Готови сме за сблъсъка с галактическия съперник!

Треньорът на Лудогорец е горд, че ще играят срещу Реал Мадрид
Обновена: 30 сеп 2014 21:44 | 30 сеп 2014 19:50,
22
Готови сме за сблъсъка с галактическия съперник!
Георги Дерменджиев Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че отборът му е готов за утрешния дългоочакван сблъсък срещу европейския шампион Реал Мадрид.

Разградчани приемат мадридчани в исторически мач, тъй като това ще бъде първото домакинство на отбора в дебютното му участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Специалистът изрази гордостта си от факта, че тим от такъв калибър ще се изправи срещу неговия отбор.

„Аз като треньор на Лудогорец съм горд, че приемаме отбор като Реал Мадрид в България. Мачът, който го играхме срещу Левски вече е в историята. Мислим само напред“, коментира Дерменджиев по време на официалната си пресконференция преди мача.

„Реал Мадрид е галактически отбор,. Знаете какъв е бюджетът и колко струват футболистите им. За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма, но нашите играчи ще играят така, както могат. Резултата ще го видим накрая“, продължи той.

„Казвам ви отговорно и честно, не се притеснявам. За нас е чест да играем срещу такъв отбор и такива футболисти. Доволен съм, че идват тук на живо и голяма част от България ще може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболист. Гордост е за Лудогорец ще играе срещу Реал Мадрид – носител на 10 купи с треньор, който има спечелени три. Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач.“, допълни със самочувствие наставникът на Лудогорец.

Бранителят на Лудогорец Козмин Моци пък заяви, че ясно осъзнава, че отборът му излиза срещу най-добрите играчи в света.

Той отсече, че се надява тимът му да направи добър мач, и обеща, че отборът ще се опита да играе така както срещу Ливърпул.

"Знаем, че ще е трудно, но ще се борим. Надяваме се на един добър резултат“, заяви звездата на българския шампион Лудогорец Козмин Моци.

„Искаме да се представим добре в групата ни в Шампионската лига. Бях щастлив, когато спасих две дузпи срещу Стяуа, но това беше отдавна и дори се опитвам да го забравя. Най-щастлив бях, че отборът отстрани Стяуа и се класирахме за групите на Шампионската лига. Не искам да говоря повече за тези неща, все пак остава един ден до мача с Реал Мадрид. Ще видим какво ще се случи. В този момент представям Лудогорец. Когато играя за националния тим, представям Румъния“, коментира още Козмин Моци.

„Не мисля за неща като фланелките. Мисля за мача, за футбол и как да спрем съперника. Не е моментът за мислим за такива неща преди такъв важен мач“, отговори румънецът на въпрос с кой футболист на Реал би си сменил фланелката.

Още новини за утрешния сблъсък между Лудогорец и Реал Мадрид четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ЛудогорецРеал Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прогноза за мача: Моци няма да даде на Роналдо да диша, а и ще спаси 2 дузпи; Дяков ще скъса Бейл по крилото и топка няма да стигне до него; Краен резултат 5:1 за Лудокрилец; И шесте гола ще бъдат вкарани от лудокрилци, защото Реал нямат толко качествен играч, който да преодолее лудокрилската защита; В Мадрид лудокрилци ще бият с 1:0 и Реал ще отпадне, Моци пак ще спаси дузпа, а Владо Стоянов ще вкара от дузпа със задна ножица....Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/09/30/ludogorec-ne-e-skromen-otbor-ubeden-e-ancheloti.240539
14
1
 
11
 
! Отговори
по тъч линията преди 9 години
Колеги от форума, аз също съм левскар, но довечера ще подкрепям Лудогорец.Според мен така и трябва да бъде, ако на мястото на Лудогорец беше ЦСКА, щях да ги подкрепям и тях.Те са български отбори, и когато те играят с чужди, може и от Каспичан да са трябва да ги подкрепим.Успех Лудогорец, и вкарайте гол...а ако са повече повече...
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже,Боже,то бива бива,ама чак пък толкоз,и не тръгнаха от нищото,а с ожграбените пари на народа,срам,българи,да подкрепяте подобни индивиди!Аплодирайте мафията,но ще дойде Видовден,дано да е по-скороПомислете с главите си, "правилният патриотизъм " е този,който е полезен за народа,не се поддавайте на някакви лъжливи лозунги,искате добър живот,а подкрепяте мафията!Продажници,все със силните искате да сте,*** ,незаслужаващи да се наричате българи!Майкити ви плачат,а вие викайте за палачите им!
12
3
 
15
 
! Отговори
Подуенец преди 9 години
От 51 години живея до Герена. ЛЕВСКАР съм и в червата и се гордея с това. Утре с пълно гърло ще викам за ЛУДОГОРЕЦ. Късмет момчета смачкайте белите балерини! !!
11
2
 
8
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Според мен Лудогорец ще се представят прилично,като съм сигурен,че може да вкарат поне 1 гол..
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно е, че съперникът е галактически, от вас искам само мъжка игра, още от първата минута нямате какво да губите. Раздайте се на максимум, един път се играе срещу такъв отбор.
9
8
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
2:0 за Лудогорец ...... рЯзградски да им сцепите мадридските надути *** !само ЦСКА !
8
5
 
9
 
! Отговори
Т преди 9 години
до 4ти ,ти колко голям селянин трябва да си за да пишеш тия глупости, на всички ни са ясни и класата и бюджета на реал, а само с обявената цена на роналдо може да се купи не само лудогорец ми и целия разград ако щеш, що се не зарадваш че български отбор (няма значение кои) е успял да доведе в бг такива отбори и като реал и ливърпул, значение има играчите на лудогорец да играят мъжки да не се гипсират ,а резултата квото сабя покаже, та недеи да бъдеш толко предател
7
18
 
7
 
! Отговори
левски преди 9 години
Да ги напълнят тези делиорманци - 0:6.А на ония свинаро Домузчиев да му видя изкривената мутренска физиономия.Това ще е велико.За другото не мислим.Видяхме ги в събота колко струват на Герена.Айде Реал и Роналдо.Оскубете проскубаните орли.
6
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мразя балетисти!Нещо гейчовци ми изглеждат.Тоя Роналдо(предния) ако ми е в ротата ще го полагам всеки път като се разминеме!Неюо много се надува ко пелето!
5
8
 
19
 
! Отговори
Левскар съм но преди 9 години
Аз съм Българин и вярвам,че топката винаги може да влезе в противниковата врата.Вярвам в ПОБЕДАТА на Лудогорец!Тези момчета играят сърцато и заслужават да преминат напред!Другите много са големи и много пъти са били горе.Вярвам в ПОБЕДАТА и ще викам за Лудогорец!
4
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай Реал-е селската ***!Вкарай им поне 5-6-7-8 Киро Парахода на вена!
3
3
 
6
 
! Отговори
luftkastel преди 9 години
Само като им чета коментарите, вече са се предали.
2
7
 
26
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Успех,орлета!
1
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех дано играят като мача с Ливерпул.

Спонсорирани публикации