На косъм

Лудогорец подсети Ливърпул, че в ШЛ и "боксовите круши" умеят да играят
Обновена: 17 сеп 2014 16:21 | 17 сеп 2014 14:58, Красимир Ангелов
25
На косъм
Снимка: Reuters

От Ливърпул поискаха феновете на трибуната "Коп" да размахват червени и бели знаменца, така че да изрисуват с тях петте КЕШ, спечелени от червените, докато двата тима излизаха на „Анфийлд“. Това беше напомняне за феновете и играчите, че Европа е истинският дом на Ливърпул.

Клубът бе аут от Шампионската лига пет години, но някои наблюдатели твърдят, че "червените" могат да спечелят отличието отново още тази година.

Е, наследниците на легендите Кийгън, Далглиш, Сунес и Карагър направиха всичко по силите си, за да не разочароват в тази специална вечер на „Анфийлд“.

Но не им беше никак лесно, пише Оливър Холт от "Дейли Мирър".

"Червените" откриха, че дори срещу отбори като Лудогорец, който е смятан за „боксовата круша“ в група B, в Шампионската лига нямаш право дори на най-малко отпускане.

Още през първото полувреме стана ясно, че българите разполагат с изключително технични футболисти, които умеят да си подават бързо и точно. Това не беше онази лека разходка, която мнозина очакваха. Не беше просто загрявка за "истинските" мачове срещу Базел и Реал.

Всички знаеха, че ШЛ ще предложи нови изпитания за Ливърпул, като натовари допълнително играчите на "червените". Засега не може да се каже, че тимът на Брендан Роджърс се справя особено добре.

Тимът от "Анфилд" не беше достатъчно остър в атака без контузения Даниел Стъридж, чието отсъствие прави напускането на Луис Суарес още по-забележимо. Рахим Стърлинг с лекота свикна с новата сцена, но Ливърпул не успя да откаже съперника и на моменти флиртуваше с пълния провал.

Лудогорец можеше да спечели дузпа през първото полувреме, а 20 минути преди края Роман Безяк преодоля Симон Миноле със свиреп нисък шут, който обаче се отби от гредата. А когато играчът на българите Дани Абало изравни (Марио Балотели бе открил за домакините) в последната минута, това бе напълно заслужено.

Ливърпул не игра чак толкова слабо, просто Лудогорец припомни на "червените", че завръщането в Европа няма да бъде един безкраен триумфален марш. Ще трябват доста усилия, за да може те да излязат от групата си.

Както призна и самият Роджърс, засега неговият отбор е далеч от ритъма и от качествения футбол от предишния сезон.

Петте КЕШ, изобразени на трибуната „Коп“ преди мача, изглеждаха чудесно, но мачът във вторник показа нагледно колко трудно се печелят тези трофеи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
няма да вземе точка до края.
19
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Домусчиев тоя път купи най големият *** НА КАНАДА !
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понеже Лудогорец са силни им пуснаха тая дуспа да се радват малко ЛИВРПУЛ щот къв КОРги чака тука...
17
1
 
11
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Добре ...добре поиграха момчетата ...направиха си кефа ....направиха ни кефа ....е победа или равен щеше да е върха ....ама аз и без това бях пиян още преди края на мача...едвам видях изравнителния ...за 2:1 ми казаха на сутринта ....готин мач! Ще ги гледам пак !
16
0
 
20
 
! Отговори
Инвън БГ преди 9 години
Ало *** , английските медии тръбят навсякъде и сипят похвали по адрес на Лудогорец , и в Испания и въобще в Европа ......само в *** се недоволни се лакоми се не им стигнало се някой им виновен ..........дивашка работа ! После политиците им виновни .....ами случайно политиците не се провъзгласяват сами брата ***
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея Лудите няма да ги гледам повече щото *** ЯДОСВАТ и ще получа някой инфаркт заради тях!Първа грешка тоя вратар не става и за кол за домати !Втора грешка трябваше да бъде сменен веднага след като не олучи вратата с тоя който вкара но5 минути преди края и пак вкара един здрав гол БРАВО ...Трета грешка ВЪРНЕТЕ СТАРИЯТ ТРЕНЬОР по красив е и ПРЕДСТАВИТЕЛЕН от тоя МУХЛЮ !
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не знаеш какво да правиш, бий я в тъч!Една малка грешка ни развали радостта. Все пак ЕВАЛА, бяха уникални, страхотен кеф беше да гледам мача!
13
3
 
25
 
! Отговори
жека преди 9 години
съдията показа какво е дискриминация по европейски - хем ливърпул са у дома, хем по-добри, че и съдията свири за тях - това е подигравка с лудогорец и с нас като българи
12
3
 
9
 
! Отговори
Бе ГЪЗИ преди 9 години
Вратарят е виновен за ДУСПАТА той крака няма ли да ритне топката на далеч и БЕЗЯК в ЗАТВОРАдето не улучи такава голяма врата 7метра...
11
2
 
27
 
! Отговори
До Анонимен 10 преди 9 години
Аз съм убеден, че с несвирената дузпа, гредата, нереалната за Ливърпул и гола от засада на Балотели, плюс спестените червени картони на Джерард, Миньоле, Балотели и най- вече Стъридж реално резултатът е 0:5 за Лудогорец!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vargАми да, понеже играха в тренировъчно темпо оставиха нещата за 90+ минута.
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Лудогорец че кой е очаквал да биете ?Паднахте но с достойнство и като с равностоен противник на ЛИВЕРПУЛ !150 държави са гледали мача цената на нашите звезди се вдигна !!!Честито МОМЦИ !
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за гредата и несвирената дузпа, чудно ако бяха реализирани, тогава дали такива като varg щяха да развиват теории за класи и новоизлюпени отбори?
7
1
 
6
 
! Отговори
мехмед преди 9 години
До Саметама на кирилица пишеш инача ...добър си !
6
12
 
5
 
! Отговори
Самет преди 9 години
Хадии, Делли Орман кулюбю топасъ! Чабук, аркадашлар! Ингилиздже гьотверен сикишмиш! *** гьотверен чок сикишмик, йок КАУЗА япаджасму! Юрууш, коджа кренвирш олсун!!!
5
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напълно си заслужиха това развитие от Разград. То не може всеки мач да им свири градския на Варг Станислав Тодоров. Вие тук се ядосвате, ама в първенството тази дузпа ще бъде свирена 10 пъти от 10, ако е за Лудогорец.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vargв тренировачно темпо ще паднат в София
3
10
 
20
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Еб*ти късметлийте са тези Ливерпул...направо на косъм се измъкнаха ...цял мач държаха топката ...стигнаха до вратата на лудогорец 304 пъти един гол вкараха , един им го подари съдията...Лудите стигнаха 3 пъти до вратата на Ливерпул...1 Гол си направиха ..един им го взе съдията...Реален разултат 2:1 за Лудогорец...В софия ще ги направим смешни ...Срам за подобен гранд да печели по подобен начин..Сега ми е ясно как/защо са ги Били ЦСКА преди години ...та те не са нищо особенно ...
2
5
 
31
 
! Отговори
до varg преди 9 години
Като стана въпрос за говорене на глупости, доколкото си спомням, преди мача някои хора твърдяха, че Лудогорец ще бъде смазан на Анфийлд...
1
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо знаменца с купи, си вземете вазелин за реванша в София.

Спонсорирани публикации