Меси няма да си ходи от Барса, увери Бартомеу

Аржентинецът бил щастлив на "Ноу Камп"
21 ное 2014 15:54,
1
Меси няма да си ходи от Барса, увери Бартомеу
Лео Меси Снимка: архив, БТА

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу каза в телевизионно интервю, че звездата на каталунците Лионел Меси няма да си тръгне в скоро време от клуба.

Меси направи коментар по-рано през седмицата, в който загатна, че може и да потърси ново предизвикателство в близко бъдеще. Бартомеу обаче категорично отрече да знае за такова нещо и на свой ред разкри, че аржентинецът е щастлив, няма желание да си тръгва от "Ноу Камп" и не е искал нов договор.

"Лео е удовлетворен в нашия клуб. Това ми го каза баща му, въпреки че съм наясно, че той е под огромно напрежение по причини, които въобще не са свързани с футбола", каза президентът.

"Лео определено е щастлив при нас. Ние се грижим за играчите си, но медиите искат да създават интриги. Тях ги интересува повече това, че Меси повръща на терена, отколкото това, че поставя рекорди", отбеляза той. 

Запитан за новото попълнение Томас Вермален, който обаче все още не е дебютирал за Барса, Бартомеу каза: "Знаехме, че има контузия, когато го взехме. Сега обаче той е здрав и е на разположение на треньора."

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БарселонаЛионел Меси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, много ясно... Кой ще го вземе този късокракия...

Спонсорирани публикации