Лудогорец изправи косите на европейския шампион

Реал Мадрид едва измъкна победата с 2:1 в мач с две дузпи
Обновена: 2 окт 2014 00:02 | 1 окт 2014 23:39, Екип на Dnes.bg
300

Снимка: БТА

Лудогорец накара България да се гордее, след като цял мач игра като равностоен с европейския шампион Реал Мадрид.

Българският шампион записа нова красива загуба, след като отстъпи с 1:2 като домакин на стадион "Васил Левски".

Мачът започна по мечтан начин за нас, след като Марселиньо откри още в 7-та минута, засичайки с глава центриране от корнер.

Реал можеше да изравни веднага от дузпа, но Влади Стоянов спаси удара на Кристиано Роналдо.

В средата на полувремето обаче гостите спечелиха втора дузпа и този път Роналдо не сгреши.

Последва равностойна игра, при която Реал имаше преимущество, но и Лудогорец направи няколко хубави контраатаки. Влади Стоянов пък показа страхотния си рефлекс.

През второто полувреме влезлият като резерва Карим Бензема вкара победното попадение след центриране на Марсело.

За Лудогорец освен разочарованието от пропуснатата възможност остана и горчивината от многото съдийски грешки. Все пак трябва да се признае, че при една от тях бе ощетен и Реал, тъй като редовен гол на Роналдо бе отменен.

Подробности четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера защо не смениха по- рано Безяк? В 8те минути които беше на терена Анисе например навърза и подмина 2ма от защитата на Реал.Безяк бил класа миналата година?! Може.. вкарваше голове наистина, но вчера като го гледах или беше налял гипса или наистина е в лоша форма.А Александров какво беше това комично подхлъзване ли, не знам и аз какво да го нарека при 2рия гол? Ако не беше трагично щеше да е доста комично. Така и не го видяхме като хората, тъй като операторите бяха ДОСТА зле.
181
26
 
21
 
! Отговори
Мустафа преди 9 години
Хади, джанъм, сичкото платени фенови на нашето льобимо Делли Орман кулюбюлю, кремвиршити гореее!
180
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вчера наблюдавахме не мач, а една балетна постановка по мотиви на съдията, в която прима балерината се изяви за пореден път
179
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 221Да, радваме се! Защото ги настигаме не за да ги "пре*ем", а за да докажем, че сме наравно с големите. Прочети си коментара, виж си изразните средства и пак си помисли кой е селяка тук ;)
178
3
 
46
 
! Отговори
Анелия преди 9 години
Напоследък имаме рядко поводи да се гордеем, че сме българи.Този мач, едва ли ще остане като значим в историята на футбола, но един български отбор игра достойно до края и заслужава достойно признание и похвала за усилията. Благодарим Ви момчета, че макар за 90 мин. показахте колко много можем да постигнем с труд и разумно изразходени пари!
177
7
 
35
 
! Отговори
софиянка преди 9 години
Феновете на ЦСКА нямат равни! То не може да си нормален и да си фен на този отбор, поне аз не познавам такива. Правят впечатление на пълни простаци- цинични, арогантни и агресивни, завиждащи за успехите на другите, но всички са патриоти и най- вече софиянци. Това го няма никъде по света. Ето за това няма да стигнете по-далече. Човек изпълнен с омраза не е победител!
176
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Силни, мноооого силни Реал, но чест и слава на Лудогорец, браво. Без значение как ще се развие в бъдеще, този отбор е едно прекрасно явление за българския футбол. Игра, мениджмънт, организация, дисциплина - дано се заразят и останалите отбори.
175
2
 
61
 
! Отговори
Pin преди 9 години
И майка му на Роналдо да бяха пуснали като главен съдия, нямаше да свири толкова всеотдайно за синчето си, поне от срам !
174
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех, люде прости, радвате се, че "малките били раклатили трона на големите"... Типично за бг селяка да гледа да пре*е по-успелите от него, а не да се опитва да ги догони. Затова ще ставате само охрани и сервитьорки на големите.
173
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А така спорете за футбол, то от вчера токът е с нова цена...
172
36
 
22
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Гледам тука псевдо феновете на ман- галското отборче продължават да се величаят. ФАКТЪТ е, че срещу тях не се свирят дузпи! И двете дузпи с Ливърпул и Реал бяха 100 %! Боли, но е по- лесно да се оправдаем със съдията, топката, тревата, вятъра и извънземните!КЗЛ и Смукачеф ДГД!
171
4
 
69
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Съдия пак победи Лудогорец. Футболната мафия няма да допусне да се повтори 1994 г. В малко градче играят ГОЛЯМ футбол.
170
5
 
26
 
! Отговори
Грешка преди 9 години
направихме грешка, че не пуснахме Моци да варди при втората дузпа, шяхме да се докопаме до равенство.
169
14
 
54
 
! Отговори
Разградлия преди 9 години
Абе каквото и да си говорим, Реал бяха по-добри, ама ако преди 10 години ми бяха казали че Лудогорец ще играе с шампиона на Европа и ще падне само 2:1 щях да се изсмея. Радвам се че наше село се представя по-добре от Левски преди 8 години. Софиянци имат малко нужда да им се посмачка фасона, току виж това помогнало и извън футбола.
168
52
 
21
 
! Отговори
Супер!!!! преди 9 години
Прекрасен резултат !Накара алкохолизираната *** която крещеше подобно на стадо *** пред един древен телевизор пред блока да млъкне след края на проклетия мач и да се разотиде по копторите си.Ако не дай си боже бяха спечелили селянията щеше да е до зори.Дано на следващи срещи губят със все по голяма разлика.*** пред блока стават все по тъжни и съвсем не им се крещи.Добър резултат!
167
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шампионът записал нова красива загуба........ - еми това сори ама е идиотско изказване - няма красиви загуби - има загуба, равен и победа........
166
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Футбол не гледам, но е приятно, когато малките разтърсят трона на големите! Радвам се на всеки успех, независимо в какво, зад който стои името България!!!
165
3
 
24
 
! Отговори
кой сега е номер 1 ? преди 9 години
То и в България все едни сеят, а други жънат ...Щеше да е новина , ако съдията пак не им е виновен .Да не би някой английски клуб вече да дава 280 млн паунда за Моци ?Важен е крайният резултат , а това го решава съдията !Лудогорец са "моралният победител" . Защо ли се сетих за един вече бивш песовец ?Базел бие Ливърпул с 1 : 0 , а това ще рече, че ще се борят здраво за 2 - рото място .Поздравления за европейските отбори !
164
6
 
30
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Какво очаквате ?Само Роналдо струва колкото всички отбори в родната ни "А" група, заплатата му за един месец е колкото цената на всички футболисти от "Б" група.ПП: Ако първенството ни беше по-добро можеше и да изкарваме поравностойни отбори.
163
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ай, канаритъп пловдивски селянин,заради такива като теб София се напълни със *** от прованса и занижи нивото на интелигентност и повиши полюцията в града ни,за това затихни и изчезни със скоростта на бит