Мачът на Григор срещу Пабло Андухар отложен за утре

При победа нашето момче излиза срещу Новак Джокович
3
Мачът на Григор срещу Пабло Андухар отложен за утре
Снимка: Reuters

Мачът на Григор Димитров срещу Пабло Андухар от втория кръг на откритото първенство по тенис на Китай бе отложен за утре.

Причината е дъждът, който се изля над Пекин днес. Така единствените мачове, които се проведоха, бяха тези на националния тенис корт, който е закрит.

Двубоят на Григор обаче бе на открития Лотус Корт и трябваше да започне след този на Виктор Троицки и Томаш Бердих. Заради дъжда обаче програмата изобщо не можа да започне и така мачът на Димитров бе отложен за утре. Точният час ще стане ясен по-късно.

Ясен е обаче евентуалният съперник на българина в третия кръг. Това е световният номер едно Новак Джокович. Той имаше шанса да играе на закрития национален тенис стадион и така мачът му срещу Вашек Поспишил не бе повлиян от дъжда. Сърбинът имаше леки колебания само във втория сет, но спечели с 6:3, 7:5.

Още тенис новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво занимавате опростчената аудитория с този клоун бее??Напишете нещо за Калканджиева, Кардашян и т.н. а после ги заведете на баня щото 80% от *** миришат и се къпят ВЕДНЗЖ седмично.

Спонсорирани публикации