Меси с мечтано завръщане за Барса

Аржентинецът влезе като резерва и вкара два гола при победата с 4:0 над Хетафе
Обновена: 9 яну 2014 06:33 | 9 яну 2014 00:53,
3
Меси с мечтано завръщане за Барса
Лео Меси се завърна триумфално в игра. Снимка: Ройтерс

Лео Меси се завърна триумфално в игра, а Барселона победи Хетафе с 4:0 в първи осминафинален мач от турнира за Купата на Испания, игран на стадион "Ноу Камп".

Аржентинецът влезе като резерва през второто полувреме и ознаменува завръщането си в игра след двумесечно отсъствие с два късни гола.

Каталунците пък си бяха гарантирали победата още преди той да се появи в игра. Сеск Фабрегас откри резултата в 8-та минута с точен удар с глава, а през второто полувреме отново той вкара от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Педро.

В последната минута пък Меси се възползва от разбъркване пред вратата и вкара с удар от десетина метра на празна мрежа. В допълнителното време той вкара и още един гол след скоростна контраатака.

Така Барса практически се класира за четвъртфиналите на турнира и реваншът в Мадрид е само формалност. През този уикенд обаче на каталунците предстои далеч по-сериозно изпитание в столицата, тъй като гостува на Атлетико Мадрид.

Прочетете подробности за Барселона - Хетафе

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Лео МесиБарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
4
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Велик
1
4
 
7
 
! Отговори
shampi преди 10 години
Браво на Меси и на целия отбор на Барса много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт:wincity.hit.bg