Фалкао ще играе за Манчестър Юнайтед

"Червените дяволи" го взимат под наем за 1 г., плащат 12 млн. паунда
Обновена: 1 сеп 2014 14:08 | 1 сеп 2014 13:06,
6
Фалкао ще играе за Манчестър Юнайтед
Снимка: Reuters

Нападателят на Монако Радамел Фалкао ще носи екипа на Манчестър Юнайтед през новия сезон, информира "Скай спортс".

Новината бе потвърдена и от други водещи английски медии, като колумбиецът ще играе като преотстъпен на стадион "Олд Трафорд" през сезон 2014/15. "Червените дяволи" плащат цели 12 милиона паунда за луксозната си временна придобивка.

В следващите часове се очаква колумбийският нападател да премине медицинските тестове и да парафира договора си за наем с английския клуб.

През последните дни съотборникът на Димитър Бербатов бе свързван упорито с Реал Мадрид, Манчестър Сити и Арсенал, но в крайна сметка е решил да стане част от проекта на Луис ван Гаал, който все още не познава вкуса на победата в официален мач начело на отбора.

Фалкао става поредният нов футболист, привлечен от холандския треньор. През лятото с Юнайтед подписаха Андер Ерера, Люк Шоу, Маркос Рохо, Дейли Блинд и Анхел ди Мария.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
24
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Истината е много проста: Бербатов => всички останали.Където и да отиде Бербатов, става сензация с игрите си и феноменални голове. Не напразно медиите във Франция само неговото име тръбят.Сър Алекс е голям, няма съмнение в това, но да оставиш активен голмайстор на полусезона на пейката е просто тъпотия отвсякъде. Бербатов за 1 сезон постави 3 рекорда за Ман. Ю... откакто той напусна, не видях нито един достоен заместник, даже напротив. Калпави до един...
4
4
 
21
 
! Отговори
conservator преди 9 години
За тези пари можеха да вземат Бербатов, ама виж им акъла. Не взиматнай-добрия нападател на отбора за миналия сезон, а един контузен красавец. И после работи за да се издигнеш. Ако си българин колкото и дасе стараеш все ще предпочитат пред теб друг. Манчестър Юнайтед за втори път дискриминира Бербатов. Време е да ги съди.
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много пари за нищо!
2
7
 
47
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
САФ е дърто изкукуригало шотландско пиянде, което провали кариерата на Бербатов от злоба.
1
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Решението е, да си върнат Бербатов и да се изгради отбора около него. Само така ще побеждават отново. Шега!!!Истината е, че няма друг като Сър Алекс Фергюсън!

Спонсорирани публикации