Наказаха наш национал за 7 мача заради расизъм

Александър Тонев ще обжалва наказанието си
Обновена: 31 окт 2014 14:06 | 31 окт 2014 08:55, Красимир Ангелов
24
Наказаха наш национал за 7 мача заради расизъм
Александър Тонев ще пропусне следващите 7 мача на Селтик. Снимка: Булфото, архив

Българският национал Александър Тонев бе наказан да не играе в следващите 7 мача за Селтик заради расизъм. Халфът на "детелините" отнесе санкцията заради обиди срещу играча на Абърдийн Шей Логън. Инцидентът стана преди месец и половина в мач между двата тима от шотландската Висша лига.

Тонев премина в тима от Глазгоу под наем от Астън Вила през лятото. До момента той има 10 мача за "детелините". В следващите 7 обаче няма да играе, ако наказанието остане в сила.

От Селтик обявиха, че ще обжалват санкцията. Говорител на клуба каза, че Тонев не е расист и Селтик напълно осъжда всякаква форма на дискриминация.

"Това е случай, в който Тонев няма късмет. От клуба приеха обяснението на Александър за ситуацията, че той не е казвал думите, за които е обвинен. Ние сме разочаровани от развитието на случая и потвърждаваме, че ще обжалваме санкцията", обяви говорителя на Селтик.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Евреите са пуснали расизма при очевидни различия в расите за да използват наивитета на белия човек (по висшите са наивни пред ловкия дивак - природен закон) да се оправдава - аз не съм расист, с което се повтаря че има расизъм. Това им трябва за да владеят по лесно света - принизената от диваци бяла раса деградира. Няма култура и въобще цивилизация при съжителството на бели с диваци.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EEE BASI NEVIDELIYA SELYAK,DANE SE MISLI ZA SKOT .TOY NYAMA VINA :))MOJE DA ZNAE SAMO TEZI ANGLIYSKI FRAZI.
13
7
 
19
 
! Отговори
Бай Пешо преди 9 години
Когато бежанците започнат да режат глави на мъже и да изнасилват жени, тогава и вие ще се сетите, че расизмът е необходимото зло!
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На някой като му кажат "Ей, черен!", той да каже "К'во бе, бял?" и проблемът е решен.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ ТОНЕВ ЗАРАЗИ АФРИКА С ЕБОЛА
10
5
 
24
 
! Отговори
53046 преди 9 години
Що за расизъм е това да наречеш черният "черен"?! Това е обективизъм, който трябва да се поощрява, а не порицава!
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,все още докато дъртите са живи ще има такива грозни обвинения и наказания заради фашизъм.
8
4
 
19
 
! Отговори
42 преди 9 години
КАКВО Е ТОВА ПОНЯТИЕ РАСИЗЪМ? ТЪПО ПРОПАГАНДНО КЛИШЕ, ЗА ДА БЪДАТ УНИЖАВАНИ БЕЛИТЕ В СОБСТВЕНИТЕ ИМ СТРАНИ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ОБИЧА НАРОДА И РАСАТА СИ, ОСОБЕНО БЕЛИТЕ.
7
9
 
11
 
! Отговори
иво преди 9 години
като го гледам,има физиономия на някой *** от някое благоевградско село...какво да очакваме, да коментира "Тъй рече Заратустра" ли на терена!
6
8
 
14
 
! Отговори
Толерастия преди 9 години
Ей от тази толерастия ни се качиха на главите ! Било расизъм - сериозно?! Като си дошъл в Европа ще спазваш европейския начин на живот, привички, обичаи и т.н.! Защо в Египет например при влизане в християнска църква карат дори жените да си покриват главите и рамената? А тук като им кажеш на нинджите да си махат забрадките ревят, че така се нарушавали правата им.
5
5
 
34
 
! Отговори
Правен казус: преди 9 години
Срещат се въпросният, обиден от Тонев, Шей Логън и шефът на Apple - Кук.Кук: - Здрасти, черен!Логън: - Здравей, ****ал!Кой от двамата следва да бъде санкциониран и защо?
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кака така наказват,на базата на какви доказателства,там е дума срещу дума,единия твърди едно другия друго,няма свидетели,това ли са демократичните евро ценности и съд ? Тонев не е излъгал ако го е нарекъл черен защото оня си е черен мамка му,сега Сашко заведи им дело и ти,съди ги Саше до дупка,тези тъпотии трябва да се спрат
3
3
 
37
 
! Отговори
Джъстиса преди 9 години
Ми те по 100 пъти на мач си се наричат един друг "вагини", ама вече като конкретизираш, че същата е с тъмен цвят и нещата отиват към глобица и бан!
2
8
 
47
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Според мен прекаляват с тея расистки глупости. Черните само като ги погледнеш и вече са готови да се оплакват.
1
3
 
42
 
! Отговори
Марк Боснич преди 9 години
В статията не е посочено най-интересното: в какво точно се е изразявал неговият расизъм, или по-точно какви конкретни фрази е използвал?!

Спонсорирани публикации