Левски може да бъде изваден от "А" група

Не спазвали финансов феърплей
20 окт 2014 09:38,
29
Левски може да бъде изваден от "А" група
Снимка: архив Булфото

Левски може да бъде изхвърлен от "А" група заради неспазване на финансовия феърплей, гръмна вестник "Труд".

Според изданието клубът от "Герена" може да бъде ударен много тежко заради неизпълнение на заповед на УЕФА.
"Сините" са заплашени с хипотетично изваждане от елита, като вероятността това да се случи е напълно реална, се казва още в информацията.

Наказанието от 200 000 евро, наложена условно на клуба през юни, ще влезе в сила от 1 януари, ако от клуба не декларират промени в балансите си. Към този момент те не са факт. Това може да доведе не само до принуждаване за изплащане на въпросната сума, но и с изваждането от първенството заради изискванията за спазване на финансовия феърплей.

На стадион "Георги Аспарухов" са притиснати във времето, защото разполагат с малко повече от два месеца, за да разрешат сериозния проблем.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: финансиЛевскиА група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Аха преди 9 години
Те прасетата трябваше да са ги изгонили от държавата вие за Левски се хващате.
20
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
За Левски ще е много добре да се оттегли от антифутбола в България и да си играе в Б група.В такъв случай и Батков ще се разкара и публиката ще тръгне на мачове. Ще станем единствената страна в която стадионите се пълнят на Б група, а А си играе на празни.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подуяне може да бъде изваден от "А".Левски няма общо. Служителите на съветските тайни служби да бъдат извадени от България!
18
4
 
2
 
! Отговори
Говедо преди 9 години
Кой се интересува от сините.Пласьорите и наркозависимите.
17
3
 
4
 
! Отговори
Звездата преди 9 години
Преди година закриваха .. Сега е техен ред ..
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези Левски и ЦСКА защо не ги закрият. След 89-та година тези отбори са в тежест на целия ни футбол и за това е на такова ниво. Нито собственици имат като хората, нито бази,нито ясна и целева програма- като едно разграбено ТКЗС са. И цялата работа е ,че някога са били спортното сърце на БКП.
15
3
 
2
 
! Отговори
. преди 9 години
ne gi vadete ot A grupa..ne mogat se vurna i sled 100 godini:)))
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Батков нали каза, че тая седмица ще се случи нещо грандиозно на политическата сцена. Може би това чака, каквото и да е то
13
0
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Стига сте задавали *** въпроси!Парите на Батков дойдоха от Чорни, нали той му движеше делата в България и не само тук. Само за делото в Лондон трябва да е прибрал над 100 милиона. Друг въпрос е, че като бизнесмен не става за нищо.
12
1
 
11
 
! Отговори
демократ преди 9 години
От къде този агент на ДС Батков е толкова червив с пари?Никой не пита ,никой не отговаря.И после не ни командвали агенти....ай сектир.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 11 - на мен ми пишеш че не уцелвам клавишите, а ти си написал уцелвам с О- оцелвам.. Егати моралиста се извади.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
предлагам на журналисат написал тази глупост да си заложи работатата -както е нормалон на запад - и ако след три месецаПФК Левски 1914 отговоря на финансовите условия и не е в Б група да си подаде оставката след ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ. това са долни инсинуации. кажи че отбора изпитва трудности -добре. кажи че в момента има заведено процедура - добре. Но да гърмиш със заглавия- Левски отива в Б група! ами то при томов и титаниет колок пъти ЦСКА отиваше във В гурпа пък още е в А Група?!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нещо не виждам големи унижения да търпим, Лудогорец са шампиони и тази година, пък и на ЦСКА а ние ще бием ЦСКА, гоноз напипа пулса на отбора. проблема е че нямаме реализатор ама в паузата ще купим играчи. Иначе сме в четвораката има много време. нтие ТЕПЪРВА ще създаваме отбора тази година е нулева.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са пълни глупости - към момента не изпълнявали, а имали срок от три месеца?!!Ако журналиста, писал тази глупост, хипотетично не яде и не пие до 1 януари, ще умре, но дали това ще стане? Ноември Батков вдига капитала и изчиства дълговете, заплатите трябваше да се намалят с 40% , а вече са намалени с 50%. Кое не е наред бе ***??? Много вероятно е дори санкцията от 200 хил евро да отпадне поради горните два факта!
7
2
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Дайте малко повече подробности за финансовите неуредици, че от прокуратурата ако не прочетат за нещо във вестниците зобщо няма да се раздвижат.
6
8
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
е как така без Левски в група А ? това е апсурд !!! няма кого да псувам !!! яяя да не се занасят с глупсоти !!!само ЦСКА !
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много искам ад видя как ще стане това - на ЦСКА постоянно се дава възможнтост да се изчистят в последната секунда, а ПФК Левски 1914 няма да се изчисит за две месеца когато Б.бихайлов е шеф на БФс но журналистите нали трябав да имат дновина. ИСкам да знам като не изпаден след два месеца ПФК Левски 1914 във Б Група дали някой журналист ще се извини за твърденията си?
4
5
 
14
 
! Отговори
минувач преди 9 години
Защо все още има хора пък били те и журналисти,които намесват отбора носещ името на великия Апостол на Свободата Васил Иванов Кунчев-Левски във футболното първенство на България?Няма такъв отбор вече повече от десет години!Има нЕкво отборче, което трябва да носи името на родопския некадърник - ФК"Батков".Затова истинските левскари отдавна се отдръпнахме от пародията на отбор, който незнайно защо още носи името на националния герой.
3
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зкакривай и Заривай !
2
7
 
10
 
! Отговори
1123 преди 9 години
Върнете си ни го в Левочево, че имаме нужда от говедар!

Спонсорирани публикации