Стоичков отново избухна: Златната топка е манипулирана

Как Рибери ще се прибере и отново ще тренира, възмущава се Камата
14 яну 2014 17:58, Красимир Ангелов
27
Стоичков отново избухна: Златната топка е манипулирана
Снимка: БТА

Най-успелият български футболист Христо Стоичков отсече, че вотът за определяне на носителя на Златната топка е манипулиран.

"Златната топка е манипулирана. Никой не оспорва качествата на Меси и Роналдо, те са най-добрите в света. Но това, което ме кара да се замисля е кой гласува и по какъв начин", изригна Камата пред мексиканския канал Univision.

"Как Рибери ще се прибере в Мюнхен, след всичко спечелено и отново ще тренира?! Нещата се смесват и трябва да се види кои марки плащат и определят събитията."

"Аз самият загубих през 1992 година. Един от най-големите защитници, Паоло Малдини, не спечели наградата през 1996 година. Боли ме."

"През 1994 година спечелих аз, а после дойде Сеп Блатер и вмъкна в играта футболисти от целия свят", добави Стоичков, цитиран от БТА.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Футболът е в упадък както всичко. Сравнете тези Меси, Роналдо, Рибери с Ди Стефано, Пушкаш, Кройф, Грабовски, Мацола, Баджо, Каниджа, - а и с Аспарухов.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе и Меси и Роналдо са двамата най-гоУеми таланти през последните 5-6 години, а другите просто нямат техния талант..особено Меси - такова хилаво джудже да прави по 70 гола на сезон и то в мачове на такова ниво - Велики са и това е! Даже и Ромарио и Роналдо правеха под 50, а Ицето е много назад спрямо тях! Това е
18
1
 
3
 
! Отговори
семеен експерт II преди 10 години
До АнонименДо ,16 !!!Та по темата-парите за мезонета са от времето,когато ДЖУРЕВЕЦА играеше в БарЦИлона!Смразиха се след това-преди 15 години!
17
4
 
5
 
! Отговори
MOTORHEAD преди 10 години
Как да ни уважават нас българите, като сами не се уважаваме? Дори и най-успелите от нас. А всъщност всичките дребни поплювковци, взети заедно, на струвате колкото връзките на лявата му обувка. Айде със здраве и гледайте да не се удавите в лигите си.
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
... разбирачи големи! Особено тези по семейните дела! А как мама и тате на Стоичков си продадоха 200 кв. мезонет в Пловдив? Сигурно сами са си го купили с двете пенсии? Аре у лево! Не им давал пари! Дава им, ама искат още, ако може и цело село да храни!
15
1
 
18
 
! Отговори
шщд преди 10 години
И как Стоичков преди 2 седмици каза,че Платини е уредил топката за Рибери, а сега - горкия Рибери. Ицеее, Ице! Забравяш вече къде лъжеш и къде мажеш. Щеше и БФС да оправиш, ама стана голям коментатор в Мексико - ей така "за спорта"
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ицо онази Барса беше по-добра от сегашната!Може да нямаше милиардите и комерса,но имаше сърце и феърплей!Меси е най-добрия в света сега,но с това постоянно бутане и натрапване няма да бъде почитан като Марадона или Пеле!
13
4
 
6
 
! Отговори
v преди 10 години
tochno taka ,1 vo blagodarenie na stoichkov njakoi vuobshte znae kade sme na koja planeta,2 mnogo e prav zashtoto otbora na bayer s riberi specheli 2 te mnogo golemi titli koeto e fakt,i tova s nominiraneto na ronaldo ili mesi v tozi sluchai zvuchi kato operaciata mina uspeshno pacienta umrja,za nas e vajno koi e pobeditel a ne koi ni e simpatichen taka che hristo moje da e vsichko koeto si mislite no e nai veche prav vuv tozi sluchai .
12
4
 
23
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Моите уважения към българина Христо Стоичков. Обаче да не си кривим душата - *** си беше, *** си остана. През 2010 г. Уесли Снайдер спечели шампионска лига с Интер, стана голмайстор на световното и дори сам избута Холандия до финала. Аржентина отпадна рано, а Меси не вкара нито един гол. Всички казваха, че Снайдер задължително трябва да спечели Златната топка. Да, ама не. Накрая топката я дадоха отново на Меси.За какви заслуги, Ице? Защо не рева тогава за Снайдер, а поздравяваше твоя Меси?
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е, че Паоло Малдини беше претендент за "Златната топка" и през 1994 г., когато мнозинството от гласувалите избра Христо Стоичков. Може би, защото Роберто Баджо също беше претендент и това раздвои почитателите на двамата големи италианци. Все пак това е анкета, такива са резултатите...
10
6
 
25
 
! Отговори
фен преди 10 години
Мълчанието е злато,Ице,особено за теб......
9
8
 
15
 
! Отговори
футболен експерт II преди 10 години
До стоян петровПоследно уточнение-Ицата е ДЖУРЕВЕЦ! Баща му чичо Стоичко е ***,а мамата му-леля Пенка е българка!От повече от 15 години са в режим на тежка семейна война! И двамата не искат Ицето на погребението си, а преди 6 години в предаването на Коритаров баща му се закани,че ще му ОТРЕЖЕ ЕДНОТО УХО и ЩЕ МУ ИЗВАДИ ЕДНОТО ОКО!!! Който го помни това -знае за какво пиша! Основната причина се крие във факта,че Ицата(под влияние на тъща си-леля Пепа,вещерката) не им дава грам парици!Капиш?
8
7
 
19
 
! Отговори
гошо преди 10 години
тоя колко пъти си отвори устата толкова глупости издрънка.
7
7
 
33
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Здравейте, типично българска черта е да се плюе постоянно , без никакъв смисъл , просто ей така , за да каже нещо и този .Никога няма да се научи тази селска бичкия , да се уважават хората и постигнатите резултати .Поздрави.
6
8
 
30
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
А каква купа спечели Меси през 2012 г.? Що веднъж не замълчи тоя простакел...
5
26
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Меси е мишок, може да е играч, но не е човек. Радвам се за Роналдо...и не му смучете топките, Ирина Шейк е до него и предполагам няма грижи с това.
4
22
 
39
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Защо не назовават нещата с истинските им имена? Стоичков е ***. Толкова ли е трудно да го признаете? Все пак 21 век сме и това не е обидно. Използвам случая да го поздравя с Банго Васил.
3
10
 
23
 
! Отговори
Хей, Ишмаел, преди 10 години
какво имаш против "планинските турци"? Те са само някакви си може би 15 млн. А що се отнася до сеньор Стоичков, може и да е ***, но не е кюрд!
2
14
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Роналдо как година след година се прибираше без топката, ако и да я заслужаваше и следващата година се връщаше още по-силен. Не подценявам Меси, уникални са и двамата. Ицак, по-добре напсувай някого, този костюм ти стяга...
1
33
 
27
 
! Отговори
_IsmaiL_ преди 10 години
Кюрда си остава кюрд!