Барса вади 25 милиона паунда на масата за Давид Луис

Каталунците искат на всяка цена да привлекат защитника на Челси
Обновена: 27 юли 2013 12:12 | 27 юли 2013 11:55, Друми Георгиев
0
Барса вади 25 милиона паунда на масата за Давид Луис
Барса ще се опита да привлече Давид Луис. Снимка: Ройтерс

Испанският шампион Барселона не се е отказал от привличането на бразилския бранител Давид Луис, като според информации на Goal.com тимът готви оферта от 25 милиона паунда за защитника на Челси.

План "А" на каталунците да привлекат в редиците си бранителя на ПСЖ Тиаго Силва не сработи, така че тимът ще насочи вниманието си изцяло върху неговия сънародник, който носи фланелката на лондонския клуб. Луис бе смятан за резервен вариант пред отбора от началото на трансферния прозорец.

Евентуално привличане на кариоката ще осигури на отбора допълнителна дълбочина в защитната линия и със сигурност ще подсили стабилно отбраната.

Карлес Пуйол има доста проблеми с травми през последните два години, като привличането на класен защитник ще бъде само в полза на клуба, предвид факта, че ветеранът е и на годинки. Освен това Барса бе напусната от Ерик Абидал.
 
Каталунците още не са пратили официална оферта за бразилеца, но се очаква и това да стане съвсем скоро. Знае се, че тимът е имал запитване за него.

Освен това хора от клуба вече са започнали неформални преговори с представителите на бразилския национален футболист.

Според последни информации мениджърът на Челси Жозе Моуриньо би склонил да продаде срещу добра сума бранителя и да привлече в редиците си младия бразилец Дория, който се състезава в редиците на Ботафого и е едва на 18 години.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Давид Луис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари