Манчини: Заслужавахме победата

"Моуриньо ме покани на вечеря след мача", призна италианецът
27 фев 2014 12:39, Друми Георгиев
0
Манчини: Заслужавахме победата
Манчини не остана доволен от играта на своите преди почивката. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Галатасарай Роберто Манчини заяви след равенството 1:1 срещу Челси, че неговият тим е заслужавал да спечели.

"В края на краищата това е добър резултат. Ние направихме 3-4 грешки в началото, но през второто полувреме заиграхме по-добре. През първата част стояхме твърде дълбоко в нашата половина и играхме със страх. Но съм доволен от представянето ни след почивката", сподели италианският специалист.

"Допуснахме гол след тяхна контраатака и аз изкарах Изет Хайрович, който не направи лош мач, но имахме нужда от още един футболист в средата на терена, защото често бяхме надигравани."

"Не съжалявам, че не започнах мача със Семих Кая. Всичките ми футболисти дават най-доброто, на което са способни, но понякога се допускат и грешки. Допуснахме 4-5 грешки в мача и една от тях доведе до гол. След мача Моуриньо ме попита дали има възможност да отидем на вечеря."

"През втората част ние заслужавахме да вкараме още един гол, защото играхме много добре. Но 1:1 е добър резултат. Играхме с твърде голям респект към Челси през първото полувреме, но с голяма увереност след почивката. Нашите фенове бяха фантастични. Трудно е да ги опиша, ние често печелим мачове с тяхна помощ."

"Очаквам труден мач в Англия, но моите футболисти показаха на какво са способни, особено през второто полувреме. Челси е един от най-добрите отбори в света, но сега имаме по-големи шансове, отколкото преди снощния мач. Шансовете ни за продължаване в момента са 40%", добави Манчини.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари