В Барса преодолели загубата от Реал

"Най-важното е, че сме първи", посочи Луис Енрике
29 окт 2014 08:43,
1
В Барса преодолели загубата от Реал
Снимка: Reuters

Треньорът на Барселона Луис Енрике обяви, че не е станало кой знае какво, след като тимът загуби от Реал Мадрид миналия уикенд с 1:3.

Поражението бе първо за каталунците в първенството, както и първия мач, в който те получиха попадения във вратата си, но и след него отборът остана на върха, макар и само с точка аванс.

„Бих приел тази загуба в началото на сезона, ако в крайна сметка сме шампиони и ако го направим ще бъде точно така и ще съм доволен. Бих приел без проблеми да паднем от всеки, ако постигнем голямата си цел. Зная обаче, че за да триумфираме е необходимо да играем добре и да радваме феновете си” заяви той.

„В крайна сметка продължаваме да бъдем един от лидерите (заедно със Севиля) и за мен това е от много по-голямо значение, отколкото загуба от Реал. Когато те ни гостуват след няколко месеца, двубоят ще бъде много по-важен и по-напрегнат, но така или иначе смятам, че сме преодолели поражението” добави Енрике.

„Отново ще кажа, че поемам пълна отговорност за загубата. Бих избрал отново същите 11. Просто се получиха ситуации в мача, заради които паднахме. Все пак никога не знаеш какво може да стане в един мач, а и Реал ме изненада с някои неща. Ако ги знаех, щяхме да подходим различно, но е много лесно да се говори така, след като мачът е свършил” каза още специалистът, който коментира много интересно думите на Жереми Матьо, че е останал изненадан да играе като ляв бранител на „Бернабеу”.

„Като цяло аз съм самокритичен, така че поемам вината за станалото. Матьо обаче може да играе като ляв или централен защитник. Ако е бил изненадан да е поставен вляво, тогава е трябвало да си събере багажа и да се прибере в дома си”.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Анчелоти надхитри Енрике ! Матьо беше най-слабия в Барса и това се виждаше и самият той чуства ,че нее изграл мача добре ,а и не му е място там на Матьо срещу Реал !

Спонсорирани публикации