Манчестър Юнайтед с трета поредна загуба

"Червените дяволи" бяха победени от Съндърланд с 2:1 за купата на лигата
Обновена: 7 яну 2014 23:51 | 7 яну 2014 23:46,
8
Манчестър Юнайтед с трета поредна загуба
Фабио Борини бележи дузпата срещу Манчестър Юнайтед. Снимка: Ройтерс

Манчестър Юнайтед допусна втора поредна турнирна загуба в рамките на само два дни, след като отстъпи с 1:2 като гост на Съндърланд в първи полуфинален мач за Купата на Лигата, игран на стадион "Стейдиъм оф Лайт".

Мачът бе повторение на пораженията от Тотнъм и Суонзи, тъй като "Червените дяволи" отново доминираха през по-голямата част от срещата, но допуснаха да бъдат победени.

Също както и срещу Суонзи преди два дни, до победата на съперника се стигна след ключово съдийско отсъждане. В средата на второто полувреме домакините получиха дузпа, от която Фабио Борини вкара победния гол. За разлика от червения картон срещу Суонзи обаче, в този случай можеше и да се поспори дали има наистина нарушение.

Преди това Съндърланд откри резултата в края на първото полувреме, когато двама бивши играчи на Юнайтед- Уес Браун подаде и Фил Бардсли вкара отблизо в мрежата. След почивката Неманя Видич изравни, преди да се стигне до дузпата.

Това бе трето поредно поражение за тима на Дейвид Мойс във всички турнири, макар че в този случай все пак то не е фатално и "Червените дяволи" могат да се поправят на реванша на "Олд Трафорд" след две седмици.

 

Прочетете подробности за Съндърланд - Манчестър Юнайтед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от разбирачи и хейтъри. Манчестър били слаби защото направили три загуби, а за отборите които сега са на върха и не са взимали титли от години нищо не казвате. Нормално е Мойс като нов мениджър да прави грешки и да се адаптира към отбора както и отбора към него. Който и да беше дошъл след съра щеше да бъде същото, а за твърденията, че Манчестър са слаб и смешен отбор са леко казано несериозни.
6
3
 
9
 
! Отговори
акълмайстор преди 10 години
Свърши вече хубавото време...дето съдиите ги подкрепяха!
5
3
 
8
 
! Отговори
naleg преди 10 години
Kойто ги хване той ги бие. Слабаци.
4
4
 
14
 
! Отговори
marantz преди 10 години
Все някога късмета свършва!Колко годинки издрапваха калитарската или със съдията едно на мъка!Сега и от съдии ревем,и от липса на късмет и от не знам какво си!*ати гадния и противен отбор!Успех на Съндърланд и в реванша!
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бербатов е виновен!
2
4
 
10
 
! Отговори
герп преди 10 години
професонално, дгд юнайтед и феновете им!
1
8
 
10
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Няма го Съра с неговата харизма и резултатите са трагични , а играчите са същите.