Малта може да изненада всеки в групата, предупреди Любо Пенев

Няма напрежение в националния тим, успокои селекционерът
15 ное 2014 19:49,
6
Малта може да изненада всеки в групата, предупреди Любо Пенев

Малта може да изненада всеки един отбор в европейските квалификации по футбол, категоричен е българският национален селекционер Любослав Пенев преди срещата от група "Н".

Той обаче добави, че победата за неговия тим е задължителна и всички в отбора са оптимисти.

"Малта може да изненада всеки в нашата група. В началото на днешната тренировка започнах по следния начин: 'В никакъв случай не подценявайте Малта'. Това е. Всичко друго зависи от нашата игра", подчерта Пенев.

"Малта израства и не бива да се осланяме на онова 6:0. Да, постигнахме добър резултат, но може би те бяха изненадани от снега, който падна през онези ден-два. Разполагаме с точните качества и трябва да се поздравим с успех. Задължителен успех! Това е нещо като поправителен за нас. Излизаме за трите точки от самото начало и аз съм оптимист", категоричен беше треньорът.

"Съставът е ясен, но все пак ще проведем сутринта последна тренировка. Излишно е да говорим за промени, дали са много, дали са малко. Преценил съм кои биха били най-подходящи за мача, но всички са равни за мен. Здравословни проблеми нямаме", каза още Пенев на редовната пресконференция преди мача, цитиран от БТА.

Относно появилите се слухове за напрежение между футболистите в отбора, Пенев увери: "Всичко е наред. И за мен, и за хората, които са в отбора. Играчите са концентрирани, не се поддават на провокации и на напрежението, което се създава около тях".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дано вкарат поне две топки през краката на малката перука, че си няма..А също и да стане ясно на всички, че друг изход освен ПЕНАТА ВЪН НЯМА