Барса обърна Реал след скандално съдийство

Каталунците победиха с 4:3 след две спорни дузпи и червен картон
Обновена: 24 мар 2014 09:26 | 23 мар 2014 23:55,
28
Барса обърна Реал след скандално съдийство

Барселона успя да обърне драматично с 4:3 Реал Мадрид в дербито Ел Класико от 29-я кръг на испанската Примера Дивисион, играно на стадион "Сантяго Бернабеу".

Каталунците обаче стигнаха до успеха след две много спорни дузпи. При първата Серхио Рамос получи червен картон, макар да нямаше контакт между него и Неймар, а при втората Иниеста сам се спъна в Чаби Алонсо.

Лео Меси бе безпощаден и в двата случая и донесе победата. Преди това той асистира на Андрес Иниеста, който откри резултата в началото на мача. Реал Мадрид обаче обърна с два гола на Карим Бензема, като и в двата случая асистенциите бяха на Анхел ди Мария.

Точно преди почивката Лео Меси изравни, а малко след нея Роналдо направи 3:2 за Реал след спорна дузпа, при която нарушението бе извън наказателното поле, но бе спестен червен картон на Даниел Алвеш.

Така след успеха Барселона се приближи само на точка зад лидерите Реал Мадрид и Атлетико Мадрид и така запази шансове за титлата.

 

Прочетете подробности за Реал Мадрид - Барселона

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
VISCA BARSA преди 10 години
Gospodin FELIPENCO GIORGIEV , ZASHO NE HODISH NO SELO DA COPAESH DOMATITE Y OSTAVI FLUPAVITE COMENTARI ZA EDIN MATC , KOITO NE SI GLEDAL ????? DVETE DUZPI ZA BARSA SA DUZPI I DUZPATA ZA MADRID BESHE PODARAK ....
20
1
 
3
 
! Отговори
Stanislav преди 10 години
Заслужена победа за Барса!!! Положението на Роналдо беше извън наказателното, а относно тези за Барселона - две 100-процентови дузпи.
19
5
 
0
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Айде сега...Барселона е голям отбор,но очевадно почти винаги е "подпиран"от съдиите!А защо- пише на фланелките им!
18
1
 
8
 
! Отговори
do 17 преди 10 години
АЗ си гледам отбора, но ти не го гледаш! Какво ще кажеш за дузпата на Пеналдо бе ?!? ***, но какво ли се учудвам, то всички фенове на реал са такива! Ако резултата беше 3;2 за реал, надали щяхте да си признаете, че дузпата срещу Пеналдо е "фалшива" !
17
1
 
7
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
ДА ви таковам в специалистите сам се бил препънал Иниеста аахахха ***... срещу Неймар никаква дузпа.. срещу Роналдо също - нарушението беше извън наказателното.. какво ревете. дори коментатора на вестник Марка е на това мнение.Съдийският анализатор на "Марка" Оливер Андухар е категоричен - няма дузпа. Най-съмнителна за него е ситуацията при дузпата на Неймар. И той не се наема да заеме позиция. При третата дузпа в срещата Оливер е убеден - дузпа има.
16
6
 
9
 
! Отговори
Avi преди 10 години
Клуб който беше подкрепян от фашисти, Реал Мадрид и политици заедно с Краля продажни, заслужават бой,не зависи кой ги бий,Браво на Барселона,ма4кай фашисти,симуланти и артисти:белия балет.
15
2
 
13
 
! Отговори
hhh преди 10 години
Пепе налита да бие Фабрегас след изравнителния гол, след което пада артистично и кво - жълти картони и за двамата. Ами ако бяха спечелили реал след спорната дузпа пак ли щеше да говорите за съдията. А за няколкото симулации на Роналдо, за които не беше санкциониран, защо не пишеш? Да, дузпа срещу Неймар нямаше второто полувреме, но през първото спокойно можеше да бъде отсъдена токава, но съдията не я даде. Най-добре спри да се занимаваш със статии за футбол!
14
10
 
5
 
! Отговори
do ФЕС преди 10 години
абе гледай си отбора и не се обаждай неподготвен.Съдията за пореден път реши мача в полза на ФАРЦА.*** дузпаджийчетата.
13
6
 
7
 
! Отговори
hhh преди 10 години
А тоя дето е писал статията дали не е фен на балета, а??? Много пристрастно бе момче, я малко професионализъм прояви. Спестен червен за Алвеш хахаха ти сериозно ли? Иниеста не, че го приклещиха двама от реал и го смазаха ама според теб сам се бил спънал - това беше най-чистата дузпа в мача!!! Роналдо си удари крака в този на Алвеш и след това направи 1-2 крачки,за да може да падне в наказателното - това що не го коментираш? Пепе още първото полувреме спъна Неймар в наказателно - дузпа няма.
12
6
 
10
 
! Отговори
ВАСИЛ преди 10 години
До Анонимен 7На Дани Алвеш му спестиха червения картон. При идентично нарушение веднага показаха картон на Серхио Рамос. А спестения червен картон на Бускетс, който уж неволно стъпи на главата на Пепе.
11
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Спечели по хитрия.
10
4
 
7
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
А дузпата на Пеналдо?!? Да ни би е реална, нали ви го на****хме, хленчете, колкото искате !!!
9
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И 3те дузпи бяха смешни, червения картон също. Ако в България, някой свири така дерби мач, едва ли ще свири отново.Но поне ще е интересно докрая първенството. Ако може Атлетико да станат шампиони, ще е най-добре.
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами по една измислена дузпа и за двата отбора, но дали ще е 2-3 или 3-4 к'во значение има?! Важното е че се получи зрелищен сблъсък и ние зрителите се изкефихме.
7
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само не разбирам как може да се допуска публикуването на статии на пристрастни драскачи - чак да стигне до там да преиначава ситуации, истината е, че Иниеста беше спънат, а Роналдо се закачи умишлено в крака на Алвеш, а даже пише и за спестен ч.к. !?!?!?!?!?!?!?!??ПОРКЕ?
6
11
 
34
 
! Отговори
Obektiven преди 10 години
Мачът беше супер.И трите дузпи бяха спорни,но Барса заслужаваха да треснят реалците.А най ми е кеф, че хитрите мутряци от Булсат си мислят, че няма къде да го гледаме тоя мач, ако не сме им клиенти.Ама не са познали
5
6
 
9
 
! Отговори
maumyh преди 10 години
"Спорното" съдийство,200 млн евро,които не можаха да се покажат в игра и всичко останало ви пречат.Все нещо пречи.Barcelonitis???ХахахахУдоволствие беше да се гледа мача,но без коментара от страна на тия от Булсат.
4
14
 
26
 
! Отговори
az преди 10 години
До tomКое по-точно не е вярно? Единствено трябва да се добави, че нямаше дузпа за Реал, но поне имаше нарушение. Поредната порция безумни аванти за Барса, интересно докога ще продължат.
3
24
 
12
 
! Отговори
axaxaxaxaxa преди 10 години
Докога бе балерини ? Докога със съдията , да ви спасява ДОКОГА СЪДИЙСКО РАМО за смешния Реал *** ?
2
14
 
16
 
! Отговори
tom преди 10 години
tazi statia e absolutno neobectivna.