Арсенал и Юнайтед се спънаха на Емиратс

"Артилеристите" надиграха "Червените дяволи", но завършиха само 0:0
Обновена: 12 фев 2014 23:56 | 12 фев 2014 23:40,
2
Арсенал и Юнайтед се спънаха на Емиратс
Оливие Жиру и Неманя Видич се борят за топката. Снимка: Ройтерс

Арсенал и Манчестър Юнайтед завършиха при взаимно неизгодно равенство 0:0 в дербито от 26-я кръг на английската Висша Лига.

"Артилеристите" бяха по-добрият отбор, особено през второто полувреме, но Оливие Жиру и Санти Касорла направиха два сериозни пропуска.

Юнайтед от своя страна се бе прибрал в собствената си половина и почти цял мач се защитаваше. Въпреки това обаче гостите можеха и да измъкнат победата, но Робин ван Перси направи един невероятен пропуск, а веднъж и гредата помогна на Войчех Шчесни.

Така след равенството Арсенал не можа да се възползва от грешната стъпка на Челси вчера и остава на второ място. Манчестър Юнайтед от своя страна още повече намали шансовете си да се пребори за място в Топ 4. 

Прочетете подробности за Арсенал - Манчестър Юнайтед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лошо. надявах се да смачкаме, МАН Ю с ( 4-1 или 5-2) които не блестят в момента и да си върнем лидерсакат позиция и самочувствието, крайно неприятно.Все пак не съм виждал толкоз силен АРсенал от времената на Беркамп и АНри а това беше отдавна.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Французка им работа! И все пак Арсен Венгер е супер треньор, но арабските милиардери, притежатели на акциите на Арсенал не си развързват кесиите за взимане на по-класни играчи, та Венгер е принуден да прави и невъзможното да поддържа отбора в Топ 4, но не винаги това се получава!