Румениге даде дума: Байерн никога няма да уволни Гуардиола

"Подписвам се под обещанието си", отсече изпълнителният директор
27 юли 2014 12:45, Друми Георгиев
0
Румениге даде дума: Байерн никога няма да уволни Гуардиола
Румениге успокои Гуардиола. Снимка: Ройтерс

Изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге даде дума, че клубът никога няма да уволни треньора Пеп Гуардиола.

Договорът на испанеца изтича през 2016 година, но наскоро той намекна, че ако не постигне желаните резултати, баварците ще го заменят с друг треньор.

"Байерн Мюнхен никога няма да уволни Пеп Гуардиола. Днес се подписвам под обещанието си", отсече Румениге пред вестник "Велт ам Зонтаг".

"Оставихме зад гърба си два перфектни сезона, в които грабнахме осем купи. Някои от футболистите се насладиха и на черешката на тортата - световната титла с Германия."

"Напоследък Байерн подобри толкова много рекорди и още следващия сезон можем да поставим нови. Байерн никога не е бил в такова добро състояние след световно първенство."

"Бастиан Швайнщайгер беше духът на Бундестима на световното. Ритаха го, а той ставаше и продължаваше. Повечето играчи биха лежали десет минути на терена и после щяха да поискат смяна. Не и той", добави директорът.

Обещанието на Румениге, че Байерн никога няма да уволни Гуардиола, може да бъде поставено под сериозна въпросителна. Припомняме, че преди месеци "Кале" обеща, че Тони Кроос ще играе за Байерн и през следващия сезон, а в крайна сметка беше продаден. Все пак уточняваме, че Румениге направи въпросния коментар в деня на лъжата - 1 април...

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Байерн Мюнхен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации