Германия пак излъга Франция

Бундестимът победи с 1:0 и е на четвърти пореден полуфинал
Обновена: 5 юли 2014 08:16 | 4 юли 2014 21:04, Анисия Иванова
74
Германия пак излъга Франция
Снимка БТА

С ранен гол на Матс Хумелс Германия постигна трудна победа с 1:0 над Франция на четвъртфиналите на световното първенство.

Централният защитник на Бундестима се завърна в състава след изкаран грип и се оказа с решителен принос за победата. В 12-та минута той засече с глава центриране от фаул, вкарвайки втория си гол в турнира.

При гола останаха съмнения за нарушение в атака на Хумелс срещу Рафаел Варан, но малко по-късно съдията не отсъди дузпа в полза на Германия.

До края на мача Бундестимът имаше контрол върху действията на терена и не позволи на Франция да покаже нищо от това, което направи в предишните мачове на турнира. Едва в последните петнайсетина минути на мача "Петлите" наложиха някакъв натиск, но така и не можаха да стигнат до чисто голово положение.

Влезлият като резерва за Германия Андре Шюрле пък направи два уникални пропуска в края на мача и така не успя да сложи точка на спора. Това обаче не се оказа фатално и Бундестимът се класира на полуфиналите на турнира за четвърти пореден път, което е и рекорд. Франция пък не можа да продължи серията от 5 поредни случая, в които се класира на полуфинал, след като излезе от групите.

Съперник на Германия в полуфиналния мач ще бъде победителят от Бразилия и Колумбия.

Подробности за мача четете в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРМАНИЯ Е НАЙ-СИЛНИЯ ОТБОР НА ТОВА ПЪРВЕНСТВО И ЩЕ ЕЛИМИНИРА И БРАЗИЛИЯ
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SCHLAAAAAND! :)
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Германците не са излъгали французите, просто им показаха как се играе дисциплиниран, класен футбол. Но французите се предстваиха добре на това световно, особен в сравнение с предишното... а Бензема, определено е класа.
44
2
 
4
 
! Отговори
:)) преди 9 години
I nakraq shte ima:Eis Eis Tonne :p Schlaaaaaand
43
2
 
14
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
Всички играят футбол, Германия става шампион!Маншафта ще бие Бразилия с 2:0. Ще вкарат 1 гол, Селесао ще се отвори и ще им бутнат още един.
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНа основание некадърната му работа! Ако аз работя като него никой няма да ме търпи и незабавно ще ме уволнят. А що се отнася до интелигентността и ерудицията му имам сериозни основания да се съмнявам и в двете! Засичал съм го многократно с некомпетентните си коментари нагло и безотговорно да лъже зрителите! На такива субекти не трябва да им се позволява безнаказано да дезинформират обществото! Срам и позор за шефовете на БНТ!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много коментатори и анализатори се изредиха да ни обясняват,че ставаме свидетели на най-хубавото световно от много години насам!?Аз ли не разбирам,те ли!?Досега на това световно виждам само симулации, само лежане, само бавене на време, ако водиш, или безцелно ритане ако гониш!Помня немците как мачкаха навремето и по-специално 90-та година с динамика и мощ,а сега гледах и не вярвах на очите си,че това е 1/4-финал на световно първенство!И не само от тях,от всички...
40
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и на какво основание ще хвърляш кал върху начетен, интелигентен човек и изтъкнат журналист като Ивайло Ангелов?
39
2
 
13
 
! Отговори
Срамът на БНТ преди 9 години
До АнонименИвайло Ангелов е най-малоумният и некадърен коментатор в историята на футбола! На този *** трябва да му се забрани да измъчва аудиторията с *** си коментари!
38
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано швабите отстранят и бразилските съдийски *** на 1/2 финала!
37
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой закла петела:)))) Кой ще заколи и мамуните от Резилия? :)))) Дойчланд юбер алес!
36
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo ste PROSTI ! SVETOVNOTO E KUPENO I PLATENO CQLOTO ! SAMO BUNDESTAGA NQMA KAK DA KUPQT SAMO TE NE SA PRODAGNI I SI ZASLUGAVAT POBEDATA ! EVALAAA.
35
10
 
3
 
! Отговори
циника преди 9 години
до 51, какъв "обяд", бе драги?! Аз ти говоря за безскрупулно присвояване на идеята за Обединена Европа от германците и безцеремонно обяздване на целия континент с предначертан сценарий - крах за цяла Европа по двукратно употребяван вече модел от първата половина на 20 век, а ти ми отговаряш с наивистични "остроумия" за чичо Ханс...
34
3
 
4
 
! Отговори
до циника преди 9 години
Всичко си има цена, няма безплатен обяд :) Какво очакваш, да дойде чичо Ханс и да ти даде куфарче с пари, защото си много красив ли?!
33
4
 
9
 
! Отговори
zwei преди 9 години
Абе, къде е Россия????
32
5
 
12
 
! Отговори
eins преди 9 години
Deutchland, deutchland uber alles
31
9
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
46, какво издържа Германия, бе скудоумнико?! ЕС е безмитна за германската икономика зона,в която германските концерни си пласират скъпата и неконкуретнтна стока.Обвързват васални правителства като това на гърците с огромни поръчки-като примерно доставката на Сименс за олимпиадата в Атина през 2004 г. и после "щедро" дават заем на същото това правителство да закупи Сименс-а.Ей, това е германската финансова издръжка за Европа.Когато нещо се случва за трети път само *** няма да види закономерност
30
5
 
0
 
! Отговори
циника преди 9 години
Да не говорим за смехотворното твърдение, че мач на финал на световно първенство може да продължи с един страничен съдия:))). Мисля, че освен всичко друго си препил с нещо евтино.
29
2
 
15
 
! Отговори
до циника преди 9 години
Хаха, ***, Германия издържа финансово цяла Европа, но това няма да е вечно...по-голяма икономика няма в Европа, това и децата го знаят...какво са виновни германците, че испанците спят, гърците пият кафета, а на останалите все някой друг им е виновен?
28
4
 
0
 
! Отговори
циника преди 9 години
43, Ветеране, със сигурност страдаш от тежки дементативни процеси с оглед на възрастта си. През 1990 г. Холандия беше отстранена от Германия на осминафинала, а бразилците бяха отстранени от Аржентина на същата фаза от турнира.

Спонсорирани публикации