Венгер: Вече се борим за топ 4

"Трябва да сме реалисти", призна мениджърът на Арсенал
26 мар 2014 14:41, Друми Георгиев
3
Венгер: Вече се борим за топ 4
Венгер отписа титлата. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази съжаление относно изпуснатата победа срещу Суонзи и заяви, че тимът му вече трябва мисли как да не изпусне мястото си в топ 4.

"Артилеристите" направиха разочароващо равенство 2:2, след като си вкараха автогол в 92-та минута. Така те вече изостават на 6 точки от лидера Челси, а Манчестър Сити може да дръпне дори още повече, ако спечели отложените си мачове. Същевременно Евертън е само на 6 точки зад Арсенал, като също има мач по-малко.

"Свършихме трудната работа като обърнахме до 2-1, но след това бяхме прекалено консервативни и просто искахме да задържим резултата", коментира след мача Венгер.

"Самочувствието ни определено бе повлияно от това, което се случи в събота. Просто искахме да спечелим без да натискаме повече".

"При техният гол имаше нарушение срещу нас. Не разбирам това решение, но то не значи, че трябва да допуснем гол. В момента тези решения не са в наша полза. Относно края на мача по време на тяхна контраатака, Вермаелен имаше много добър шанс да стигне топката. Топката отиваше леко настрани, а Вермаелен застигаше Де Гузман".

"Шансовете за титлата не са най-големият ни проблем в момента. Трябва да сме реалисти и просто да опитаме да спечелим следващия мач. Трябва да гледаме зад нас, но разбира се и пред нас. Евертън спечели, така че трябва да се подготвим добре за следващия мач. Манчестър Сити постигна добър резултат, в момента изглеждат непобедими. Те са фаворити, заедно с Челси".

"Ние нямаме много възможности да догоним лидерите, но ще трябва да се завърнат някои играчи. Трудно е да се играе без половин отбор. Никой от контузените няма да се върне скоро. Косиелни е аут за известно време. След това е Йозил, може би поне две или три седмици. Рамзи е може би най-скоро. Може би две седмици".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Арсеналарсен венгер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ги харесвах с Бергкамп,Виейра,Адамс и т.н. Бяха наслада за окото,а сега от доста време са един посредствен отбор с редки проблясъци.
1
1
 
2
 
! Отговори
Арсенал фен преди 10 години
Търпението ми се изчерпа. Събирай си куфарите и се омитай !!!