Фамозен Гришо на 1/2-финал в Торонто след инфарктен успех

Нашето момче оцеля срещу южноафриканеца Андерсън
Обновена: 9 авг 2014 09:39 | 9 авг 2014 01:53,
79
Фамозен Гришо на 1/2-финал в Торонто след инфарктен успех

Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на силния "Мастърс" от сериите ATP 1000 в Торонто.  Българинът стигна до успеха след 5:7, 7:5, 7:6(6).

Нашето момче извади уникален късмет, след като проби в последния момент Кевин Андерсън в третия сет, за да се завърне в играта и да се спаси от отпадане.

Oсвен това той имаше и много сериозен шанс в тайбрека, тъй като можеше да е на губещата страна. При 5:4 в тайбрека Андерсън имаше пред себе си два сервиса да затвори мача, но не издържа психически. Накрая той загуби с двойна грешка при сервис.

Южноафриканецът, който бе победен от Григор, е 21-и в световната ранглиста.

За място на финала нашето момче ще спори срещу французина Жо-Вилфред Цонга, който се намира в брилянтна форма и елиминира последователно Новак Джокович и Анди Мъри.

Това е втори 1/2-финал на нашето момче на турнир от сериите "Мастърс", след като той достигна до такъв в Рим преди близо два месеца.

 

Прочетете подробности за мача тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 10 години
"Баш българин!"
53
0
 
16
 
! Отговори
Хасковлия преди 10 години
До СОКРАТИСГригор е завършил средното си образование като частен ученик на спортното училище в Хасково преди няколко години - прибра се момчето в града, учи за изпити и си ги взе всички до един!!! Това е напълно проверима информация в регистрите на училището!!! А това, че в някой жълт злобарски сайт са написани глупости, си е пак българска хейтърска работа
52
0
 
22
 
! Отговори
Веско преди 10 години
Браво ГРИШО само ти ни радваш
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един е Гришо! Той е България!
50
1
 
1
 
! Отговори
за 62 преди 10 години
Ти сериозно ли? Че кой ще ти даде обективна информация, като за нея глави падат? Хубаво е да си обективно информиран, но и да защитаваш интереса си е наложително, никой няма да те отглежда, защото си хубав и готин. Точно това още не са разбрали българите, а и не реагират адекватно на хулите и нападките срещу себе си.
49
17
 
4
 
! Отговори
Фен преди 10 години
МАЧКАЙ ДРИШООООО!!!!!!!!!!
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До за 59Пак ти казвам информацията няма значение от къде я получаваш, важното е да е достоверна, а това как ще я възприемеш и обработиш си зависи от теб. На мене турци, араби, руснаци не ми влияят, но няма лошо да прочета какво мислят и те, монетата има две страни. Все пак постовете са за Гришо и неговите победи, според мен всеки трябва да изрази радостта си от постиженията му, за жалост видях доста хулене, злоба и завист в повечето постове, което си е лично мое мнение!
47
2
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Това е Българска гордост ! Така че чатаците и *** да не пишат по такива теми , първо защото си нямат държава тук са гостени , а в турция не са искани и второ те палят расизъм и винаги е било така , те са расистите после да не ревът защо "бръснати глави" ги млатели еди къде си .....е ми заради такива изказвания по адрес на големи Българи за това ще ви млатят !
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, че някои коментатори тук знаят български не ги прави българи!
45
2
 
7
 
! Отговори
за 49 преди 10 години
Разбира се, че е важно кой те информира и през чий интереси е пречупена информацията. Компютърните специалисти казват: *** на входа, *** на изхода! Турски сайт ти промива мозъка в интерес на политическите цели на Турция. А нейните апетити са всеизвестни към Балканите. Като начало - всичко българско е лошо, българите са лоши, а виж, турците са благородни, добри, честни и правоверни. При тяхното господство българите са били в рая...Има и откровено турски телевизии, маскирани като български.
44
1
 
24
 
! Отговори
da преди 10 години
Браво на Гришо. Човек трябва да се бори за всяка точка и да вярва, че може да спечели.
43
3
 
28
 
! Отговори
1234 преди 10 години
До СократисГригор има завършено средно образование! А и дори и да беше с 5- клас... какво от това! Талантлив, играе на световно ниво, говори перфектен английски... Ти като си с 15 висши образования, докторантура, полиглот и прочие.... да не би случайно да си човек, а?
42
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 10 години
до СократисПо-добре повече такива "необразовани" българи които да славят себе си, защото каква България сме ние - пълна само със завистници и самовлюбени като тебе "образовани" хора, които ни доведоха до този хал. Ти ли Сократис, дори и името ти е ...
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Просто след като се самоуби с безобразен 9-ти гейм в 3-я сет при своето подаване Гришо.... си казах, че дотук беше нашия. Обаче виждах в очите му онази надежда и спортна злоба даже и при 40-15 и сервис на Андерсън за приключване на мача при 5-7, 7-5, 5-4 за него и 2 мачбола.Просто Гришо не искаше да приеме, че тоя двуметров човек може да го бие заради скапаният си ръст (цели 203 см), който му помагаше при сервис в изклюително напрегнати ситуации по време на мача. И знаеше психиката му.
40
7
 
24
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 10 години
Браво, момче !Очень хорошо !Голям си !
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До за 51разбира се не е важно за мен това, важното е това което четеш да го осмисляш и преценяваш, каква позиция ще вземеш и изкажеш е друг въпрос. Аз изказах лично мнение и не задължавам никой да се съгласява с мен.
38
1
 
0
 
! Отговори
Бобката преди 10 години
До лолТи нещо не си в ред....
37
1
 
2
 
! Отговори
за 51 преди 10 години
Значи за теб не е важно един сайт чии интереси прокарва и в чий интерес те манипулира? Как ще осмислиш и вярно ще прецениш необективна, изкривена и едностранно поднесена информация? Нали който плаща, той поръчва музиката? Битката на 21 век е за мозъците ни, за начина на мислене, за налагане на "ценности" на стадото! Без поддръжка от "стадото" и доброволното му сътрудничество е доста по трудно да ти мине номера.
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До за 44никакво противоречие, да нацията си е в ред, но доста голям процент от нея притежават тези черти, не само в този сайт, но и когато съм в БГ го виждам сред хората за жалост, това че има свестни хора не го отричам. А сайта на кого е и какъв за мен не е важно, важното е да ли това което четеш може да го осмислиш и прецениш.
35
1
 
26
 
! Отговори
жулиен преди 10 години
Гришо е велико момче и страхотен българин.Браво за успехите,с тебе сме.