Реал Мадрид грабна Суперкупата на Европа

"Белите" победиха Севиля с 2:0 след два гола на Роналдо
Обновена: 13 авг 2014 08:33 | 12 авг 2014 23:33,
7
Реал Мадрид грабна Суперкупата на Европа
Снимка: Ройтерс

С два гола на Кристиано Роналдо Реал Мадрид победи с 2:0 Севиля на "Кардиф Сити Стейдиъм" и грабна Суперкупата на Европа.

Португалецът откри резултата в средата на първото полувреме след брилянтно центриране на Гарет Бейл, а след почивката добави втори гол след подаване на Карим Бензема.

Реал имаше пълно превъзходство през почти целия мач и при малко по-голяма концентрация и хъс можеше да победи с доста по-голям резултат. При липсата на напусналия в посока Барселона Иван Ракитич Севиля изглеждаше неспособна да направи нещо смислено и така не затрудни с почти нищо Икер Касияс. Едва в последните пет минути андалусийци натиснаха леко, но беше късно.

Играчите на Карло Анчелоти пък показаха, че нямат проблем със сработването. Италианецът бе пуснал като титуляри новите попълнения Хамес Родригес и Тони Кроос и така на теренът излезе най-скъпият състав в историята на футбола. Евроспорт изчисли, че титулярите на Реал струват точно 487 милиона евро.

Германският национал показа впечатляваща игра в центъра на терена, но колумбийската звезда бе доста по-неубедителен. Най-радващото за феновете на Реал обаче със сигурност е факта, че Роналдо не показа никакви признаци, че има проблеми с контузията, която го измъчва на световното първенство.

Севиля пък ще продължи да бъде любимия съперник на носителя на Златната Топка, тъй като той вече има 18 гола в 12 мача срещу този съперник.

Прочетете подробности за Реал Мадрид - Севиля

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
ebb преди 9 години
До Топ гънър ОКти па какво против имаш роналдо?? вкара ли вчера 2 гола ??вкара!!! какво искаш. чак пък и обиждаш!!! на какво основание ?? да не се окаже накрая че тъпака си ти
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Меси е недоносче!
1
3
 
14
 
! Отговори
qko преди 9 години
Фенове на бърцилонътъ споко, да не *** от яд!