Хамес: Дано Фалкао дойде в Реал

"Той има манталитет на победител", увери новата звезда на мадридчани
31 юли 2014 11:53, Друми Георгиев
1
Хамес: Дано Фалкао дойде в Реал
Хамес иска да види Фалкао в Реал. Снимка: Ройтерс

Новата звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес призна, че иска да види на стадион "Сантяго Бернабеу" сънародника си Радамел Фалкао, с когото доскоро бяха съотборници в Монако.

"Сигурен съм, че той може да играе тук. Но не съм аз този, който решава дали Фалкао ще дойде в Реал или не. Всичко зависи от президента Флорентино Перес", сподели Хамес Родригес, цитиран от вестник "Ас".

"Но Фалкао може да дойде тук, защото имам манталитет на победител и е много качествен футболист. С него играем заедно от четири години и бяхме разделени само докато той играеше в Атлетико Мадрид. Надявам се да дойде в Реал."

"За да бъда титуляр в Реал, трябва да тренирам добре. Почти всички останали в отбора са заедно от 3-4 години. Трябва да ги уважавам и да показвам високо ниво. Щастлив съм, че мечтата ми да играя в Реал се сбъдна. Искам да печеля трофеи с този велик клуб."

"В момента, в който разбрах, че Реал ме иска, направих всичко по силите си този трансфер да се осъществи. Това обаче означава, че трябва да бъда на много високо ниво", каза още Хамес.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Хамес Родригес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации