Кавани увери: Суарес отново е щастлив в Ливърпул

"Той е различен в сравнение с миналия сезон, Луис обича клуба
11 фев 2014 13:21, Друми Георгиев
0
Кавани увери: Суарес отново е щастлив в Ливърпул
Кавани се изяви като говорител на Суарес. Снимка: Ройтерс

Нападателят на ПСЖ и на уругвайския национален отбор по футбол Единсон Кавани увери, че неговият сънародник Луис Суарес отново е щастлив в Ливърпул.

Както е известно, Суарес поиска трансфер през лятото, но "мърсисайдци" отказаха офертите за него. Малко преди Коледа стрелецът изненадващо поднови своя договор и очевидно по-добрите финансови условия са върнали радостта му от играта.

"Говоря често с Луис и той се наслаждава на живота си в Ливърпул. Сега той звучи по различен начин в сравнение с миналия сезон. По гласа му можеш да познаеш, че той е щастлив", каза Кавани, цитиран от вестник "Експрес".

"Той винаги е обичал Ливърпул. Нещата не винаги са се развивали добре за него в Англия. Луис ми каза, че е останал поласкан от начина, по който клубът и феновете са застанали зад него."

"Когато той поиска да бъде продаден, навярно хората си помислиха, че е имал скрит мотив за това негово желание, като например финансов такъв. Но истината е, че това не е вярно."

"Единственото нещо, което той винаги е искал е да бъде в отбор, който покрива неговите собствени амбииции - да играе в Шампионската лига и да може да се бори за големите трофеи."

"Сега Ливърпул се намира на такава позиция и Суарес е щастлив да остане в отбора", добави Кавани.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари