Стяуа прониза разградските "орли" в края на мача

Румънците излъгаха Лудогорец с 1:0 след гол на Кипчиу в 88-ата минута
Обновена: 20 авг 2014 10:41 | 19 авг 2014 23:45, Георги Пешев
79
Стяуа прониза разградските "орли" в края на мача
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов Снимка: БТА

Стяуа излъга Лудогорец с 1:0 в първи мач от плейофите на Шампионската лига и взе важна победа преди срещата реванш от тази "балканска война" след седмица в България.

Победителят ще си гарантира място в групите на Шампионската лига и повече от 8 млн. евро, докато загубилият ще се задоволи с мачове в Лига Европа.

Единственото попадение в двубоя вкара Александру Кипчиу в 88-ата минута. Иначе срещата на стадион "Арена Национал" в Букурещ предложи мощен и динамичен футбол, с много битка и малко голови положения.

Двата отбора заложиха на предпазлива игра, а на терена изобилстваха основно здравите единоборства.

Освен с попадението на Кипчиу Стяуа се отчете с пропусната дузпа преди почивката, Лудогорец пък отговори с греда в първите минути на второто полувреме.

Всичко останало бе битка и тактическо надлъгване. Така "орлите" ще трябва да полетят високо след седмица в България, за да успеят да докоснат мечтата си.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорското пиле пронизано на румъняски грил!
58
4
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Няма значение какво пишат себемразещите се тук във форума. Едно е ясно - след седмица хиляди българи ще изпълнят българския стадион, за да подкрепят българския отбор.Българи- юнаци!
57
1
 
3
 
! Отговори
До 68 преди 9 години
Кво кааш да има повече мафиоти като Кирчо Парахода, щото сега мафиотите в футболното ни първенство били малко та трябват още!
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде ги прониза, изотзаде ли?! Ако не е Парахода, който им купува мачовете в БГ, а също и няколко пъти и в чуждестранните срещи, тия изобщо не щяха да излизат от фризера! Сега на реванша в Разградския Пилетарник няма да се учудя, ако съдията даде 2-3 дузпи на Лудогорско пиле или не изгони поне 2-3 играча от Стяуа!
55
2
 
4
 
! Отговори
левскар преди 9 години
но поддържам Лудогорец и не разбирам тъпите хейтъри тук! в интерес на истината, Лудогорец има фен-клубове в Турция, на изселници, и даже събират пари и някой от тях идва да гледа на живо мачовете им. изселници от Разградско :) а Галатасарай е основан от българин - Борис Николов, който е и първия му капитан. Така че по-добре е да се радвате, отколкото да злобеете, иначе ще си останем в смрадливи дупки завинаги.
54
8
 
7
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
Невероятен мач, достойна загуба, страхотна игра ,атмосфера, дано има повече хора като господин КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ да се вдигне държавата икономиката, спорта , възхитен съм
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това българите сме много прости хора. Половина де, но те определят цялостния облик на обществото.
52
15
 
25
 
! Отговори
Капанец преди 9 години
От къде идва идеята че Лудогорец е турски отбор ?Може би защото част от феновете му са и етнически турци от Разград,шопите винаги са били долни особенно сега когато отборите им са купени от евреи(Левски) и турци (ЦСКА).Лудогорец е истинския отбор на България Разград от този район започва България 681 !Шопарите да си играят в *** на топка ние ще сме в Европа!!!
51
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошо е, че паднаха. Хубаво е, че паднаха с 1:0 и дузпата не влезе. Шансовете са живи. Помня ЦСКА през 1997г как поведе с 1:3 в Букурещ и тръгна да размазва Стяуа с опит за разгром и накрая 3:3 с едни *** изравнителни голове и след това големите очаквания тука и 0:2. Така, че 1:0 не е лош резултат. Дано и малко да ни подценят, дано и Лудогорец да надскочат себе си, дано и публиката да е 12-тия играч и чудото може и да стане. Излизаме с 2-*** нападатели на реванша, играем смело и каквото стане.
50
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец смело напред
49
11
 
8
 
! Отговори
er преди 9 години
тия разградски орли като ги гледам повечето са някъде от южното полукълбо...
48
10
 
10
 
! Отговори
смях преди 9 години
Тези "Бройлери" са нещастни. Ще им спукат *** в БГ.
47
10
 
7
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 9 години
Има ли Педалорциии? Болят ли ви дупаритеее?
46
1
 
0
 
! Отговори
от 60 преди 9 години
коментара беше до 59
45
2
 
13
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Слаб футбол малко разиграване и задържане на топката , много дълги пасове , статичен централен нападател, център халф без никакви идеи , силни крила , силен централен защитник и уникален вратар .Дерменджиев , като че ли се помисли за Моу защита и контра , съжалявам ама тези момчета нямат и един изигран правилно защитен мач , те владеят топката , разиграват и вкарват . Но тук вече дойде селският манталитет на провинциалният отбор , като им ревнаха 40-50хил. румънски мамалиги и те се прибраха .
44
6
 
32
 
! Отговори
do 60 преди 9 години
да прав си Рязанград е част от ТУрска територия, по добре не идвай тамняма друг такъв народ като българския.... момчетата носят българското знаме в Европа, а те им викат турци, без да има нито един турчин в отбора... смешна и жалка история....лош матрял както казва Боко
43
3
 
5
 
! Отговори
Дерменджиев преди 9 години
Двете смени ще си ги сложа в буркани за другия мач, защото съм интелигент
42
8
 
6
 
! Отговори
Стяуа преди 9 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЦСКААААААААААААААААА !!!
41
8
 
26
 
! Отговори
Бероец преди 9 години
На 27-ми съм на стадиона.Нека подкрепим българският ***!!!Лудогорец играха доста сковано в Румъния и се надявам да са си извадили поука за реванша.Снощи победе по-добрия и по-креативния отбор,колкото и да ме яд да си го призная.Желая им успех на реванша!И един апел,хора,фенове нека забравим клубните си пристрастия и да напълним стадиона.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
40
17
 
6
 
! Отговори
любимец 13 преди 9 години
Имаше един псевдо - премиер , който вместо да ходеше на работа , все риташе футболна топка или играеше тенис през работно време . А дрънкаше , че много бил работил ...Представяте ли си какво би станало , ако А. Меркел и Д. Камерън започнат да ритат футболна топка през работно време ? Ще стане голяма рецесия в Германия и Великобритания .Кой всъщност произвежда БВП за една държава ? Онези , които през работно време са по стадионите или онези ( баламите ) , които работят ?Наистина вече е нагло нечие поведение на хора , самоопределящи се като елит

Спонсорирани публикации