Шумахер посрещна новата година в стабилно състояние

Няма обаче ново подобрение след третата нощ в болницата
Обновена: 1 яну 2014 17:42 | 1 яну 2014 13:21,
36
Шумахер посрещна новата година в стабилно състояние
Сабине Кем обяснява пред журналисти последните новини за Шумахер. Снимка: Ройтерс

Състоянието на Михаел Шумахер остава стабилно след третата вечер след инцидента, който претърпя седемкратният световен шампион във Формула 1.

Все още обаче няма значителни промени в състоянието на германеца, което означава и липса на подобрение. Поради тази причин и лекарският щаб в болницата в Гренобърл реши, че не е нужно отново да провежда специална пресконференция, каквато имаше вчера.

"Състоянието на Михаел бе наблюдавано цяла нощ и остана стабилно както през нощта, така и сега", обясни агентката на Шуми Сабине Кем.

Все пак самата липса на влошаване е добра новина сама по себе си. Професор Жан-Франсоа Пайен е обяснил пред Кем, че "колкото повече часове остава Шумахер в стабилно състояние, толкова по-добре".

Същевременно Кем коментира отново инцидента, при който пострада Шумахер. Противно на спекулациите, той не е карал ски с висока скорост.

"Михаел и групата му са карали на нормални хълмове. Между червените и сините хълмове е имало зона извън пистите и те са се спуснали по нея".

"Той е помогнал на приятел, който е паднал и е потънал в дълбок сняг, ударил е скала и се е катапултирал във въздуха и е паднал с главата надолу. Било е изключително лош късмет, но не защото скоростта е била висока".

Кем обясни също и че шлемът на Шумахер наистина се е разцепил на две след удара. Това обаче е нормално за такъв удар, тъй като шлемовете са проектирани да се чупят при удар, за да поемат повече от силата на удара".

Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като свещенник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
wtf преди 10 години
до 29-30Да не стане "Аз ли криво му се молих, той ли криво ме разбра" ? Мижетурка!
29
1
 
4
 
! Отговори
....... преди 10 години
Боже, боже колко злоба има по тоя свят и все българска. Е затова до никъде няма да я докараме.
28
13
 
4
 
! Отговори
651 преди 10 години
когато новината, че тоя е пукнал излезе тука, ще съм толкова щастлив, че по цял ден ще пиша нонстоп коментари и благодарности към бога, няма да спра да го плюя ***!
27
14
 
4
 
! Отговори
65146546 преди 10 години
стабилен, стабилен, и накрая ще пукне точно за рожденния си ден! както и други се изказаха, господ си знае работата!
26
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вместо да ни занимавате с най-корумпирания спортист на Европа, напишете за конгреса на Chaos Communication Congress в Хамбург, на който Джулиан Асандж призовава системните администратори от цял свайт да помогнат на човечеството да се освободи от гнета на американските тайни служби.
25
30
 
4
 
! Отговори
. преди 10 години
не е ,,лош късмет,, а божие наказание
24
3
 
21
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
"Шумахер посрещна новата година в стабилно състояние". Да. За разлика от автора на статията.
23
0
 
14
 
! Отговори
от 24 преди 10 години
Legendary Fight Schumacher and Hakkinen A1 Ring Austria 480p Напишете го в тубата това да си припомните великите нечовешки биртки между Шумахер и хакинен. Пилотиране на върха на човешките възможности!
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 24Това че се опита да предизвика катастрофа и в крайна сметка отпадна той а не Вилньов в ранните си години, 99% от немците не го мразят , а го имат за най-великият им спортист в историята, ***! Една безразсъдна постъпка не може да заличи това че е най-великият пилот в историята на този спорт. Не може да заличи гениалното му каране на върха на човешките възможности. Такива *** като теб винаги ще има, а аз винаги съм длъжен да ги нареждам, защото човек не може да остане безразличен.
21
1
 
11
 
! Отговори
една преди 10 години
Филипе, какво си правил по време на уроците по родна реч или български език в началното училище?
20
1
 
13
 
! Отговори
Филипе спиш преди 10 години
Той е помогнал на приятел, който е паднал и е потънал в дълбок сняг, ударил е скала и се е катапултирал във въздуха и е паднал с главата надолу.Не се разбира, кой паднал кой помогнал. Непрофесионално написано/преведено.Може да опиташ: В опита си да помогне на приятел, който е паднал и потънал в дълбок сняг, се е ударил в скала, катапултирал е във въздуха падайки с главата надолу.Не искам да се правя на Г-н Правопис и аз правя грешки, но това изречение просто се набива на очи.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Филипчо, изтрезня ли бе, приятелю?
18
2
 
13
 
! Отговори
Шанс преди 10 години
Е тва е живота хора, да караш като бесен формула с 300км/ч и да държиш оня горе за топките, а накрая да се претрепеш със ски :D
17
2
 
17
 
! Отговори
ЧеститаНоваГраматика преди 10 години
"Свещеник" се пише с едно"н".
16
0
 
8
 
! Отговори
Пич преди 10 години
"Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист."Ей това се нарича добра маскировка!!!
15
0
 
5
 
! Отговори
Eddie_ преди 10 години
Всъщност е бил преоблечен като свещеник...
14
0
 
2
 
! Отговори
Снеж преди 10 години
До ACIDХа, май да. Имат предвид лекар, предполагам!
13
1
 
8
 
! Отговори
??? преди 10 години
...журналист преоблечен като журналист. ??????????????
12
3
 
24
 
! Отговори
ACID преди 10 години
Той е помогнал на приятел, който е паднал и е потънал в дълбок сняг, ударил е скала и се е катапултирал във въздуха и е паднал с главата надолу.Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист.НИЩО не разбрах от тези две изречения. Май някой е още махмурлия ...
11
0
 
11
 
! Отговори
Eddie_ преди 10 години
До ЛораАми приятелят му е катапултирал и е паднал с главата надолу, но Михаел, като един истински приятел, сега лежи в болницата вместо него.... Сериозно ли не разбираш ?