ЦСКА и Лудогорец не се победиха, завършиха наравно

Двата отбора направиха 1:1 в голямото дерби на кръга
22 ное 2014 18:11, Елка Василева
138
ЦСКА и Лудогорец не се победиха, завършиха наравно
Снимка: БТА

ЦСКА и Лудогорец врътнаха 1:1 в скандален мач, който бе дербито на кръга в "А" група.

Срещата бе от 16-ия кръг на родния шампионат и се игра на стадион "Българска армия".

Реферът Таско Тасков пък вдигна цели три червени картона по време на мача.

Той изгони от игра Мисиджан в 14-ата минута заради грубо влизане срещу Апостол Попов в глезена при закъсняла намеса. Маркиньос също получи червен картон и също директен, след като в 41-ата минута влезе много грубо с бутоните в коляното на Дяков.

Помощникът на Стойчо Младенов - неговият син Стойчо Младенов - младши, също бе изгонен.

Резултатът бе открит в 25-ата минута от Тунчев, а Ешпиньо изравни в 37-ата минута.

След тази среща ЦСКА запази аванса си от 5 точки пред Лудогорец. Отборът има 37 точки, а разградчани са с 32.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Poduene is stronger! The best team ever ithe team of village of Poduene!
109
4
 
20
 
! Отговори
Санчо от Прованса преди 9 години
Парахода направи и невъзможното да покдрепям чужд отбор, още по-лошо английски прасета срещу български отбор, т.е. Лудогорец. Това което се случи вчера е симптоматично за българската действителност.... един олигарх разигра цирк с подчинените на перукан, след което т.н. съдия развали празника на всички очакващи футбол... Лудогорец бяха явно пренавити и играха бойни спортове, толкова за тренера Дерменджие... Успех на Ливърпул.
108
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойчо си държи палмата на простотията в А групата и не я дава. Възмущението си човек може да изразява и интелигентно, ама наш Стойчо си говори като тоя дето му е ред за деня да извежда кравите. Ало, оправи си приказката. Каквото и да се говори за Лудогорец, треньора Дерменджиев е десет класи като поведение над Стойчо.
107
10
 
29
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
бих изпратил цска в Б група с това поведение!!! как ние ще играем пред празна публика а пък тия камъни ще хвърлят НЯМА ТАКАВА АГРЕСИЯ КАТО ЦСКА В БЪЛГАРИЯ
106
13
 
35
 
! Отговори
РАФА преди 9 години
СТОЙЧО МЛАДЕНОВ Е ЛУД КОМПЛЕКСАР. НЕ ПО-МАЛКО ЛУДИ СА ОТ ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ, ЧЕ ГО ТЪРПЯТ. ПО-ИЗКРИВЕНО СЪЗНАНИЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ОТ Т.Н. ТРЕНЬОР НА ЦСКА. ЗА КАКВИ ВОЙНИ ГОВОРИ ТОЯ ***? В НЕВЕРОЯТНАТА СИ ПРОСТОТИЯ ТОЙ Е ЗАБРАВИЛ, ЧЕ ВСЕ ПАК ФУТБОЛА Е ЕДНА ИГРА. ТО БИВА ДА СИ ***, НО ЧАК ТОЛКОВА...
105
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Cska - Galatasaray 0-3
104
12
 
27
 
! Отговори
az преди 9 години
Ludogorec - Liverpool 1-3
103
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да кажеш,че Цска е наследник на АС 23 е като да наречеш Сталин борец за човешки права или Хитлер закрилник на евреите. Няма такава наглост. Тия,които насилствено си закрил да се обявиш за техен наследник. Това е специфика на комунистическото разбиране за спорт.
102
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** можеш да казваш на останалите фенове на комунистическия отбор Цска. Цска като е АС 23 какво стана с АС 23, и защо сте ЦСКА 1948г.???? Защо не сте АС 23. Защото ЦСКА е създаден от БКП.
101
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОНТАНА, ЗИМБРУ!!!
100
13
 
26
 
! Отговори
до 109 преди 9 години
Я, с един платен мач в ШЛ? Ами Айндховен, Лацио, Слован, Партизан, Стяуа и т.н.? Кога друг български отбор ще стигне до всичко това? ЦСКА са много велики, но само в България, а един молдовски отбор им разказа играта в лига европа!
99
13
 
30
 
! Отговори
AZ преди 9 години
ЦСКА и Стойчо Младенов биха Ливърпул, дайте да видим отбора на Домусчиев и Бойко Борисов какво ще направят. С един платен мач в шампионската лига не стига.
98
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе *** не ти ли обясних че всичко е доказано пред съда и ЦСКА е признат за наследник на АС-23. Когато ми покажеш учредителен протокол за създаването на ЦСКА тогава се изказвай.
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като се обединяват защо се заличават като отбори,а се идентифицира нов отбор. И кой решава да обедини отбори? Партията. Това обяснява демократичността.
96
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чао ***. Дон Кренвирш ще ви нахрани.
95
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я дай примери за хиляди футболни клубоев премименувани при смяната на властта. Дори да ги има е безжправно,защото не можеш да принудиш клуб да заличи идентичността си заради това да наложиш друг клуб на неговото място по поръчка на партията. Това е все едно сега Бойко Борисов да реши да направи диктатура като Тодор Живков, да вземе Цска и да я преименува на Бистришки тигри, да смени соствеността на стадиона и вече отбора и стадиона да са Бистришки тигри - преименувани.
94
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обединяват се Чавдар- ЦДВ и Септември. Това е обединение а не създаване. Няма учредителен протокол. Това нещо е доказано в българския съд и не мисля че ти си по компетентен от него.
93
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е така лесно се преименува както хиляди футболни клубове се преименуват.
92
5
 
18
 
! Отговори
муспи преди 9 години
А защо решителния мач за първото място се играе на празен стадион? Да не би на мачове да ходят само тези дето гласуват? А защо в двата *** играят повече турци от в турските отбори. А защо никой не знае историята АС23 и ЦДНВ? - виж в моя коментар 86.
91
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я погледни статистика, вие нямахте дори гол срещу Лудогорец от 6 мача ХАХАХА И после Зимбру

Спонсорирани публикации