Стойчо Младенов подкрепи Любо Пенев

"Той показа, че може", заяви треньорът на ЦСКА
21 окт 2014 08:57,
4
Стойчо Младенов подкрепи Любо Пенев
Снимка: архив Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази подкрепата си към националния селекционер Любо Пенев.

Както е известно, Пенев попадна на мушката на журналисти и футболни специалисти след двете поредни загуби в европейските квалификации от Хърватия и Норвегия.

Младенов, който също е бил селекционер на "лъвовете", обаче заяви, че твърдо застава зад Пенев, с когото бяха и съотборници в ЦСКА.

„Аз също подкрепям Любо Пенев за националния отбор. Той показа, че може. Резултатите не бяха добри и в предишните квалификации, но като игра бе добре".

"Трудно се постигат успехи. Ние сме далечот това, което искаме да бъдем. Трябва да го подкрепим, ако е допуснал грешки, съм сигурен, че си е извадил изводите“, коментира Стойчо Младенов.

"Все пак трябва да сме реалисти и да направим ясен и точен анализ с какво разполагаме и срещу кой играем", добави Стойчо.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Ама Лудогорец като си смениха треньора заиграха по-добре.....тъй че това понякога помага...а ако се оставят така нещата по-добре ли е ще ....каквото и да говорим сега,то на следващия мач вече наистина ще си проличи....а че търговията пречи на футбола ни - не може да се отрече....то бива бива чужденци ама чак толкова много.....че кой тогава ще играе в националния ни отбор....
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как няма да го подкрепи, само далаверата обединява треньорите у нас. Ако Младенов иска нашия футбол да се развива защо в ЦСКА има 20 чужденци? От всеки се взима комисионна, на веригата са се навързали от БФС, от управата на клуба, менажери. Знае е се ката се вика играч в национала, като Гаджев например който го няма никакъв то е за брой мачове за да се продаде. Ако не се ограничат чужденците до 3 никога няма да имаме нац отбор. Стойчо взимо 60 000 на месец! Как да иска да се развива бълг футбол?
1
1
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
тази подкрепа на треньорите...включвам и Балъков....прилича като подкрепа на комунистите за партийното им ръководство.....едни голи приказки,които след мача с Малта ще бъдат развенчани.

Спонсорирани публикации