Лудогорец не е скромен отбор, убеден е Анчелоти

Видяхте как се противопоставиха на Ливърпул, похвали той разградчани
Обновена: 30 сеп 2014 21:41 | 30 сеп 2014 19:30,
15
Лудогорец не е скромен отбор, убеден е Анчелоти
Карло Анчелоти Снимка: БТА

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти има респект от Лудогорец. Той обяви на пресконференцията преди утрешния сблъсък срещу българския шампион, че в групите на Шампионската лига няма скромни отбори.

Той също дебело подчерта, че е наясно как "орлите" са се противопоставили на Ливърпул насред митичния "Анфийлд".

"Няма скромни отбори. Всеки отбор се бори за победа. Това е мач от Шампионската лига. Видяхме как Лудогорец се противопостави на Ливърпул. За нас е важно да вървим добре в групата и да напредваме в класирането“, каза старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти преди сблъсъка с българския Лудогорец в Шампионската лига.

„Не мисля за някакви програмирани ротации, но ако на тренировката видя, че някои играчи са по- натоворени, ще направим някои промени. За нас е важно да спечелим и да натрупаме шест точки, за да напредваме в борбата за Шампионската лига. Разбирам, че имаме много привърженици тук. Получаваме от тях нужното уважение. Лудогорец играе много динамичен футбол и успява да пресира съперника. Играят добър футбол“, заяви още наставникът на Реал Мадрид.

Попитан дали Кристиано Роналдо е най-добрият футболист, който е тренирал, Анчелоти отговори: „Да, безспорно Кристиано е футболист номер 1, който съм тренирал. Не искам да обиждам другите, но той е номер 1.“

"Когато правим стратегия, не я правим за определен футболист, а за определен отбор. Срещу Ливърпул видяхме, че Лудогорец притежава кураж. Лудогорец е бърз отбор и играе отлично. Не всеки футболист е готов да играе на 100% в мачовете. Гарет прави един отличен сезон и няма какво повече да говоря по темата. Смятам, че 4-4-2 е най-добрата защитна система във футбола, а в същото време позволява да атакуваш. Пробвали сме и други схеми, но важното е да използваме крилата“, коментира още Карло Анчелоти.

"Не може всички да играят в един мач. Иско поддържа много високо ниво и е важен футболист за нас, но само 11 могат да играят в един мач. Има възможност да правим ротации на вратарския пост през сезона“, сподели още треньорът.

"Не си спомням преди колко години бях тук с Милан. Бил съм и в Пловдив, където бях удостоен с почетната титла "Доктор Хонорис Кауза" на Пловдивския университет“, заяви италианецът.

"Кристиано е един изключителен професионалист. Много отдаден на отбора и на клуба. Независимо че не говори много, той е изключително отдаден на клуба. Кристиано бележи повече, защото си намери треньор, който го поставя в правилната схема“, коментира с чувство за хумор Анчелоти.

Попитан във връзка с думите му, че може да има ротации на вратата , дали това важи и за утрешния мач, специалистът каза: „Всичко е възможно. Всичко в този живот е възможно.“


„Пепе може да играе, чувства се добре. Същото важи за Рамос и Варан“, завърши Карло Анчелоти.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прогноза за мача:Моци няма да даде на Роналдо да диша, а и ще спаси 2 дузпи;Дяков ще скъса Бейл по крилото и топка няма да стигне до него;Краен резултат 5:1 за Лудокрилец;И шесте гола ще бъдат вкарани от лудокрилци, защото Реал нямат толко качествен играч, който да преодолее лудокрилската защита;В Мадрид лудокрилци ще бият с 1:0 и Реал ще отпадне, Моци пак ще спаси дузпа, а Владо Стоянов ще вкара от дузпа със задна ножица....
11
3
 
1
 
! Отговори
Сандю преди 9 години
Не е скромен, смешен е!
10
0
 
1
 
! Отговори
_ преди 9 години
Любопитно ми е какво точно е казал човекът, та е било преведено като "скромен"..."Х не е скромен" звучи ***, щото нормалният смисъл на такова съчетание е леко обиден.
9
4
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Крейзииии Форестъъъърррр сцепи мадридските задницииииии !!!!само ЦСКА !
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tazi lukava fizionomiq dali i utre vecher shte mu e na liceto
7
4
 
10
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Лудогорец трябва да бие с 3-4 гола разлика, защото накрая головата разлика може да се окаже важна!
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реал трепери от Лудогорец. Безспорно и съвсем логично разградския отбор ще бие с голяма разлика, но и Реал Мадрид има своите шансове.
5
3
 
8
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Всеки отбор се бори за победа. Това е мач от Шампионската лига."АнчелотиТака е,успех и късмет на българския отбор.Достойно представяне и хубави емоции очакваме.Стискаме палци,мача е 90 минути и както видяхме вече стават и чудеса в последните домакински секунди!А резултата...спектакъла е по-важен!Може и да помечтаем...Успех!!!
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2:1 за Лудогорец!
3
3
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 години
До до 1Чули го Господи ! той се съмнява в теб поставя по съмнение мощта ти. Аз вярвам в теб а ти ще дадеш ли Дершам на Лудогорец и да покажеш могъществото си.
2
13
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Когато кренвиршите се научат да летят,тогава и вие с текезесарското си име и парите от нарязани параходи ще биете Реал!
1
7
 
21
 
! Отговори
7 преди 9 години
Господ е решил утре да даде криле на лудите от Лудогорието, утре ще са дяволски добри в това което Господ им е отредил. Голяма нощ за България.

Спонсорирани публикации