Гришо: Направих много важна крачка напред

"Чувствам се много добре в Австралия, мисля мач за мач"
Обновена: 18 яну 2014 15:32 | 18 яну 2014 13:01, Георги Пешев
30

Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров логично остана много доволен от престижната победа над канадския гигант Милош Раонич, която го изпрати в 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия.

За място на 1/4-финалите хасковлията ще спори срещу испанеца Роберто Баутиста-Агут, който прави фурор в Мелбърн, след като елиминира двама много силни тенисисти последователно - Хуан Мартин Дел Потро и Беноа Пер.

"Много съм доволен, че спечелих този мач, определено. За мен обаче това е просто още една победа", заяви Гришо на пресконференцията след двубоя.

"Направих важна крачка с достигането на втората седмица в Мелбърн. Не мисля, че това ще е последният път, в който играем с Милош. Тренирам много здраво, направих си домашното и мисля, че това, което постигнах, е нещо очаквано за мен".

"Чувствам се много добре, след като вече навлязох във втората седмица на Откритото първенство на Австралия и мисля мач за мач".

"Търпението бе от много важно значение в този мач, а условията не бяха никак леки, тъй като имаше малко вятър и въздушни течения на корта. Срещу мен пък бе един от тенисистите с най-мощен сервис. Трябваше да покажа търпение и да се възползвам от всяка възможност, до която се добера".

"Пълните трибуни пък допринесоха за страхотната атмосфера".

"Малките детайли преди началото на някой мач ми помагат много. Просто малко съвети от Роджър Рашийд, които ти помагат да се справиш с даден противник".

"Една от положителните страни при работата ми с него е, че всеки ден е на 100 процента", каза още българинът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За това се изисква много труд и дисциплина Затова преди да пишете язвителни коментари се замислете какво сте направили за да се развиете и направите нещо в тоя живот. Много хора имат талант но нямат воля и хъс да го развият в нещо
5
2
 
31
 
! Отговори
Ангелин преди 10 години
Честита победа, Григор! Радвам се, че си победил! Харесвам непринуденото ти държание, това че си естествен, интелигентен и земен човек. Няма как с тези качества да не бъдеш лидер един ден! Дерзай и успех занапред!
4
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха завиждайте тъпациии . Ще си умрете преждевременно състарени от злоба и завист заради собственото си бездарие
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей туй завистта е много долно нещо
2
60
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доста грозен, застаряващ с болки в колената и средняк без бъдеще на звезда.
1
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МАЛД,КРАСИВ,БОГАТ И ТАЛАНТЛИВ-ТОВА Е ГРИШО,БРАВО МОМЧЕ,МАЧКАЙ ЖИВОТА