Кобрата: Не ме е страх от Кличко

Време е някой пак да го нокаутира, добави Кубрат Пулев
Обновена: 28 дек 2013 11:12 | 27 дек 2013 20:35,
43
Кобрата: Не ме е страх от Кличко
Кубрат Пулев не е притеснен от украинския шампион. Снимка: Булфото

Носителят на Интерконтиненталната титла на IBF и претендент №1 за мач с Владимир Кличко - Кубрат Пулев, коментира един бъдещ мач между него и Кличко.

Както е известно, Кобрата на 14-и декември нокаутира в края на 4-ия рунд Джоуи Ейбъл и записа 19-та победа на професионалния ринг.

Спортист на България за 2012 година заяви, че не се страхува от Владимир Кличко и вярва, че през новата година ще има мач между двамата.

"Кличко е наистина едър, но и аз не съм дребен. Не се страхувам. Време е някой пак да го нокаутира. Когато отказах германско гражданство, се отказах от добри неща, но съм възпитан да не се отказвам от родината съм".

"Аз съм българин. Няма как някой да купи принципите си. Не милиони, милиарди да ми дават, няма да го направя. Преди да започне да взима медали, боксьорът тренира около 10 години, в които само дава от себе си", заяви Кобрата пред bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам дали Кобрата е боксьорът на боксьорите, но много го уважавам. Като за спортист, а и не само, е доста разумен и смислен мъж, следя интервютата му, много са премерени. Уважавам го много и му желая успех, понеже е доста добър боксьор и можем само да се гордеем с него!
32
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Опулев може и да победи един ден Кличко и да стане световен шампион, И какво от това.Този факт няма да заличи мнението на много хора за неговото участие в престъпния свят, за неговата грубост и арогантно отношение към обикновените българи, за чалгаджийския му нрав. Бъдете по-сериозни, Майк Тайсън бил славел САЩ, ха ха ха.
31
3
 
0
 
! Отговори
ее преди 10 години
абе 33 ти сигурно още *** не биеш ама коментираш юнашки
30
6
 
2
 
! Отговори
ДГД преди 10 години
само разбирачи сте, всички сте пълни ***
29
14
 
13
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Пулев ще яде бой докато се ака..хаха ще падна от смях,къде е тръгнал тоя флекгматик. Кличко може да го бие само някой як *** и то от рода на нещо на Майк Тйсън. Пулев да забрави за победа, но от друга страна му правя евала, че има топки да се изправи срещу него. И с този патреотизъм да спре да будалка хората, става наистина смешеник и то сериозен ***. Бас държа, че ако стане една война първи ще се покрие да не би да го убият щото има пари.
28
1
 
4
 
! Отговори
50 cent преди 10 години
искам да видя пулев срещу флойд мейуедър :)
27
3
 
10
 
! Отговори
до 29 преди 10 години
Абе , ти четеш ли ме бе?Казвам че никой не го е надигравал!Виталий водеше в 6-я рунд Ленъкс по точки и само кръвта по лицето му от аркадата накара съдията да спре мача. Виталий беше награбил Ленъкс и го млатеше яко, а оня беше на прага на нокаута. Я гледай пак мача...Ленъкс не можеше да повярва че са прекратили мача- толкова беше смачкан. И Виталий скочи с окървавено лице и вигна ръка към пубилката и тя бурно го аплодираше. Говоря за НАДИГРАВАНЕ БЕ, човече!
26
1
 
2
 
! Отговори
До 11-и преди 10 години
От изброените боксьори Алекс Леапаи е корав,ама няма нито бързина нито техника,гледах му мачовете,финландеца пък Хелениус има бързина,но също няма техника,единствено Димотей Уайлдър,само че си му сбъркал името,казва се Деонтей Уайлдър е страшилище,има бързина,сила и техника,има 30 победи и нито една загуба,бих искал да го видя срещу Кличко,би било интересен мач.:)
25
9
 
2
 
! Отговори
До 25-и преди 10 години
Какви глупости блещиш че Виталий Кличко нямал загуба,да ти припомня ли боя срещу Ленъкс Луис където Луис разфасова буквално мутрата на Кличко,оня щеше да се удави в собствената си кръв.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 27То по твоите разсъждения братята Кличко тогава трябваше да са далеч от тоя спорт, защото са много по-начетени от Кубрат Пулев.
23
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен бокса е за ***.Нашият има прекалено много интелект за този спорт. И ако разкара пайнерското недоразумение, ще бъде по добре за него.
22
2
 
3
 
! Отговори
kapelo преди 10 години
малко вероятно първо да има мач с Кличко има доста да почака, да има мач се гледат и др.неща, то е и шоу преди всичко,гледа се и колко атрактивен е претендента.
21
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано нашият има огромния късмет да хване малкият брат Кличко недостатъчно подготвен и да го изненада, но....доста се съмнявам че до другата година ако има мач Кличко ще бъде в по-слаба форма отколкото сега. За мен най-важното е друго- че човека на който истински симпатизирам- големият брат Виталий Кличко се отказа от бокса и стана единственият боксьор в света, който не е бил надиграван в кариерата си. Повече от 10 години на професионалния ринг...Просто най-великият!Поклон!
20
12
 
12
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Кобра, вземи мутротиквона Боко за спаринг партньор и го нареди както си му е редът. То се е видяло, че друг няма да го направи :)
19
5
 
7
 
! Отговори
Бягай от блатото преди 10 години
КИТ БАСНЯВ рекичката рибка растялас други рибки еднакви на вид.Но с времето тя осъзнала,че зла я съдба сполетялав реката родила се кит.Нарушила се речната скуказа реда в обществото гарант.Как великите сомове, щукище изглеждат до този гигант!?В парламента от щуки избранис гласовете на плахите мрянистрог закон бил веднага издаден:от свирепите риби пирании послушните риби шараникита да бъде изяден!...... в речни легенди и митовепоуката само остана:за да пораснете китове-бягайте в океана!
18
1
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
До фенПич там му дават шанс, който тук никой и никога няма да му даде.Не знам как мислиш но ако погледнеш реално тук нишите звезди в спорта,(Не всички разбира се) стават или мутри или депутати.
17
21
 
8
 
! Отговори
gorituz преди 10 години
Кубрат е с интелект, а Кличко е *** украински колхозник, на когото Германия плаща на противниците му да падат.
16
17
 
29
 
! Отговори
фен преди 10 години
Кубрат е отличен боксьор и има реални шансове срещу Кличко. Но този "патриотизъм" който ни натрапва ми идва в повече. Като е такъв голям българин, какво прави с една явна пропагандаторка на турско-циганскота култура ?
15
40
 
30
 
! Отговори
бу ха ха ха преди 10 години
Такива "патриоти" сме ги виждали много.Бил отказал германско гражданство.Тоя шмундорляк за папури ли и взема бе?Те германците ей тъй раздават гражданство за щяло и нещяло.***,дрънка простотии.А Кличко ще го смаже тоя комплексар.Използва темата "Кличко" защото тва е единствената причина да го пишат по вестниците.Кобрата?То само требе му видиш тъпия прякор и ти става ясно колко му е умствения багаж.
14
38
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кличко е набил много.И такива които се страхуват и такива които не се страхуват.Това че Опулев ще е поредният ял бой от украинеца няма никакво значение.Тоя цървулак се взема на сериозно и е много смешен, горкият.