Луис Суарес струва 100 милиона лири

Такава е клаузата за разтрогване на договора му с Ливърпул
Обновена: 26 дек 2013 17:14 | 26 дек 2013 17:13,
0
Луис Суарес струва 100 милиона лири

Луис Суарес има клауза за разтрогване на договора си с Ливърпул в размер на 100 милиона лири. Това твърди вестник Мирър.

Сумата може да бъде дори още по-голяма, в случай на интерес от клуб от Висшата Лига. Цената на уругваеца за преките конкуренти на Ливърпул е внушителните 130 милиона лири.

Това практически охлажда окончателно мераците на Арсенал за нападателя. Както е известно, през лятото "Артилеристите" отправиха две оферти за нападателя, най-високата от които обаче в размер на "само" 40 милиона плюс един паунд.

Същевременно обаче преди няколко дни вестник Гардиън написа, че Суарес има друга клауза, която може да доведе до разтрогване на договора. Това би станало, ако Ливърпул не се класира за Шампионската Лига в края на сезона. Изданието обаче така и не написа каква би била цената на футболиста при такава ситуация.

Както е известно, в края на миналата седмица 26-годишният Суарес подписа нов договор с Ливърпул. Според медиите на острова срокът му е до 2018-та година, а заплатата му е стряскащите 200 000 лири седмично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари