Барса пак отнесе Милан

Арсенал пък изненада Борусия Дортмунд в Германия
Обновена: 7 ное 2013 00:05 | 6 ное 2013 23:47,
11
Барса пак отнесе Милан

Барселона за пореден път тотално надигра Милан на "Ноу Камп" и спечели с 3:1 в мач от Група H на Шампионската Лига.

За пореден път главен герой бе Лео Меси, който вкара два гола за успеха. Един добави Серхио Бускетс, а Жерард Пике си вкара автогол.

За пореден път обаче италианският тим имаше претенции към съдийството, защото решителният първи гол падна след много спорна дузпа за нарушение срещу Неймар, а при второто попадение имаше съмнение за засада.

Във второто дерби от вечерта Арсенал изненада Борусия Дортмунд в Германия и победи с 1:0. Единственият гол в мача вкара Аарън Рамзи в средата на второто полувреме.

"Артилеристите" стигнаха до победата по същия начин, по който това направи Борусия преди две седмици на стадион "Емиратс". Домакините имаха пълно превъзходство до 60-та минута, но Арсенал показа търпение и откри с първото си положение за гол.

Другия мач от групата бе много интересен и последният в класирането Олимпик Марсилия максимално измъчи като гост Наполи, но италианците все пак победиха с 3:2 след два гола на Гонсало Игуаин.

Далеч по-малко интрига имаше в мачовете на другите големи отбори. Челси спечели трета поредна победа в Шампионската Лига, налагайки се с класическото 3:0 над Шалке. Два гола вкара Самуел Ето'о, а един добави Демба Ба.

Атлетико Мадрид пък разгроми с 4:0 Аустриа Виена и стана четвъртият отбор в турнира, който се класира напред, след като вчера това направиха Байерн Мюнхен и Манчестър Сити, а днес се класира и Барселона. "Дюшекчиите" обаче са първият отбор, който си гарантира първото място.

Прочетете подробности за Барселона - Милан

Прочетете подробности за Борусия - Арсенал

Прочетете подробности за Челси - Шалке

Прочетете подробности за Наполи - Олимпик Марсилия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
FORZA BARSA
7
6
 
3
 
! Отговори
sknk преди 10 години
ako farcelona uspee da stigne do 1/2 final shte e golqmo postijenie za tazi godina. mislq Real da wzeme shampionata, bayer ili Real, Dortmund ili Arsenal da wzemat Champions league, puk za Farcelona moje Cop del Rey i te taka .. ;)
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УЕФАЛОНА отново заслужи името си. Пълен шиит.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде ги отнесе?Не се ли казва победи
4
8
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
Феновете на Барса не коментирали съдийте, а ти направи точно това! STOP UEFA Favoritism For Barca
3
13
 
6
 
! Отговори
Nemec преди 10 години
Nqma ispaniq nqma Angliq germaniq e nomer 1 samo Baiern München Ribéry shte gushne ZT
2
20
 
10
 
! Отговори
Man U7D Fan преди 10 години
Конса, искам да ми дадеш пример кога в Европа съдиите са ни бутали! Ако визираш вчерашния мач, дали с 3, 1 или 0 точки пак сме в следващата фаза. Да не припомням изгонването на Нани миналата година и какви червени картони се спестиха тази година. Иначе е нормално Барса да се бута, нали все пак ЗТ трябва да иде в Месито, който в последно време е класи под Кристиано Роналдо, но така или иначе всички му лижат г*за.Надявам се Роналдо да си спази обещанието и изобщо да не ходи на церемонията!
1
13
 
13
 
! Отговори
конса преди 10 години
Започвам да се отвращавам от обслужването на някои отбори от ФИФА.То не са дузпи,то не са голове от засади,направо срам си нямат.Не че Барса не е мегакласен ***,но е някакси грозно,когато толкова дебелашки ги подпират.Юве и Манчестър Юнайтед,наред с Реал са останалите не футболни,а финансови клубове.

Спонсорирани публикации