Бербатов донесе победа на Фулъм

Българинът вкара за 2:1 срещу Уест Хям
Обновена: 1 яну 2014 19:24 | 1 яну 2014 19:09,
15
Бербатов донесе победа на Фулъм
Димитър Бербатов се оказа решаващата фигура за Фулъм. Снимка Ройтерс

Фулъм започна 2014 година с победа 2:1 у дома срещу Уест Хям в лондонското дерби на 20-ия кръг от Висшата лига. Победата бе донесена от Димитър Бербатов, който вкара втория гол за пълния обрат.

Благодарение на успеха Фулъм се измъкна от зоната на изпадащите и има 19 точки - с две повече от 18-ия Кристъл Палъс.

Уест Хям поведе рано в мача, след кошмарна грешка на защитата на домакините. Силно изритана топка от вратаря Яскелайнен се озова в Мохамед Диаме, който бе точен за 1:0.

Фулъм изравни след центриране от корнер и гол с глава на Стив Сидуел. В края на първата част бе решаващият миг. Капитанът на Уест Хям Кевин Нолън изрита нарочно Аморебиета и получи директен червен картон.

След почивката Фулъм премаза съперника, а Димитър Бербатов вкара победния гол в 66-ата минута. Той се разписа след пас на Скот Паркър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има огромна разлика в играта на Бербатов и Стоичков и двата футболиста са много добри. Бербатов е много интелигентен и добър играч. Има много технични изигравяния, но не е като Стоичков постоянно да търчи по терена. До колкото си спомням Бербатов беше героя на мача с Беларус, когато изфинти 4 футболиста преди да вкара гола. Бербатов все пак е футболиста, който е вкарал най-много голове за националният нека да не го забравяме. ТОЙ Е БЪЛГАРИН И НЕКА ДА НЕ ГО ХУЛИМ :)
10
7
 
3
 
! Отговори
ivo преди 10 години
toq e mnogo nepriaten liglio
9
6
 
7
 
! Отговори
Чукча преди 10 години
Добре, че Уест Хям са пияндета и са посрещнали НГ професионално, иначе не ги виждам победени баш от Фулъм.
8
3
 
11
 
! Отговори
Ceco преди 10 години
Bravo Mitko!
7
13
 
5
 
! Отговори
PACO преди 10 години
TOVA BORATINO LI E NA SNIMKATA ILI PINOKIO :D
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do Benichev ! E zaradi takiva kato tebe , Berbatov neshte da igrae za Balgarskiq nacional ! Za jalost neste i malko , zavistlivi gnevni i vechno nedovolni !!! Bravo Berbo......
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БеничевПрав си, но това не променя факта, че Бербатов вкара гола, с който Фулъм победи. Сега Фулъм има 19 точки и е с две повече от 18-ия Кристъл Палъс. Не виждам проблем в статията.
4
21
 
15
 
! Отговори
Беничев преди 10 години
Може и много добър футболист да е Бербатов не съм спец но по популярност и авторитет срещу Стойчков да тича неможе да го стигне ! Спомням си Ицо в Барса . Имаше един мач Барселона падаха а той резерва нервен до немай къде пускат го и той обърна резултата целия статион гръмна от викове . Толкова празна София не си спомням да е била когато Ицо играеше . А Бербатов си е манекен не ме е впечатлил с играта си до сега !
3
4
 
4
 
! Отговори
варненец преди 10 години
къде е асково?
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аиде шампион с Арсенал!
1
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЕеееее, жив да не бях да дочакам!