Проследете Световното първенство в Gol.bg

За пореден път сайтът ще предложи специализирана рубрика за Мондиала
Обновена: 2 юни 2014 18:43 | 2 юни 2014 17:27,
0
Проследете Световното първенство в Gol.bg

И това лято, за пореден път Gol.bg ще представи на читателите си специализирана страница, посветена на най-големия футболен форум - Световното първенство в Бразилия.

От 2006 година насам Gol.bg неизменно отразява по специален начин финалите на европейските и световни първенства по футбол.

Целта на специализираната страница е да поднесе всичката необходима информация на футболните запалянковци. Същевременно не се смесва информационният поток с продължаващите събития в останалите спортове, които биват отразявани в нашия сайт.

За празничната футболна атмосфера спомага специфичният дизайн, който се стреми да отразява духа на съответната държава домакин на форума.

В съдържанието читателите могат да намерят микс от статистическа и историческа информация, всички актуални новини, програмата на турнира, мултимедия и игра с награди.

Мачовете ще бъдат отразявани с коменари на живо. В този модул читателите ще имат възможност да изразяват мнението си на живо, споделяйки по този начин емоцията с останалите фенове.

Преди срещите пък Gol.bg ще прави аргументирана прогноза за най-вероятния изход на мача, позовавайки се на статистическа информация, формата на отборите, както и наличните футболисти на разположение.

Феновете също ще могат да дават своите прогнози за изхода от мачовете в специалната игра на Gol.bg. Този, който прогнозира правилно най-много мачове, ще може да спечели награди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари