Тотнъм се разпадна срещу Челси

Сините победиха с 4:0 след серия от грешки на "шпорите"
Обновена: 8 мар 2014 21:48 | 8 мар 2014 21:31,
3
Тотнъм се разпадна срещу Челси
Самуел Ето'о се преструва на възрастен човек. Снимка: Ройтерс

Челси победи Тотнъм с убедителното 4:0 в лондонското дерби от 29-я кръг на английската Висша Лига, играно на стадион "Стамфорд Бридж".

Сините не доминираха над своя съперник през първото полувреме, но нелепа грешка на защитникът на Тотнъм Ян Вертонген промени хода на мача.

В началото на второто полувреме той даде грешен пас назад, който бе пресечен от Самуел Ето'о и камерунецът откри резултата. Само три минути по-късно Ето'о бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа и даде червен картон на Йонес Кабул от Тотнъм. Еден Азар вкара дузпата.

В самия край на мача нови две грешки на Тотнъм позволиха на влезлия като резерва Демба Ба да вкара два гола за три минути и да оформи крайния резултат.

Така тимът на Жозе Моуриньо дръпна със 7 точки начело в класирането, макар да има мач повече от Арсенал и Ливърпул, както и цели три мача повече от Манчестър Сити, който пък е на 9 точки зад сините. Тотнъм от своя страна пропусна възможността да се доближи до Топ 4 и остава на 6 точки зад Арсенал и Ливърпул, като има мач повече от тях.

Прочетете подробности за Челси - Тотнъм

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
!!!! преди 10 години
toia 6toe taka na kartinkata ?
1
4
 
4
 
! Отговори
Как Може преди 10 години
Как може жената която за нищо не става освен за инкубатор да има празник, а козата и кравата и овцата, които са полезни животни и дават мляко, вълна и вкусно месо да нямат?!?