Пламен Константинов: Разочарован съм от играчите

Селекционерът на волейболните ни национали поздрави кубинците
14 сеп 2014 10:26, Анисия Иванова
27
Пламен Константинов: Разочарован съм от играчите
Снимка, архив Булфото

Селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов-Гибона изрази разочарование от своите играчи и призна превъзходството на Куба при поражението с 0:3 гейма снощи в мач от група "F" на световното първенство по волейбол за мъже в Полша.

"Поздравления за кубинския отбор. Играха по-добре от нас. Разочарован съм от моя отбор. В първите два гейма показахме нелош волейбол, но след това просто се предадохме".

Още по темата
14 сеп 2014 06:33
15

"Макар някои да казват, че резултатът в този мач е без значение, за мен има значение, защото отборът ми не показва нивото, което би трябвало да показва. Това наистина ме притеснява", коментира Константинов след поражението.

Селекционерът на Куба Родолфо Санчес логично бе видимо доволен от разгромната победа.

"Много важна победа за нас, постигната срещу силен отбор като България. Вярвахме в успеха още от самото начало".

"Доволен съм, че показахме силните си страни в тази финална фаза на шампионата.
Имаше някои нервни моменти, но запазихме концентрация и успяхме да спечелим в три гейма", заяви Санчес.

Още спортни новини четете в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
я преди 9 години
напрайхми го волийболисити сичките ужас наптаво ме и срам
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 15Аз съм добре но за теб едва ли може да се каже същото.P.S.Не съм ти нито приятел, нито другар, селянино!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DreamTheaterInteresnoto e, che 18 komentara predi teb NIKOI ne e podhodil s omraza i negativizum kum nashite momcheta.. V nqkakvo oburkwane si :)
21
0
 
6
 
! Отговори
Връзкари преди 9 години
То с връзкари волейбол не става. Така е й във футбола и други спортове. Проблема е в ръководството, каквото е ръководството - такива са и играчите. "Рибата мирише от към главата"!
20
5
 
1
 
! Отговори
se преди 9 години
Не се разочаровай.Това поколение толкова може.Все пак сме малка страна и самото ни участие трябва да ни задоволява.Комунизма си отиде преди 24 лета.Стига максимализъм при тази разюздана младеж.Колкото толкова.Високи цели може да имаме само в индивидуалния спорт.Като колектив сме гола вода и това го показа дережето в което е народа и страната.Така,че спокойно приемаме класирането защото сме реалисти.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЛАМЕНЕ ОТ КИТАЙ - СЕ ПОКРИ СЕГА ПАК СЕ ПОКРИИЙЙ - ЗАЩОТО С ТЕБ ВОЛЕЙБОЛА З А Г И ВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
0
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Ако действително обичаш някого трябва да му кажеш къде греши: 1. Лазаров и кликата лапачи с него- Ганев и сие ...да си ходи. 2. Да се промени начина на избор на председател на БФВ 3. Да се смени този БГ треньор с неговите явно неудачни решения и неподплатени с нищо амбиции и новият треньор да е от чужбина с пълна власт на решенията си. 4. Да се направи всичко възможно да се събере най-доброто в нац. отбор. 5. Да се започне системна работа с подрастващи, нови зали, финансови стимули...
17
0
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
Е то Радо Стойчев отдавна го казва.
16
1
 
15
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Не е хубаво да подхождаме с омраза и негативизъм към нашите момчета.Това не е подход на цивилизовани хора,нали?В момента сме в много трудна ситуация и ние,тези ,които ги обичаме трябва да ги окуражаваме и да им помагаме за да преодолеят по бързо проблемите си,за да ги видим такива ,каквито сме свикнали да ги гледаме.Обичаме ви момчета!Горе главите!
15
2
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Ти в ред ли си бе приятелю? :)))))
14
0
 
21
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ОСТАВКА НА ЛЮБО ГАНЕВ...И ЗАБРАНА ДА СЕ ПОСЕЩЕВАТ КРЪЧМИ И ДА СЕ ВЪРТЯТ ГИОБЕЦИ
13
1
 
12
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Не е срамно че загубихме три мача подред. Тъжно е , защото като комарджии заложихме всичките си надежди на един отбор, за да си повярваме, че не сме по всичко на последно място в Европа. Истината е че това ни е държавата и това са ни хората останали все още в България. Въпреки всичко,няма с какво друго освен с волейбола да се пъчим из Европа.
12
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 14ПРОБЛЕМА си ти и такива *** като теб!!!Матриала Минчо, е проблема на тази територия ***.А матриала, това си ти и останалите ***.НЕКАЧЕСТВЕНИ, неграмотни, алчни и арогантни провинциални БАСТУНИ!
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е стратегия, визия, мениджмънт и психика. Вижте Германия - по-добри ли са като единици технически, визически? Не! До скоро бяха никой във волейбола, днес се борят за медали.. Как става тази работа? Ние винаги сме м/у посредствените и силните и все нямаме сили да се качим при силните, а ако се качим за малко нямаме сили да се задържим. Защо?? Защото така ни управляват!!! На всяко ниво в тази скапана държава! Няма стратегия, няма визия, всичко на парче от там тръгват нещата
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те нещата имат много по-дълбоки корени.. Почти винаги сме били провал в колективните спортове - уж като единици сме много добри, много технични, много силно играем (в чуждите клубове), но като се съберем отборно и не става.. Имаме успехи в индивидуалните спортове, замислете се. Нещата тръгват от училище и от семейството, а още преди това от некадърниците, които ни управляват, т.е. нас не ни управляват,нашия народ няма колективно съзнание,няма морално волеви качества,всичко тръгва от друго място.
9
2
 
32
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Главният виновник за състоянието на Българския волейбол е Данчо Лазаров ,главният виновник за Българския футбол е Борислав Михайлов.Така е когато личните интереси в спортта наделяват пред националните .Затова ние сме си виновни че си стоим в къщи и само коментираме а не излезнем да ги изметем тия не наяли се ***.Не може най добрите спортисти да не желаят да играят за родината си заради тях.
8
1
 
14
 
! Отговори
Лудия редник преди 9 години
И Ние сме разочаровани от Вас !
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредният спортен бг клоун.На този не му останаха ''поздрави'' за да поздравява противниците за победите им.ДришУ, волейбола или други бг спортисти.............все един некачесвен матриал.
6
2
 
25
 
! Отговори
The Viking преди 9 години
Плачи беше много по-добър треньор, Константинов се излага. Как е възможно, така позорно да паднем от Куба... То и отбора беше немотивиран, изгубиха с Бразилия, Германия, сега и Куба. Като гледам, май няма да бием и финландците, колкото и да се надявам.
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е жив и здрав президента Данчо Лазаров! Да управлява още дълги години!

Спонсорирани публикации