Приказката за Гришо на US Open приключи

Монфис елиминира колебливия хасковлия на 1/8-финалите
Обновена: 3 сеп 2014 14:09 | 3 сеп 2014 07:23,
60
Приказката за Гришо на US Open приключи
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите, на US Open, след като отстъпи на французина Гаел Монфис, който стигна до успеха след 7:5, 7:6(6), 7:5.

Този мач бе повторение на предишния сблъсък между двамата отново на този турнир преди три години, като тогава отново българинът не успя да спечели сет срещу французина.

Играта на хасковлията бе изключително колеблива и той допусна груби грешки, особено в решителния гейм, в третия сет, който бе пробит и така Монфис стигна до успеха.

Все пак обаче не трябва да се пренебрегва факта, че до преди тазгодишното си участие на US Open българинът нямаше дори записана победа на този турнир, а сега стигна до рекорден 1/8-финал.

Представянето му в надпреварата ще му донесе чек за 187,300 щатски долара и 180 точки за световната ранглиста, които са ценна придобивка в битката за финалния "Мастърс".

Димитров може и да загуби мястото си в ранглистата, макар че постигна рекордно класиране на този турнир, ако Нишикори или Мъри достигнат до финал.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
4
 
! Отговори
До 49 преди 9 години
Ако питаш мен, по-скоро е недопустимо, отколкото да е недопостимо.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гришо е на едно ниво с кевин андерсън,агут,ник кириос,чилич,бенето демек около 20-30 място
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още след 0-6 срещу Гофен се видя,че не е готов за нещо голямо.
45
1
 
5
 
! Отговори
МАЛЕЕВ преди 9 години
До Анонименкойто е гледал 1 кръг на ролан гарос знае за какво говоря справа-доктор карлович-гришо-3-0 брутално с 40 аса
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още е далеч от истината Григор.Много брак,много непредизвикани грешки,слаб сервис,припряност,нервност,психическа неустойчивост.Който го гледа редовно е забелязал,че почти винаги започва много разсеян и губи първият сет,независимо кой е срещу него.За играч от топ 10 това е недопостимо! По-малко медиен шум и повече работа е рецептата.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 37И в рекламите няма да стигне до НИКЪДЕ!Ако ръководех рекламата в Найк щях да наритам селското земане за АНТИРЕКЛАМАТА със скъсаната маратонка.*** е ПЪЛЕН АУТСАЙДЕР от малко провинциално градче някъде на Балканите( *** на географията).
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МАЛЕЕВАбсолютно съм съгласен чер в момента смешника от Аскуу трябва да е след 25 място.МНОоооГО късмет го избута до това тотално нереално за него 8-мо място.Дел Потро е контузен, Надал не играе, Мъри дълго не беше в добра форма и клоунаНасришо се помисли за веУик.Точно това им е проблема на провинциалистите, не разбират света в който живеят и се вземат за безсмърни след първите пет спечелени долара.Но Тато казваше: Приземяванеееее!!!
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направих си труда да глердам смешника Лакардишо който НИКОГА не е побеждавал Монфилс.По-голямата част от мача гледах с изключен говор по Евроспорт заради двамата *** коментатори които не спряха да дрънкат тъпизми.*** беше БЕЗПОМОЩЕН!!И сто сета да бяха играли, чезултата щеше да е 100:0 за Монфилс.От този момент съм убеден че всички в топ 50 могат да бият Дришката без особеи трудности.Монфилс му намери цаката при това БЕЗ самият той да има треньор.
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришка да не ти пука,залей са пак с коФа студена вода,ти си газар,модерен си,звезда си,ЗАЛИВАЙ
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАЗ СЪМ ТРЕНЬОР И СПЕЦ ГЛЕДАМ РЕАЛНО И КАЗВАМ РЕАЛНО КЪДЕ Е И КЪДЕ ЩЕ Е И НЕ СИ ТИ ТОЯ ДЕТО ЩЕ КАЗВАШ КОЙ КАКВО МНЕНИЕ ДА ДАВА!ЯСНО?
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МАЛЕЕВИма си хора, които определят класациите по едни методики. Не си ти човека, който ще каже къде е мястото на Григор в ранглистата.
37
3
 
4
 
! Отговори
МАЛЕЕВ преди 9 години
РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО МЯСТОТО НА ГРИШО Е ОКОЛО ТОП 20-ТОП 25 , ДОГОДИНА СЪС СИГУРНОСТ ИЗПАДА ОТ ТОП 10 НЯМА ДА ЗАЩИТИ ТОЧКИТЕ И ТОВА Е ТАВАНА ЗА НЕГО!!!
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много нелепо даде втория сет.така не може да се пада от първия по-силен който му се падне.
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък си мисля, че всичката тази злоба и всички тези подигравки към Гришо се коренят във факта, че всички искаме той да стане шампион. И много ни боли, когато той отпада и не постигне желания от нас успех.
34
2
 
2
 
! Отговори
New Direction преди 9 години
Време е да смени "Маратонките" .. и Треньора.
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази година Гришо влезе в топ 10, но не спечели нито един Мастърс и не стигна до финал от турнир на Големия шлем!Иначе казано - големият пробив не се състоя, а годините си летят! Догодина става на 24. На тази възраст Федерер, Надал и Джокович вече имаха по няколко титли от Големия шлем и цяла дузина от Мастърсите! Надал дори направи на 24 г. кариерен шлем!Без титла от Големия шлем в тениса си никой!Но Гришо върви към Голям шлем в рекламите, с помощта на кака Маша! Май ще е мъжката Курникова?
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Григор стоеше много по-добре на кота, блестящ в технически план, страхотни отигравания...даже бих казал много е близо до завършен тенисист. Но това което го срина бе липсата на спортна злоба и преиграване във важни моменти, два показателя които му куцат от доста време. Иначе французина не предложи нищо впечатляващо, освен силен сервис и разни маймунждалъци, по-характерни за футболната игра.
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не му е мястото в ТОП 10, щом някакъв евтин шарлатанин го надхитри и надигра.
30
3
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
До АнонименКАКВО,СЕЛСКО КОМПЛЕКСИРАНО НЕЩИЦЕ,ЯД ТЕ Е,ЧЕ МОМЧЕТО ГО ХАРЕСВАТ И ЗНАЯТ ПО СВЕТА,А ТЕБ,ОСВЕН В РОДНАТА ТИ КОЛИБА,НИКОЙ ДРУГ НЕ ТЕ ПОЗНАВА?!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ЗА ТОВА!
29
4
 
17
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Гришо вече е доказал ,че е голям,въпреки,че е едва на 23 години.Това,че е загубил една среща на такъв голям турнир не е трагедия,нали?!Големите победи са пред него.Когато някой от лигльовците,пищещи глупости из форумите постигне1/100000000 от успехите на Гришо-тогава може да "говори".

Спонсорирани публикации