Кличко: Кубрат Пулев се държа като юнак!

Вижте кадри от боксовия мач на титаните
Обновена: 16 ное 2014 12:18 | 16 ное 2014 07:48,
364

Снимка: БТА

След победата си с нокаут в петия рунд над Кубрат Пулев в мач за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория световният шампион на четири федерации Владимир Кличко похвали представянето на българина.

"Пулев е много добър боксьор, трябва да му се отдаде дължимото. Той беше не лош на дистанция, аз се стараех да стигна до него. Искам да похваля моя съперник. Той се държа като юнак", рече Кличко.

Още по темата
По думите му той се радва, че е успял бързо да го победи.

Също така той изрази радост, че отново е в Хамбург, където е направил своя дебют на ринга.

След мача Пулев пък благодари за огромната подкрепа, която са му оказали българите, които са присъствали в залата.

"Ние, българите сме велик народ и не се предаваме никога! Продължаваме напред. Това, че нямаше късмет, не означава, че се предаваме.", закани се българският боксьор.

Разгледайте снимки от боксовия мач в галерията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
7
 
9
 
! Отговори
До ф-1 преди 9 години
Селски бабаит, но с 20 победи в професионалния бокс, вдяваш ли разликата?
183
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ндоумявам защо бе Кубрате подцени Кличко. Как можеш да излезнеш първият рунд толкова неконцентриран .
182
5
 
25
 
! Отговори
бивш боксьор преди 9 години
мога смело да заявя, че Пулев го биха като маче у дирек. и не, за съжаление не бяха никак равностойни, слава Богу, че Кличко очевидно има симпатия към българите като цяло.и между другото, 20 победи с 0 загуби далеч не те прави световен шампион. не очаквах такова подценяване и наивен подход към боксьор с ръце парни чукове, 10 години на върха.
181
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Липсваше му опит ,във защита беше трагичен, еднообрзна игра никакво развитие във този клуб. Вече го разузнаха всичките му съперници. Отворен гард ,при ляв прав се оголва дясната му ръка отива назад.Много вдигната глава ,движенията на краката му напред назад .Аз не съм му трениор да му ги казвам тези неща . Тия които са го тренирали какво правиха до сега . Ти излизаш срещу световният шампион сваляте ногдаун 2 пъти във първият рунд . Затвори го тоя гард и наведи тая вирната глава бе момче. ЯД МЕ Е
180
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко е грозен орангутан. Анабол и стероид. Напомпан с пари и тренировки от американците!!!
179
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте ланкали бе хора. Става въпрос за пари .Немците си търсят парите дето с инвестирали във нашето момче. Не може да сте толкова наивни. Навиваха го ала,бала ама без боеве 18 месеца и без спаринг партниори само със спринтове на Белмекен не можеш да издържиш срещу Кличко. То всеки удар от средна дистанция му влизаше тои дори не се защитаваше. Играта му си е същата все едно е на републиканското юноши старша възраст. Само със един гол патриотизъм АМА АЗ СЪМ БЪЛГАРИН НЕ СТАВА .Има сърце ама раб
178
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички ревете като *** лелки!!! Това е българина - или се одупва или плюе. Но никой не му идва и на ум да подкрепи нашето момче с две хубави приказки!!!
177
7
 
8
 
! Отговори
ази преди 9 години
.Допада ми духът му на боец, на националист. Резултатът - това е спорт - ако днес е втори, утре ще е първи. Духът е важен
176
1
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
В живота първо трябва да се научим да говорим и да гледаме истината в очите..Засега сме далече от нея.
175
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големият проблем на българина е, че вярва, а не мисли.Мислете, българи, мислете! Все още не е забранено!
174
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До PETIA Нямаме държава, защото такива като теб не уважават собственият си език и писменост!
173
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извода е един-ние българите трябва да си зашием устите и само да се учим и да гледаме как да подобрим себе си. То излиза така, че заради приказките на Кубрат, той изглежда като дрогиран.Те сигурно са мафия и монополисти, но стъпват на реални възможности и самообладанието никога не напуска големите спортисти. Човек първо се научава да губи и да уважава-след това да побеждава.
172
9
 
6
 
! Отговори
PETIA преди 9 години
NA 100% ve4e sum sugurna za6to nqmame durjava,ami eto Pulev stigna do tuk a vie sre6tu nego...Kakvi xora ste be vie do kude ste stignali na rabota za po 500lv 6to ne stanaxte 6ampioni a.......Tova 4e ne e pobedil ne zna4i, 4e ne e 6ampion fakta 4e e stignal do tuk e mnogo mnogo rabota i trud a ne PARIIIIIII Nese 4udete i ne xlen4ete posle 4e nqmame durjava nas zlobata ni mori.......Pulev ti si ve4e 6ampion....poklon pred truda i smelosta ti.
171
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оказа се, че екипът на Пулев не са вярвали в победа, а само са се надявали на чудо и са ни хвърляли прах в очите. Без да си дават сметка, че от големите раздувки и нас ни заболя, защото ни внушиха да очакваме победа. А излезе, че са платили вноската само за IBF и са казали, че ако случайно Куб рат спечели, ще платят вноските за IBO, WBO и WBA, за да получи и другите пояси. Но само в случай, че спечели, в което не са вярвали, но всички бяхме с кабагайдите пред телевизорите.
170
18
 
10
 
! Отговори
Ал преди 9 години
Edna загуба е о ценна от 20 обеди. Това е бокс, един удар може да реши всичко. След година две Кобрата, ще е готов наистина , за шампионската титла.
169
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко е измислен шампион като измислената му държава!Този спорт благодарение на него стана не само комерсиален а направо Холивуд
168
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Margito, lukni ma ofco!
167
19
 
22
 
! Отговори
маргита преди 9 години
До всички анонимни ***!Кличко е повече българин от вас!
166
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРИН Правилно е това , дето си написал. Само с тази част за работливи и можещи е малко спорно! Това, което българина умее най-много еда дава акъл - един вагон приказки, но за съществената работа не го търси. Лаладжии колкото щеш - това е истината!
165
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държа се надменно, но падна позорно!