димитров изрази разочарованието си от слабата игра на 31-кратния първенец на страната.

"Трудно ми е да намеря думи за състоянието, в което се на­мира ЦСКА. Никога не съм виж­дал отборът да играе толкова зле", каза Джеки пред вестник "Тема спорт".

"Това да не можеш да си по­дадеш три-четири последова­телни точни паса никога не е било при нас. Локо София, които се борят за оставане, играха по-добре в немалък период от ма­ча."

"Може и да критикуват Платини и Бандаловски, но тези футболисти правят разликата между ЦСКА и останалите от­бори. Бразилецът е най-добрият играч в българското първен­ство, той ни дърпа напред и да­но по-скоро го върнат в игра."

"Не бих искал да коментирам харак­терите им и отношенията в съблекалнята с треньори и съотборници. Това си е въпрос, който има кой да го решава. Бе­ше много глупаво според мен да се обвинява Бандаловски за два­та гола срещу Литекс."

"Целият отбор играе безоб­разно. Венков, при цялото ми уважение към него, се чуди къде се намира на терена. За Киракидис няма нужда да се коменти­ра."

"А още по-големият проблем е, че в ЦСКА няма лидер, който да дърпа отбора напред и да да­ва пример на останалите. Мачът с Локо Пловдив е възлов. Не го ли спечелим, няма да сме и в четворката", завърши своя коментар Димитров.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Георги ДимитровЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации