Кобрата за Кличко: Отивам да го смачкам

Превъзхождам го в доста аспекти, убеден е Кубрат Пулев
28 юли 2014 14:22, Красимир Ангелов
103
Кобрата за Кличко: Отивам да го смачкам
Снимка: Reuters

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вярва, че може да победи световния шампион в свръхтежка категория Владимир Кличко в сблъсъка между двамата на 6 септември.

"Не се чувствам напрегнат или притеснен от нещо. Наистина е един голям мач, голяма отговорност, но аз имам достатъчно опит, достатъчно сила и вътрешна енергия, което ме кара да не се притеснявам от нищо", сподели Пулев пред Нова ТВ.

"Превъзхождам Кличко с доста неща, които обаче не искам да разкривам. Не искам да му давам идеи преди мача. Всеки от нас си вади изводи от всяка една дума, затова не искам да се издавам. Но знам, че имам много неща, в които го превъзхождам. Да даде Господ да имам късмет и мисля, че ще го победя", посочи българската звезда в бокса.

Той е категоричен, че евентуална победа срещу Кличко няма да е трамплин в кариерата му, а връх. "Ще съм изкачил върха на планината. Но нека не се настройваме за победи, знам, че много българи ще дойдат и ще гледат. Това допълнително ще ми даде мотивация и енергия."

"В самата зала ще има много българи, а ние сме много емоционални и дори да са 2-3 хил. души, ще надвикат останалите. И да паднем, и да бием, пак ще сме си ние. Нищо не ме притеснява. Подготвям се, отивам за победа. С Божията помощ отивам да го смачкам", посочи Пулев.

Какво още каза той четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
15
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличков е страхливец щом не дава допинг проба
16
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MNOGO MI E INTERESNO DALI SLED MA4A SHTE E TOLKOVA PRIKAZLIV !
15
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Залагат на Кличко, душички, които не правят разлика между бокс и бодибилдинг и се връзват на анаболните мускулчета, на хитреца със стъклената брадичка.Кобрата не само ще го бие, ами направо ще го пенсионира. Оня няма и да помисли за реванш.
14
7
 
43
 
! Отговори
_ преди 9 години
А дано, ама надали.
13
18
 
46
 
! Отговори
ЕR преди 9 години
Пулев да се радва, ако изкара цял мач и Кличко го победи по точки,а не с нокаут до третия рунд...
12
5
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Кличко е много хбитър. Ако сте забелязали, той удрая и после прегръща съперника си, по този начин не дава възможност оня да го удря. И ако нещо сте забелязали все с точки бие.
11
8
 
71
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Кобра, ако приказваш по-малко, няма да сбъркаш. Да не стане така, че след мача с Кличко, да ти сложим прякор "гущера". Тои все още не си такова име в боксовия спорт като Кличко. Имай предвид, че ако горе-долу сте равностойни, съдиите ще дадат гласа си за Кличко. Единствения ти шанс е да го нокаутираш, за да затвориш устата на всички. Включително и моята. Мисля, че все още не си достатъчно зрял, за да стъпиш на върха в професионалния бокс. Иначе ти желая успех,да зарадваш българите в мизерията им
10
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иска ми се да вярвам,че ще спечели, но имам предчувствие как Кличко ще го приземи от небесата.
9
7
 
58
 
! Отговори
ддд преди 9 години
Мачкай, Кобра!
8
36
 
49
 
! Отговори
Жалко за него ! преди 9 години
На път сме да загубим един здрав българин Кубрат. Това момче бива да помисли, преди да отиде на заколение при Кличко. Дано треньорът на Кубрат навреме да хвърли кърпата, иначе този физически читав човек ще остане инвалид за цял живот, ако не се случи по лошото. А жена му точно това чака. Жалко за него и за детето му. Кубрат няма ли близки, няма ли кой да го спре ? Нека си остане тук, да се труди кротко. Работлив е, най малко 1000 овце може да пасе, така, като го гледам и слушам, какво говори.
7
6
 
72
 
! Отговори
марта преди 9 години
абе хора, що така негативно пак бе? недейте с лошо, дайте малко подкрепа поне за нещо наше, пък ако ще да падне момчето, важното е, че има хъс!:)
6
11
 
71
 
! Отговори
ime преди 9 години
МАЧКАЙ КОБРА.
5
11
 
61
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Отиването е лесно...ам как ще е връщането?
4
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OBRATNO
3
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще видим...
2
2
 
40
 
! Отговори
Алов преди 9 години
))))))))))))..........
1
7
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не казвай "Хоп" преди да скочиш.