Ливърпул и съдията провалиха Суарес срещу Манчестър Сити

Уругваецът изигра пореден силен мач, но "Мърсисайдци" загубиха с 1:2 от "Гражданите"
Обновена: 26 дек 2013 21:54 | 26 дек 2013 21:32,
6
Ливърпул и съдията провалиха Суарес срещу Манчестър Сити

Манчестър Сити победи с 2:1 Ливърпул в дербито на върха на английската Висша Лига, играно на стадион "Етихад".

"Мърсисайдци" откриха резултата в средата на първото полувреме след гол на Фелипе Коутиньо, но малко след това "Гражданите" изравниха с гол на Венсан Компани.

В края на полувремето домакините стигнаха до пълен обрат след удар на Алваро Негредо и много лоша намеса на вратаря Симон Миньоле.

През второто полувреме Ливърпул бе малко по-активният отбор, но Джордън Хендерсън и Рахим Стърлинг направиха уникални пропуски след чудесна игра на Суарес. Преди почивката и Коутиньо направи сериозен пропуск след пас на Суарес.

Така съотборниците на уругваеца не можаха да оползотворят поредната му добра игра. Тимът на Брендън Роджърс пък може да има и сериозни претенции към съдията, тъй като през първото полувреме бе отсъдена несъществуваща засада, а малко преди края на мача не бе отсъдена чиста дузпа за нарушение срещу Суарес.

След загубата Ливърпул загуби първото си място в класирането, докато Манчестър Сити излезе на втора позиция, само на точка зад лидера Арсенал.

Прочетете подробности за Манчестър Сити - Ливърпул

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Любо преди 10 години
Съдиите повлияха на резултата, не отричам! Аз съм привърженик на Ливърпул от дете и умрях от яд , заради отсъжданията на лайсмена и съдията в най-важните моменти-просто заглавието е тъпо!!!
3
3
 
7
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 10 години
*** сте вие,в заглавието се визира непростимите пропуски на съотборниците на Суарес и съдийското рамо за Сити.Навсякъде пише как Сити свалили Ливърпул от върха?Да се чуди човек който е гледал мача дали за него става въпрос,иначе пореден силен мач на уругваеца и като цяло на Ливърпул,на терена имаше само един отбор-а именно това беше Ливърпул.Но за съжаление дис бритиш хомосекшуал броук дъ гейм :-(
2
4
 
6
 
! Отговори
Любо преди 10 години
ЗАГЛАВИЕТО Е КАТО ТОЗИ , КОЙТО ГО Е ПИСАЛ! Пълна тъпня!
1
4
 
9
 
! Отговори
. преди 10 години
Заглавието е меко казано - малоумно.